Uf! Odlozise igru na kraj februara, ali nema veze, dokle god igra ispuni svoj potencijal.
Fantasticno izgleda. Na E3-u ce prikazati novi gameplay demo.
Well ne. Developeri ce sami birati kako ce iskoristiti PS4K hardver. Vecina igara ce verujem ostati na 1080p, samo ce dobiti veci framerate ili bolje efekte. Svejedno, Horizon vec super izgleda na PS4 hardveru.
Sto se datuma izlaska PS4k tice, svejedno je kada ce izaci. Moze i krajem ove godine [sve igre koje se salju na cert kod Sony-a moraju imati bazicni Neo codepath u sebi posle 20. septembra]. Sve igre se prave prvo za PS4 [stare ce raditi normalno bez poboljsanja], pa se onda nadogradjuje grafika po želji developera.
Da ali stvar je u tome da multiplayer igre nece moci da rade na vecem "frejmrejtu" iz razloga sto su uglavnom veci developeri (ima po sajtovima) izjavili da ne zele da rade duple portove za jednu istu platformu, a pritom Sony ne zeli da podeli bazu igraca sto pravi problem mp igrama 30/60fps razlike i prednosti itd. Ili ce isforsirati kompletan prelazak ili ce i dalje performanse da se zadrze na nivou trenutne PS4 dok ce rezolucija moci da ide na gore, mada sa trenutnim spekulacijama koje i ne mogu dalje realno, tih 300mhz vise na procesoru i jos par sitnica nece da pogura igre u 4k valjano. Ali ajde cekamo E3.
Nece to da gura ni 2k a ne 4k.
Bice dobro ako budu moglo da gura 1080P/60fps.
Cemu onda..nego ajde najavice nesto skroz deseto ako uopste najave.. Ja sam kupio konzolu pre mesec dana, nakupovao igre kako sam ih nalazio na popustima i neke polovne fizikalije.. Valjda nece da failaju sa odlukom. Neka ga naprave barem za VR i kraj price![]()
Jel ima neko problema sa PS+, radi mi samo na accountu gde je kupljen, drugi accounti ga nemaju odjednom. Jel su to nesto promenili ?
Proveri da ti neko nije hijackovao nalog [logovao se u tvoj nalog preko weba, odradio Deactivate All, logovao se na na tvoj nalog na X konzoli, i aktivirao taj tvoj nalog na X konzoli, a ti na svojoj konzoli si onda demote-ovan u guest-a].
Guglao sam malo i izgleda da se moze aktivirati samo jednom u 6 meseci, sto je smesno.
Kod EU naloga je deaktivacija dostupna na svakih 12 meseca pa ti vidi ☺️, 6 meseca nije strasno. Promeni sve licne podatke, mail, stavi jak pass i trebalo bi da bude ok.
Mom komsiji se nesto slicno desilo prosle godine, zvao suport i resili mu za minut. Moj glavni nalog vredi kao 2 ps4 koliko kupljenih igara mi se nakupilo tako bi bas bio bedak da ne mogu da ga povratim u slucaju kradje.
Sent from my D6603
Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, told the Financial Times that the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version.
“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4,” he said. “We will be selling both [versions] through the life cycle.”
The new console, which is codenamed “Neo”, will target hardcore gamers, he said, as well as consumers with a 4K television set looking for more high-resolution content.
However, in a move that may disappoint some fans, Mr House said that Sony would not be unveiling its new console next week and refused to say when or at what price the unit would go on sale. “We want to ensure we have a full range of the best experiences on the new system that we can showcase in their entirety,” he said.
Nonetheless, he downplayed concerns that the move would cause interoperability problems between the old and new PS4 hardware.
“All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4,” he said.
Ako im prođe, a ja bih lično voleo da prođe, ovo možda označi i kraj klasičnih konzolnih generacija.Potvrda da je Neo samo mid-gen upgrade za one koji zele bolju grafiku i nista vise. Good. I dalje se zadrzavamo u starom tempu konzolnih "generacija".
Kada je Steam Machine hype bio na vrhuncu oni su najvise unapredili PSN i PS4 funkcionalnosti. Znali su i oni da od toga nema nista ali su svejedno spremno odgovorili na mogucu pretnju. Ovaj Neo je zapravo produzetak te price, ukoliko Steam sistemom tiha voda breg roni uspe da privuce gejmere na njihovu platformu, da oni imaju spreman odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari