Huh, majku mu, mislim da bih pogazio neke svoje principe kako novca koji bih dao za fon, tako i vremena koje bi se isti zadržao kada bi napravili dual sim Nexus... Nadam se da će i toga biti u budućnosti...Što je najgore 6p jeste dual sim, samo što google nije hteo to da bude. Ima hardversku mogućnost ali ne i softver. Evo lik na xda pokušava da provali način da omogući dual sim. A baterija je bolja na mete zbog ekrana, koji je štedljiviji ali i lošiji, ima štedljiviji soc a i mnogo agresivnije gasi aplikacije. Pa šta kome odgovara... [emoji4]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Upravo tako. Ja sam jedva nabavio Mocha boju kada sam jurio primerak za sebe. Boja je fantastična, svako od mojih drugara se oduševio i kvalitetom izrade i izgledom ovog telefona.Mocha nema u single sim verziji. Postoji single sim verzija ali samo u moonloght silver boji i ta je bila u mts-u.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Jel bolji golf 4 ili golf 5?[emoji1]Jel bolji ovaj ili cuveni i popularniji Mate 7?
Ajd objasni postrazlika je nebo i zemlja probaj pa ces videti. a mozes komotno i sedmicu uzeti nema prevelike razlike
U tu gardu spadaju i xiaomi, meizu, oppo, one+, Lenovo. Možda sam nekoga zaboravio. Sve su to neobični kinezi i prave odlične telefone.Ko je koristio hua zna da to nije obican kinez, ko nije koristio njegovo misljenje i nije tako bitno.
U tu gardu spadaju i xiaomi, meizu, oppo, one+, Lenovo. Možda sam nekoga zaboravio. Sve su to neobični kinezi i prave odlične telefone.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari