Isto, WinPhone Lumia 735. Samo me retko ko zove voice pa držim 4G uključen.Meni se na Telenoru nebrojeno puta dešavalo da budem nedostupan za pozive dok surfujem na 4G. Jednostavno pozivalac dobije obaveštenje da nisam dostupan, a meni posle stignu poruke da me je neko zvao.
@Dzosua Ту није реч о слабој покривености, него неки људи имају сасвим другачији проблем, проблем да телефон који је на 4Г споро или никако не пребаци на 3Г/2Г, у тренутку кад га неко позива... А да ли ће средити 4Г, да буде бољи од конкуренције (као што је то сада случај са 3Г), никако није извесно да ће тако бити...![]()
Amin.Prosta logika koju Alfa nece ili ne moze da shvati i to me fascinira. Kako mislis da nesto normalno radi,ako je neka mizerija od pokrivenosti tom mrezom u pitanju? Ovo sad sto pokriva Telenor je cisto mucenje telefona i dok ne bude normalne pokrivenosti i sredjivanja mreze u smislu prioriteta ovi problemi ce se javiti.
Ja imam mob koji ne podrzava 4g i zasto ja nemam takve probleme niti sam ih ikad ima sto je par njih prijavilo,za razliku od ostala 2 koja ih i dalje imaju?
Znaci telefon se zlopati da uopste ostane na 4g,a ovaj Alfa pametnjakovic prica o kvalitetu i zasto covek nije dostupan. Tu je rec o slaboj pokrivenost,ali kad telenor to udesi do kraja godine logicno da ce opet bolje raditi od ostala 2 kao i sve do sada sto bolje radi i pomiri se sa tim.
Auuu koliko je tebi Alfa dosadno u zivotu kad po citav dan ganjas po gradu brzine neta,to su valjda kompleksi kod lose mreze. Imas ti sta pametnije u zivotu raditi,osim tvrditi nesto sto jednostavnonije tacno?
Ti bre dnevno potrosis pola gb samo na merenja brzine,a vremena na pretek imas vidim ja.
p.s.Smaras sa Stenom
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari