Šta je novo?

LG Nexus 5X

Imam ja Ringke... Dva nova. Jedan stavio na oglas, jer brat odustao od Nexus 5X, a drugi ne koristim jer mi žao Dbrand-a. :)

Šta te konkretno zanima?

Sent from my Nexus 5X
Sad me zanima da li si ga prodao[emoji2]
Edit: Sad vidim da si imao onaj thin,ja gledam onaj protective Fusion.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izadje tutorial "How to ruin a Nexus: Step by step guide." [emoji23] [emoji23]

@axel-junior
Nađoše mu braća Kinezi i neku korisnu funkciju. cheers

Poslednja izmena:
Ja sam danas porucio ringke fusion. Poslat paket nakon par sati. Uz to sam uzeo i nekih kablova za male pare pa cu javiti da li je sve ok i prolaze li testove, a zatim i okaciti linkove. Bilo bi dobro da svaka tema na prvom postu ima proverenu opremu tj gedzete i linkove ka njima.

Sent from my Nokia 1110

Javi i kako si zadovoljan Ringkeom kad stigne,zanima i mene,s*ebacu telefon ovako.

Jel ubacio neko Android N? Razmisljam da probam sad.

Ja imam Ringke Slim transparentnu i nisam bas prezadovoljan, kao da je malo veca nego sto treba da bude i telefon hoce da krcka u njoj. Na N5 sam isto koristio Ringke slim i bila je odlicna.

Ubacio sam N,ove nove opcije su odlicne,notifikacije isto. Malo je manje fluidan od 6.0,za bateriju cu tek da vidim.
Multitasking je cak i bolji. Ova opcija sa prebacivanje izmedju 2 aplikacije na recents dugme je odlicna.
Jedino sto sam primetio da me nervira je tastatura,samo kucanje je ok,ali odziv izgleda usporeno dok kucam(mislim na ono kao iskakanje previewa slova).

Poslednja izmena:
Imam ja Ringke Slim Case. Telefon lezi odlicno u nejmu, nema lufta i nije uopste glomazna i lep osecaj u ruci. Super je sto su svi coskovi zasticeni. Iskreno sam mislio da mi ovi zarezi na coskovima nece lepo izgledati, ali sve super izgleda.

Stigao Ringke slim, transparentna. Mislio sam da će uvećati telefon ali nije. Zadovoljan sam,prvi mi je Ringke. Ima malo krckanje sa strane kod volume dugmeta ali ne bih ga ni primetio da CuBe - O nije spomenuo. Dobio foliju i prošlo bez Pdv - a. Neuporediva je sa silikonom koji sam imao pre nje.

Jel to pricate o Fusionu? Ne deluje mi bas kao ultra tanka.

Stigao Ringke slim, transparentna. Mislio sam da će uvećati telefon ali nije. Zadovoljan sam,prvi mi je Ringke. Ima malo krckanje sa strane kod volume dugmeta ali ne bih ga ni primetio da CuBe - O nije spomenuo. Dobio foliju i prošlo bez Pdv - a. Neuporediva je sa silikonom koji sam imao pre nje.

Odakle si narucio case i koliko $ ?

Sa ebay, 15 $ sa shipping - om.

Nije jos "smooth" kako treba inace radi ok...tastatura malo baguje i prilico je spora...
Notifikacije su WOW izgledaju fenomenalno
Napisao sam pre par postova..ubacio sam,isti problem s tastaturom. Notifikacije su mi malo cudne,navici cu se.
Bateriju jos testiram,deluje ista kao na 6.0.
Ja ga definitivno ostavljam na telefonu i cekam dalje apdejtove.

Evo od danas i meni poceo da zuji punjac :D Kvalitet :D

Sent from my Nokia 1110

jel može link od tog ringke slim case providnog sa ebaya?

Poslednja izmena:
Pa kucaj na ebay... To je njihova zvanična radnja.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Android N,samo wifi,5h sot. Stock 6.0 nije prelazio 4:30.

Dok se ne zapali... [emoji23]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel probao neko novu N betu? Interesuje me kako radi onaj multi language, da li se odnosi i na Google tastaturu ili samo na ostale aplikacije.

Ukratko, da li kucanje na dva jezika postaje moguće na Google tastaturi?

Imam ja N betu,radi sve super. Mislim da ne kontam sta pitas,mogu da se ubace 2 jezika pa da menjas izmedju njij na jedno dugme.

To je moglo i do sad, pitam se da li može automatski sa ovom novom podrškom za više jezika istovremeno u sistemu.

Jok,sve isto kao i do sad sad sa google tastaturom,samo sto malo laguje[emoji23]

Vrh Dno