Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Da li moze neko da mi okaci link za rootovanje i instaliranje recovery-a za samsung s3 neo (single SIM) jer ja ne mogu da nadjem ni jedan gde ima uputstvo i kako da se izbegne KNOX. Nikad pre nisam imao samsung uredjaje i vidim da je velika stvar da se KNOX ne pokrene. Za CF auto root pise da pokrece KNOX.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

I ja sam koristio isti metod kao link iznad, mada sad imam instaliram cyanogenmod 12.1 sa 5.1.1 android i prezadovoljan sam kako radi telefon

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Hvala puno drugari.Sta je bolje TWRP ili CWM ? na proslim mojim telefonima TWRP nikako nije radio i pravio je probleme prilikom instalacije nekih romova.

da li moze neko da okaci samsung usb drajver posto su da uklonili sa xda foruma ?

P.S.skinuo sam sve Odin prepozna moj telefon kliknem start sve odradi bez greske i kad pokusam da udjem u recovery on me ubaci u obican a ne u TWRP...pokusao sam nekoliko puta na 2 razlicita racunara...Jel ima neko ideju gde gresim....Ubacim recovery.tar u PDA i kliknem start mob se resetuje i posle toga nista....

Poslednja izmena:
Poslao sam ti sve na pp, nadam se da ćeš da se snadjes, imaš tu i drajver

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Hvala Igore,posle nekoliko dana koriscenja CM-a vratio sam se na stock (da mi je neko reko da cu da koristim stock rom na telefonu pre god dana bukvalno bi se preturio od smeha).Izgleda da me je samsung razmazio sa smart opcijama i samim OS-om.

Hvala Igore,posle nekoliko dana koriscenja CM-a vratio sam se na stock (da mi je neko reko da cu da koristim stock rom na telefonu pre god dana bukvalno bi se preturio od smeha).Izgleda da me je samsung razmazio sa smart opcijama i samim OS-om.

Zbog čega si se vratio na Stock?
Ja još uvek koristim Stock, dovoljno je funkcionalan i bez laga.

Kao što rekoh naviko sam nekako na stock a samsung me razmazio sa smart opcijama.Ocekivao sam da ce razlika izmedju stock i CM a da bude velika kao na mojim proslim telefonima gde bez custom roma nisam mogao nikako.Takodje jedini bug tako da kazem koji sam nasao po meni je losiji zvuk tokom razgovora.

A da li je moguće na ovom telefonu da ima opcija kao na s3 da kad se zadrži onaj "taster" za kameru da piči više slika.... a ne da za svaku moram da kliknem posebno?

Koliko sam razumeo tebi treba burst mod pogledaj u rezimima snimanja da li ga ima ili pokusaj "neprekidno snimanje"

A da li je moguće na ovom telefonu da ima opcija kao na s3 da kad se zadrži onaj "taster" za kameru da piči više slika.... a ne da za svaku moram da kliknem posebno?
Kada uključiš kameru izaberi Mode pa Continuous. Tada ćeš moći da ispucaš 20 fotografija zaredom.

Nije to to drugari.... kad kliknem jednom kratko da snimi foto.... a kad se zadrži da slika dok držim a ne da idem u opcije.... neki telefoni to imaju.... koliko se sećam to ima na s3.

Koliko sam video, toga nema u opcijama da se uključi (dakle samo da izabereš onaj Continuous Mode). Njega odabereš jednom i uvek ostane uključen.

To je na tu foru samo što kod mene kad izađem iz kamere i sledeći put uđem vraća na automatski režim. A na s3 nisam imao šta da podešavam na auto je tako radilo kad se drži dugme za slikanje.

Bio sam ubeđen da pamti izabrani mod. Ništa onda, vidi da li ima neka alternativa od aplikacija za kameru.

Da se pohvalim uzeo sam docking station za s3.... sad još samo da nađem još jedan ovakav neo s 2 kartice i ne treba mi bolji tel za neko vreme....... :)

@extazy окачи неку слику,напиши неки утисак :) Мене интересује да ли неко има неку добру футролу за s3 neo хтео би да узмем ону са магнетом да ми се телефон сам пали кад одклопим.

Pre sam imao s3 9300 sad imam s4 koji je extremno bagovit, pa bi da se vratim na s3. Sto se brzine tice, sta je bolje uzeti s3 ili s3 neo?

Pre sam imao s3 9300 sad imam s4 koji je extremno bagovit, pa bi da se vratim na s3. Sto se brzine tice, sta je bolje uzeti s3 ili s3 neo?
Definitivno Neo pre obične 3ke. Dodatni RAM zaista pravi razliku, a brzina i rad između njega i S4 je praktično mizerna.

+1. Mada su ekran i audio bolji na S4, za ostalo nema razlike.

Хвалитетан израде Ѕ3 и ѕ4 су неупоредиво (баш тако) бољи од Ѕ3 Нео. На остало немам ни једну замерку (батерија, камера, софтвер итд су супер)

Pa evo iz prve ruke da vam odgovorim..... pošto sam imao neko vreme oba u isto vreme.... pa sam primetio da neo ima brzi odziv npr i kad se aktivira pretraživač..... i ostale stvari i to je moj prepunjen.....
Naravno da je do ram memorije....
S3 ima 850 upotrebljive dok neo 1.35 ... ostalo im vuče grafika ili šta već.......
Evo kako je kod mene sa svim što sam mogao da instaliram
8c84f085c7cb1174f96aa9b0503ab950.jpg

E sad zamislite istu situaciju na običnom telefonu sa 1 gb.... ot kog se koristi samo 850......

Ili ako neko može da nađe s3 i9305 taj je sa 2 giga rama.......

A probao sam i i747m za kanadsko tržište isto radi kao s3 neo.

Jedini nedostatak koji sam našao da ima s3 a ovaj s3 neo nema je mogućnost "rafalnog" snimanja slika ili tzv. "burst" mode..... kof običnog s3 samo se zadrži dugme kod ovog nema to......

Ja imam 16gb sd karticu i trl ima toliko obe mem su skoro pune a tel ni da secke prilikom brzog listanja galerije......
Thumbnails nema šanse da zabaguje koliko god da brzo pokušavate da listate.....

Šta vas još zanima pitajte.....

@Dimi kako to misliš kvalitet izrade ja sam imao oba isti su i s3 i s3 neo?

Poslednja izmena:
За бурст мод скини и пробај камеру МХ можда ће да ти одговара.

Upravo sam probao i takođe nema.
Znači ne da ulazim u opcije pa da se onda aktivira to ima i neo, nego kao na s3 uključi se kamera i čim se zadrži dugme za slikanje odma piči.

Posedujem pomenuti s3 sa 2gb rama, stvarno je vrhunski uredjaj, radi kao zmaj, ne koci ne secka ne nervira, jedino sto mi se u poslednje vreme javlja, a ne znam zbog cega je, prijavljuje mi kao da je mem.kartica neocekivano izvadjena i posle 2 sek. prijavi da je tu i sve je ok

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Pa probaj sa drugom sd karticom, pa ćeš znati jel do nje ili do čitača.....
A koji imaš model i9305 ili i747m oba imaju 2gb ram....
I kako je kod tebe imaš li burst mode ovo o čemu sam pričao na fabričkoj aplikaciji kamere?

I9305 , imam taj mode, ako mislis na ono visestruko okidanje jednim pritiskom

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno