Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

S7 nije za koriscenje,vec za pokazivanje na stolu kafica :)

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

S7 nije za koriscenje,vec za pokazivanje na stolu kafica :)

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Jes. Pogotovo edge varijanta.

Salu na stranu. Tel je odlican od kad sam ga uzo dosta manje koristim laptop i tablet za neke stvari.
Kamera mu je peracka.

Uh..danas gledam kod prijatelja obican s7. Stavio mu kaljeno staklo. Kako je to ruzno, majko mila... Ne ide do kraja ekrana pa to ne lici ni na sta.

Kaljeno staklo je gadno na svakom telefonu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koje staklo da stavim na s7 edge? Video sam na netu neko zakrivljeno gde su gornja i donja strana u boju teget ili crna ne secam se i izgleda original kao prednje staklo telefona. Sta predlazete i u vezi futrole?

Retko će koje kaljeno staklo pristojno da izgleda na S7/S7 edge. Uz to, ako stavite staklo oprostite se od bilo kakvih case-ova, jer će većina podići ta stakla!

Sent from my SM-G930F

Ok za staklo a futrola ili case, koje?

Uh..danas gledam kod prijatelja obican s7. Stavio mu kaljeno staklo. Kako je to ruzno, majko mila... Ne ide do kraja ekrana pa to ne lici ni na sta.
Nista ne govori druze, jos je gore sto isto sece prst kada se skroluje i predje preko ivice...bas pizdim i kontam da zamenim ovo sadasnje za neko kao na note 5 sto imam; jeste da je ruzan halo efekat po obodu ali bar nemam problem sa seckanjem i sa duginim bojama po ivici posto ide od kraja do kraja!!

To sa halo efektom je tek katastrofa, iritantno je maksimalno. Ja bih se drzao tog kraceg.

Ok za staklo a futrola ili case, koje?
Moja preporuka ti je da odes na Ali express i probereš kožnu futrolu koja je u Pouch varijanti.. Tako ćeš imati u rukama uvek premijum osećaj lepog i kvalitetnog telefona a biće ti zaštićen od udara, osim kada ga držiš u rukama. To ti je tip futrole koja je fazon torbice. Sve drugo je bezveze. Barem po nekom mom mišljenju i iskustvu. A za edge tek nema prvoklasne zaštite, čak ni sa standardnim case, jer ako padne na bok, uglavnom je kuku lele.

Nista ne govori druze, jos je gore sto isto sece prst kada se skroluje i predje preko ivice...bas pizdim i kontam da zamenim ovo sadasnje za neko kao na note 5 sto imam; jeste da je ruzan halo efekat po obodu ali bar nemam problem sa seckanjem i sa duginim bojama po ivici posto ide od kraja do kraja!!
Ja to ne bih ni stavljao na fon, osim obične providne folije, koju imam na Note 5. Ta folija mi se skoro ne vidi na telefonu a štiti od grebanja super. Ovo bre kaljeno staklo,kada ne ide do ivice, toliko ruži telefon da je to užas.
Ne znam, ne bih da budem mnogo pametan, ali moj stav je da na s7 ne bih stavljao kaljeno staklo. Opet je stvar tvog izbora.

Poslednja izmena:
Moram, *** nemam kancelarijski posao. Nosim ga u torbici oko struka zajedno sa novcanikom

Moram, *** nemam kancelarijski posao. Nosim ga u torbici oko struka zajedno sa novcanikom

Ne znam... Evo ti neko moje iskustvo. Za Note 5 imam Nillkin Defender case ako sam na motoru. To mi je za slučaj težih padova sa motora... Za svaki dan mi je standardan case. Da li si razmišljao za neki Nillkin defender na poslu i tome slično?

Svakakva futrola je bolja od kaljenog stakla ako nije kako treba. Ja koristim samsung led view i ok je zaštita za staklene delove. Spigen ima ok kejsove ali ne deluju lepo na telefonu.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Šta ne koristim? Mape non stop i lokacija uključena dok zujim po terenu. Priča tu i tamo. I naravno fotografisanje u mračnim prostorijama, većina moje "klijentele" nema struje, isključena.

Nemam ja vremena za gledanje YT, FB i ostalo. A kamoli za sedenje u kafiću.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam... Evo ti neko moje iskustvo. Za Note 5 imam Nillkin Defender case ako sam na motoru. To mi je za slučaj težih padova sa motora... Za svaki dan mi je standardan case. Da li si razmišljao za neki Nillkin defender na poslu i tome slično?

Ne mogu da se naviknem na bilo sta sto se preklapa. 100 puta dnevno otvori-zatvori, umro bi (imao sam n4 led flip cover ali zamenio posle 2 dana sa nilkin silikonom).

Ne mogu da se naviknem na bilo sta sto se preklapa. 100 puta dnevno otvori-zatvori, umro bi (imao sam n4 led flip cover ali zamenio posle 2 dana sa nilkin silikonom).

Nije na preklop. Defender i Survivor varijante su ojacan case za slucaj pada.. Mozda za posao i te grube radove, ako padne... Ja ne nosim te survivor,defender i sl varijante celog dana... po potrebi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pa razumela te je većina. Možeš da se slikaš sa tim staklom. Dešava se da se i samo od sebe odlepi dok ga nosiš u džepu. O gutroli ili nekoj maskici i da ne pričam. Ako mene pitaš... čisto bacanje para. Stavi mu neku kvalitetniju zakrivljenu foliju, i to je to.

Sent from my SM-G930F

Lagano 7h SOT.
Nakon Note 4 i LG G4, ovo je ekstra. Sledi testiranje sa svim živim uključenim, pa ćemo da vidimo...

605c323e5c6366aef493bebb02650882.jpg

600bf2b85d40f2bc04e7180cb675e70f.jpg

Sent from my SM-G930F

Može li neka preporuka za besplatan alat koji snima razgovore automatski (ili ako baš nema da ručno pokrenem) bez da brčkam fabrički softvare u smislu roota i sl?

Gde gledate na MM kakvo vam je stanje sa Ram memorijom,koliko kesira i ostalo?Nije u app menadzeru vise.

Moras da upalis ovaj development skriveni meni pa tamo imas

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Da,potpuno sam zaboravio za to,evo nadjoh,trebalo mi za S5.

Gde gledate na MM kakvo vam je stanje sa Ram memorijom,koliko kesira i ostalo?Nije u app menadzeru vise.
Na Edgu ima panel za to, za obični s7 ne znam

Која цена, хахахахахах!
Па за те паре можеш два стакла с Амазона да наручиш.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Na Edgu ima panel za to, za obični s7 ne znam

:) nemojte se zamarati s memorijom. Evo izlazi oneplus one 3 i vidim ima 6 gb rama i vec vidim da ce biti:"koliko imate free?"

Totalno nebitno na novijim uredjajima, nemojte ubijati. (Ne kazem nista na tvoj post nego svima nam je zajednicko da brinemo da ne bude premalo, na knap itd) tako da. Bez brige, noviji os to dobro odradjuje a i nije ista stvar komp i mob (sto se tice rama)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno