Šta je novo?

Watch Dogs 2

Ovo sto su sada prikazali.. Ne deluje da mozes da poredis WD1 i WD2. WD1 je bio realniji po pitanju fizike i kretanje likova, ovo jeste "smooth" i sa podmazanom fizikom ali je nekako detinjasto. Barem meni tako deluje. Imas takticki aspekat medjutim mozes da sprintas kao lud i radis male attack itd.

Ovo sto su sada prikazali.. Ne deluje da mozes da poredis WD1 i WD2. WD1 je bio realniji po pitanju fizike i kretanje likova, ovo jeste "smooth" i sa podmazanom fizikom ali je nekako detinjasto. Barem meni tako deluje. Imas takticki aspekat medjutim mozes da sprintas kao lud i radis male attack itd.
Watch dogs 1 nije open world, sve te drzi za ruku, hoce da predjes misije na taj nacin koji su oni zamislili, voznja auta je djubre, fizika je bila smesna, bagovi su bili cuveni, imas kompilacije na youtube, i uvek to urade, onaj gameplay na e3 i ono sto izbace je noc i dan.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Meni prvi wd sa worst modom izgleda bolje od ovog nastavka, al dobro to je vise zbog art stylea, igrace se sigurno u svakom slucaju.

Nije ovo toliko lose, ali me vec u startu u velikoj meri odvraca, jer je nekako teenage fazon totalno, napaljeni klinci koji jurcaju po ulici i prave ******, a tek to sto sada ispada da svaki auto mozes da kontrolises preko mob-a, ko da je u pitanju 2158 godina u buducnosti, a ovamo auti iz 90', pa cak cini mi se da ima i nekih iz 80' godina a mozda i starijih. Ima dosta nebuloza u ovom delu, dok je prvi opet bio koliko toliko smerniji, imao je neku pricu a i lik mi je bio OK.

Meh!

Obicno kada ubisoft izbacuje igre prebacim rezoluciju na 480p cisto da vidim kako ce izgledati zavrsena igra graficki :D

haj tek getea

Pokemon GO Simulator :d

Meni je ceo setting neverovatno odbojan, nemam nista protiv crnaca ali ovaj radikalni Marques Brownlee mi ide na q... vise nego onaj prethodni shaban Aiden ili kalo se vec zove. Definitivno najpretenciozniji/najhipsterskiji serijal trenutno je ovaj Watch_Doge.

Kada sve to (nekako) stavimo po strani, koncept singl/multi miksa koji su prikazali, sloboda koju igra pruze bar po ovom gejmplej video su jako uzbudljivi. Pod uslovom da igra bude takva a ne bagoviti/zaglupljeni shitic kao sto smo navikli od Ubisofta.

Bice to standardno sto Shitsoft nudi, tako da ovi zamazani klipovi nece im pomoci toliko, mada USA ovce su uvek tu, tako da dok je njih, biznis cveta.. Igra je prosek, Mr. Robot, mogli su nesto novo da smisle...

Mi smo valjda dobra alternativa, da ne budu uvek rusi grbavi :)

Meni je ceo setting neverovatno odbojan, nemam nista protiv crnaca ali ovaj radikalni Marques Brownlee mi ide na q... vise nego onaj prethodni shaban Aiden ili kalo se vec zove. Definitivno najpretenciozniji/najhipsterskiji serijal trenutno je ovaj Watch_Doge.

Kada sve to (nekako) stavimo po strani, koncept singl/multi miksa koji su prikazali, sloboda koju igra pruze bar po ovom gejmplej video su jako uzbudljivi. Pod uslovom da igra bude takva a ne bagoviti/zaglupljeni shitic kao sto smo navikli od Ubisofta.

Razumem tvoju frustraciju oko Ubijevih igara, međutim prvi deo je bio sasvim ok igra. Nit je bio bagovit nit zaglupljeni shitic. Prema tome - dabome! ,)

Jedini problem koji sam ja imao sa tom igrom je onaj hajpe koji je napravljen sa onim promo videom koji su pustili par godina ranije u okviru E3-ke. Takođe mi se čini da jedan deo igrača ima problem sa ovim naslovom i zbog toga što su od vožnje očekivali mnogo više, a realno vožnja je arkadnog tipa taman ko što je i u GTA, a nešto ne vidim da se tamo previše žale pojedinci oko toga. Verovartno zato što je u ponudi više različitih vozila i imaš one trke i mapa je veća i prilagođena tome pa kao to pije vodu onda. Međutim gledano iz ugla nekakave gejming mehanike tu neke bitnije razlike baš i nema...

Dakle nema potrebe da budeš dežurni pljuvač ni ti a takođe to važi i za još neke pojedince ovde, jer šta će vam to...?!? Nerazumem vas... jer imate traume od Ubija ili šta???

Lično meni se ne dopada ovo što vidim u WD2ci i to prevashodno što mi se Aiden kao lik dopadao i naročito T-Bone. Realno radi se o likovima koji su prilično dobro osmišeljni i realizovani. Ubedljivi su mi obojica i nisam imao onaj osećaj nepoverenja dok sam igrao igru. Dakle očekivao sam da će priča teći dalje u tom smeru i da će ovi likovi ostati prisutni makar u nekoj formi. Nažalost to nije tako i ono što ovde vidim liči mi na klasičan obezglavljeni money make koncept. Izveslaće ovo sa raznim likovima koji će biti iz dela u deo sve bleđi i bleđi u karakternon delu i to će biti to. Ako budu krenuli na godinu dana da prave nastavke cela stvar će da se razniže do 4. dela. GTA jedino spašava to što delovi izlaze na 3-4 godine pa je tehnički gledano svaki deo napredniji u odnosu na predhodni i svakako to što za to vreme mogu da razrade sasvim dovoljno ubedljivo likove, međutim suštinski gledano to je isto.

Ovde u WD2 će čini mi se akcenat najviše biti bačen na akciju i hakovanje u nekoj polu MP varijnati, što je verovartno dobro jer ljudi treba da skontaju da je ova igra o tome, a ne o vozikanju i trkanju po gradu. Međutim lično, ne očekujem ništa više od toga i svakako nisam oduševljen ponuđenim već naprotiv potpuno ravnodušan. Zapravo u ovom momentu više varkam da li da zaigram ovo sutra uopšte, jer mi za razliku od prvog dela ne izgleda primamljivo nimalo. :trust:

Da, slazem se, i meni je prvi deo bio sasvim ok, cak bi reko i dobra igra... Nije ispunila hype koji je stvorila, ali ne moze se reci da je bila losa igra.

Jos 10tak dana do izlaska... uzeo gold ediciju sa sizon pasom.
Kec sam rasturao i da, poenta prethodnog dela je bilo hakovanje, unikatno odradjeno. Do skoro sam je igrao povremeno jos od 2014te.
Nadam se bar pribliznom kvalitetu.

Sent from my D6603

Ja cu ovaj deo preskociti, ne mogu da "udjem" u ovaj lik. :d

Jedva cekam da prodje ova fama sa nasilnim trpanjem politicke korektnosti kao glavne "junake"

Kada su hteli da budu korektni trebali su da to i naglase.
Cak i sajtovi za odrasle imaju toliko obzira.
Kupis igru i provalis da volis roze boje i helanke. ;)

A ne, oni hoce da budu politicki korektni, ali da se ne izvali direktna namera, vec da se pomisli da je eto tako izabran lik.

Zato volim igrice gde sam kreiras svog lika.

Jedva cekam da prodje ova fama sa nasilnim trpanjem politicke korektnosti kao glavne "junake"

Linkoln Klej iz Mafia 3 mi je sasvim kul lik, neka super nasilna, mafijaski obojena varijanta Huey P. Newton-a. Steta sto je Mafia 3 krs igra, ali bilo je tu potencijala za nesto sasvim kvalitetno.

Ovaj MKBHD iz Watch Dogs 2 mi je skroz odbojan. Bezvezan lik totalno.

Igra rastura... bolja je od keca za nijansu.

Sent from my D6603

Ni posle 4 godine nisu dostigli grafiku iz E3.:d
Od ovih klipova sto videh bleda kopija prvog dela, igracu ako uspeju da izmoduju ovog lika.
Od baje u mantilu od najmanje dve krave stigosmo do ovog skakutavog lika sa vrecastim turom.

Samo zbog tog multiplayera.. @2SaiNt4U hvala za kod, ovako sumnjam da bi puko ~30+ eura na uplay.

Meni je kec bio solidan po pitanju gameplay-a, i mp-a sa leaderboardom ali nisu nista hteli da urade povodom exploita iz ubisofta..ocekujem isto i sa dvojkom ali ajde da probam.

1070 se muci sa igrom, dropovi na 45 na Ultra Presetu, identicne performanse kao i na dodatne HD Teksture sa MSAA i 100% extra effects sto je Custom nakon Ultra.

Na stranu performanse da ne bude plakanja. Gameplay.. Watch Dogs je imao bolji gameplay nego dvojka. Auto vozis kao da klizi, obicnim malim kamionom (kombijem) mozes da ides i udaras bez da usporis, svaki udarac u zgradu/kola izgleda kao da udaras u gumeni objekat pa se odbijas i nastavljas dalje. Kretanje lika deluje prelako u smislu da nema fizike. To skakutanje i salto napred/nazad na svakom skoku koji je malo visi iritira samo tako. Prica ko prica..svi znamo o cemu je rec. Jeste veliki grad ali je sve klimavo i nekako fuj, Just Cause 3 fazon u neku ruku sto se tice atmosfere po gradovima. Generalno cela igra izgleda kao veeoma jaka arkada ako bi neko gledao sa stanista fana nekih simulacija ili hard core fps/tps naslova, heck cak i GTA5 je daleko napredniji u svakom smislu iako ga ne igram.

Preko 20e je no no. Za ove pare sam srecan. Multiplayer nisam jos probao ali s obzirom na ovakav gameplay mislim da je WD1 isto imao daleko kvalitetniji.

Nazad
Vrh Dno