- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
potpisujem[emoji1]Za pohvalu si ti koji skoro i ne koristis tako dobar telefon![]()
Sent from Note 5
potpisujem[emoji1]Za pohvalu si ti koji skoro i ne koristis tako dobar telefon![]()
S7 nije za koriscenje,vec za pokazivanje na stolu kafica![]()
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Nista ne govori druze, jos je gore sto isto sece prst kada se skroluje i predje preko ivice...bas pizdim i kontam da zamenim ovo sadasnje za neko kao na note 5 sto imam; jeste da je ruzan halo efekat po obodu ali bar nemam problem sa seckanjem i sa duginim bojama po ivici posto ide od kraja do kraja!!Uh..danas gledam kod prijatelja obican s7. Stavio mu kaljeno staklo. Kako je to ruzno, majko mila... Ne ide do kraja ekrana pa to ne lici ni na sta.
Moja preporuka ti je da odes na Ali express i probereš kožnu futrolu koja je u Pouch varijanti.. Tako ćeš imati u rukama uvek premijum osećaj lepog i kvalitetnog telefona a biće ti zaštićen od udara, osim kada ga držiš u rukama. To ti je tip futrole koja je fazon torbice. Sve drugo je bezveze. Barem po nekom mom mišljenju i iskustvu. A za edge tek nema prvoklasne zaštite, čak ni sa standardnim case, jer ako padne na bok, uglavnom je kuku lele.Ok za staklo a futrola ili case, koje?
Ja to ne bih ni stavljao na fon, osim obične providne folije, koju imam na Note 5. Ta folija mi se skoro ne vidi na telefonu a štiti od grebanja super. Ovo bre kaljeno staklo,kada ne ide do ivice, toliko ruži telefon da je to užas.Nista ne govori druze, jos je gore sto isto sece prst kada se skroluje i predje preko ivice...bas pizdim i kontam da zamenim ovo sadasnje za neko kao na note 5 sto imam; jeste da je ruzan halo efekat po obodu ali bar nemam problem sa seckanjem i sa duginim bojama po ivici posto ide od kraja do kraja!!
Moram, *** nemam kancelarijski posao. Nosim ga u torbici oko struka zajedno sa novcanikom
Ne znam... Evo ti neko moje iskustvo. Za Note 5 imam Nillkin Defender case ako sam na motoru. To mi je za slučaj težih padova sa motora... Za svaki dan mi je standardan case. Da li si razmišljao za neki Nillkin defender na poslu i tome slično?
Ne mogu da se naviknem na bilo sta sto se preklapa. 100 puta dnevno otvori-zatvori, umro bi (imao sam n4 led flip cover ali zamenio posle 2 dana sa nilkin silikonom).
Na Edgu ima panel za to, za obični s7 ne znamGde gledate na MM kakvo vam je stanje sa Ram memorijom,koliko kesira i ostalo?Nije u app menadzeru vise.
Na Edgu ima panel za to, za obični s7 ne znam
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari