Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Posedujem pomenuti s3 sa 2gb rama, stvarno je vrhunski uredjaj, radi kao zmaj, ne koci ne secka ne nervira, jedino sto mi se u poslednje vreme javlja, a ne znam zbog cega je, prijavljuje mi kao da je mem.kartica neocekivano izvadjena i posle 2 sek. prijavi da je tu i sve je ok

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Imao sam isti problem sa mem. karticom. Pocelo povremeno, pa sve cesce i na kraju je crkla skroz. Sacuvaj podatke sa nje i menjaj ili reklamiraj ako je u garanciji...
Inace meni brze i fluidnije radi S3 Neo I9301I nego S4.... [emoji45]

Ma S3 ima da bude fon za sva vremena, stvarno legenda

Mogu iz ličnog iskustva da potvrdim da je s3 neo brži i fluidniji od s4. Kako i zašto ne znam ☺ A od običnog s3 je primetno bolji.

Gesendet von meinem GT-I9300I mit Tapatalk

305278c61b459938a6b8b263251fa6a6.jpg

Evo ovo ima običan s3

A evo zašto je neo brži.....

Običan s3 (i9300)
Instaliran samo viber, wa, msn, fb i blic

fc1e204382f1db187f3a7192b41e2ff1.jpg

I s3 neo (i9301l)
Instalirano sve što sam mogao da instaliram.... najmanje 50 aplikacija.....

924706139094610015a87ea2d714528b.jpg

Cak i Sammy zna sta je LMK. Bravo :D

Možda je glupo pitanje za vas koji znate ali me zanima..... ako uradim bekap fabričke app za kameru od s3, i probam da ga "vrnem" na s3 neo (preko titanium backup) da li teoretski možda i može da radi sa istim opcijama kao na s3.... ili ne pošto možda nije hardverski ista kamera ili šta već?

U teoriji bi sve moglo ali mislim da ovde nema sanse jer se i moduli za kameru razlikuju sto bi znacilo i drajveri.

Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka

Kvalitet fotografija drasticno opao posle godinu i po dan. Da li se jos nekom desilo ?
Kada gledam u galeriji stare slike, i uporedim sa novim, kao sa dva razlicita telefona...

Sent from my K01A using Tapatalk

Kvalitet fotografija drasticno opao posle godinu i po dan. Da li se jos nekom desilo ?
Kada gledam u galeriji stare slike, i uporedim sa novim, kao sa dva razlicita telefona...

Delim isto misljenje. Mislio da sam nesto utripovao, ali sada sam definitivno siguran da su fotografije bile bolje u pocetku. Nisam do sad radio reset telefona pa da proverim da li ce se kvalitet popraviti.

Stavite u podesavanjima maksimalnu rezoluciju (4:3 aspect ratio) ako vec niste i popravice se slike.
Po resetu telefona rezolucija je u 16:9 aspectu pa su dosta losije slike.

Moj pravi i posle toliko perfektne slike ali obavezno pre slikanja obrišem kameru nečim pamučnim.

Kao da nema detalja. Nocne slike sa blicom uzasne. Vidi se samo sta je na pola metra. Ostalo u mraku. Secam se da je blic mnogo bolje radio.
A sto se slika tice, kao da vise nema "oštrine" vec sve izgleda kao da je slikano sa nekim alkatelom...

Ne samo to već se i zaštitno staklo za sočivo kamere mnogo lako grebe.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

@v_electro a koji rom koristiš, da nije do toga?
Neverica mi da slike na s3 neo ne valjaju..... imam i s3 običan, nema nikakve razlike među njima.

Fabricki rom, nisam nista dirao. 4.4.2
Valjale su pre, sada i ne bas.
Jedino na bas jakom suncu pravi dobre fotografije, ali je kvalitet opao u svim drugim situacijama. Indoor : pa n73 pravi bolje fotogragije. Ogromna kolicina suma...
Blic: pa malo je reci da je ocajan, osim ako predmet nije na manje od pola metra. Sve ostalo:mrkli mrak...
Detalja nema uopste...

U kojoj meri je kamera na S4 bolja od kamere na S3 Neo? Da li je razlika u korist S4 baš toliko očigledna pri neformalnom svakodnevnom fotkanju?

Moj drugar ima s4 ja nisam primetio da pravi bolje slike od mog telefona.... čak mi se i čini da i unutra sa slabijim svetlom pravi bolje slike od s4.

Jedna preko dana.... sve na auto.....
059f344f0c85437d680db6d07aecf483.jpg

Ne znam šta bi moglo da bude..... jesi probao da flešuješ telefon, ja kada sam menjao rom ubacio dam neki custom i kamera je vidno lošija bila pa sam instalirao neki telenor rom.

Hvala, extazy. Lomim se između S3 Neo i S4 pa mi je svaka informacija dragocena :).

Btw, mogu li da te zamolim da postaviš još neku fotku, ako imaš neku pri ruci u telefonu?

Kacite slike na neki sajt, ovako ubijate kvalitet skroz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Covek hteo da vidi kojeg su kvaliteta, sta je problem

Bas tako. Ako vec hoces da mu pokazes kvalitet postavi negde gde isti moze i da vidi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolega Generatore, hvala ti za fotke, dosta dobro izgledaju čak i ovako ubijenog kvaliteta u smanjenoj rezoluciji ;). Svakako mogu da posluže za neko neformalno porodično fotkanje.

Nema na cemu, okacicu na nekom hostu u punoj rezoluciji pa cu ti proslediti link

Uh,uh,uh pitanje: imam Samsung s3 neo uzet u telenoru u granciji jos nekih pola godine, problem je da je baterija naglo oslabila a kad sam otvorio telefon baterija se u stvari naduvala - da li se moze reklamirati telefon odnosno da li baterija podleze garanciji od 24 meseca kao i sam telefon ????

Hvala.

Poslednja izmena:
Mislim da ne ako i vazi neka garancija na bateriju onda je to 6 meseci ali ipak mislim da ne vazi jer se baterija vodi kao "potrosni materijal".
Prporucio bih ti da je odmah promenis da ne bi eksplodirala i sjebala telefon.

Vrh Dno