Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Samsung kod većine modela na bateriju daje garanciju od 6 meseci, a kod pojedinih modela 12 meseci. Koji modeli su obuhvaćeni garancijom od 12 meseci reći će Vam u ovlašćenom servisu.

Ako moze preporuka gde i koju bateriju kupiti (proizvodjac...) /

Hvala

Kupio sam najjeftiniju od 600 din i još troje koje znam, radi kao originalna.... imam i s3 i ponekad zamenim baterije da vidim razliku - nema je. Ne bacajte pare na "originalne".

Izem ti selendru najjeftinijih baterija za s3 nema :( tako da sam uzeo neku za s3 pise business battery u nekakvoj metalnoj kutiji i za to odrali 1750 din.

U Kraljevu, navodno original, 1250 din

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Originalna baterija za Galaxy S3 u ovlašćenom servisu je 2000-2500din. Za S4, za čudo, nešto povoljnija.

Daj ne zezajte poslaću vam bre ja bateriju u prodavnici mobilnih ovde obična 650 din a ta koju prodaju kao original mislim da je 1250

Jel jos neko dobio update pre neki dan tezak 109mb? Bas sam se zacudio

Pokupio sam update , instalirano i sve isto kao i ranije mada tel me bas i ne interesuje tako da nisam gledao ima li bekakvih posebnih promena.

To je valjda sigurnosna zakrpa bar sam tako pročitao na gsm areni.

Btw najnoviji CM 12.1 sa xda (KANG u nazivu teme) radi savršeno. Od bagova jedino auto brightnes ne radi kako treba ali ja ga i ne koristim, drugih bagova izgleda nema.
Jako brz i fluidan rom.

S3 Neo/CyanogenMod 12.1

Meni je ista tj ne primećujem razliku.

S3 Neo/CyanogenMod 12.1

Iz dosade skinuo sam nalepnicu sa stare naduvane baterije od s3 neo. Interesuje me sta mu dodje crna nalepnica koja ima konektore na beteriji ?
msm deluje kao nekakva antenica ?.?

Slika u prilogu....

Prilozi

• 12.jpg
    12.jpg
    99 KB · Pregleda: 95
khm evo skinuo sam nalepnicu sa nove baterije u pitanju je wst business battery I tu nema tog dodatka kao na Samsung bateriji...

Da li je neko uspeo da instalira update sa rootovanim telefonom? Ne sećam se da li beše moram da uradim unroot...

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Ne možeš da apdejtuješ sa rutovanim telefonom.....

Meni jednom..... sve zbog toga što sam ga koristio dok se puni.... 1200 din sam platio popravku tj. ugradnju novog konektora.....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Ja moj cesto koristim dok je na punjacu cak i filmove gledam dok se puni i nikada nisam imao problema.

Zato sto vodis racuna i ne opterecujes konektor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako se opterećuje konektor?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Cimas, drmas levo desno dok se puni. Tako se osteti konektor u vecini slucajeva. Vecina uredjaja koji mi dodju na servis sa ostecenim konektorom su tako stradali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koristim Lucky S7 ROM pa me zanima posto ima u sebi SIM manager za dve kartice...dali je moguce softverski aktivirati dual sim na telefonu koji je single sim

Jel ima neka nadogradnja softvera i ako ima kako radi, meni sve fabricki i ok radi ali ako ima neki update da se proba

Nakon što je skinuo telefon sa punjača, prijatelja je dočekala sledeća poruka:
Encryption failed

Unable to complete encryption due to interruption.
Perform factory data reset before use.

Nije birao fabrički reset. Ima li neko iskustva, postoji li šansa da se uđe u android, bez resetovanja, u cilju bekapovanja kontakata. Nije uključio sinhronizaciju sa gmail nalogom.

Nazad
Vrh Dno