Šta je novo?

LG G4

Poslednja izmena:
Jes' da nešto neće da se pusti ovaj sa crvenim, ali hvala od tog nekog [emoji4]

Jes' da nešto neće da se pusti ovaj sa crvenim, ali hvala od tog nekog [emoji4]

sad probao, radi, a vidim i da ima vec 26 pregleda :-/ probaj ovako:
https://www.youtube.com/watch?v=NBOTxZh7OPs&feature=youtu.be

joriq, crveni mi onako, ali crni mi se baš sviđa.;)
Crni mi je fejv :smoke:
crveni je vise za dame i metrosexualce :D Danas sam ga stavio u oglase...
Bijeli je isto cool, ne presijava se, neka je mat carbon varijanta... Dosta lako se prlja, ali se jos lakse cisti :)

Poslednja izmena:
sta drugi telefon? Rijesis sam! Eto si nasao nacin da gasis logd, dobio 5 SoT, al svakako meni se ispostavilo da je jedino pravo rjesenje root+kernel, hvala Bogu da sam se vise nakanio da to odradim! Mislim da ima nedjelja dana, do sad ni jednom nije bio manji SoT od 4h, ni jednom nisam morao da pripunjavam telefon preko dana (a zbog tog problema sam porucio 2 externe baterije, od 10.000 i 16.000 mAh, QC 2 punjac za kola i 2 QC 2.0 punjaca za kucu, i opet sam se natezao sa baterijom u nekim situacijama!).
Sto bi mi u CG rekli: починуо сам! :D

opet, ne govori generalno, to je tvoje iskustvo. I Greenify bez roota nije to to, al bukvalno, radi kao task killer, bolje da ga NE instaliras onda... Rekao bih da su ti sve te optimizacije napravile vise stete, nego koristi, jer ja sam i prije roota imao average SoT 3 sata i nesto preko (po podacima sa Gsama 3h 34min)...
Koji kernel si stavio?

Koji kernel si stavio?
simplegx il tako nestob bje[e naziv. Evo apdejt za danas: 12 sati ukljucen tel, 4h proveo na 4G, ostalo wifi, 2h 11 min SoT, i ostalo jos 54% baterije. :)
Ne pamtim kad sam uvece imao 54% baterije, bez pripunjavanja
Nece nesto preko glupavog tt, iz yt app radi. Mislio sam da ce lepse da se kombinuje crvena sa crnim (za sve je kriv crnja), definitivno je crni najbolji.

pa da, ovo jeste zvanicni MKBHD Crnja paket skinova :D

inace, probao sam onu camera app sa LG v10 - radi i bez roota, manual mode za video i ima 60fps 1080p sa normalnim zumom, ne ko ova modovana sto sam ubacio...
Svakako probajte, ne deinstalira stock kameru, nego se instalira kao bilo koja app

Poslednja izmena:
Evo rešenja za one koji, kao i ja, budu imali problema sa ES File Explorerom i root-om (SuperSU 2.70-2.72).

Na telefonu, u terminalu (Terminal Emulator npr.) ukucati sledeću komandu:

1- echo "BINDSYSTEMXBIN=true" >> /data/.supersu

2 - Refrešovati ponovo SuperSU 2.70-2.72 iz rikaverija.

Može li jedna pomoć! Imam problem pri reprodukciji video snimka. Naime, kada snimam vodoravno, snimak lepo teče preko celog ekrana, ali kad pustim snimak na telefonu ili TV-u on bude naopak, tj pun ekran ali samo kad ga držim uspravno, čim ga stavim u vodoravan položaj, snimak se smanji, i bude kao da sam ga rotirarao. Ne znam da li sam dobro objasnio. Slike su OK, jedino video mi pravi problem.

Pretpostavljam da video puštaš fabričkom aplikacijom "Video"! Kada pustiš video, pauziraj ga, pa u padajućem meniju (tri tačkice gore-desno) izaberi 'Screen ratio' pa 'Full screen'.

Ma, bilo je tako. Pokušavao sam sa raznim setovanjima, u playeru ali i sto uvek. Sinoć sam skinuo apk sa XDA foruma, kameru sa V10 i probao je, i radi sve OK. Čini mi se da je bolja od ove stok na G4.

Jel ima neko da planira da uzme g4, uzeo sam u vipu g4 singl sim a treba mi dual sim. Moj je sa onim bordo kožnim leđima, pa da se menjamo

Послато са K00F уз помоћ Тапатока

Ovo sa baterijom je totalno neozbiljno... Na tri G4, kod 3 različite osobe i navike upotrebe, baterija je katastrofa...
Često ni 24h nema šanse da sklopimo uz SOT od do 2h.
Čekam još malo da se pojavi OTA ili barem preko Bridge-a ovaj novi V20e, pa da se nadam da će on nešto da popravi.
Ono što mi nije jasno je šta se desilo... Svi telefoni su odavno na MM, a u istom vremenskom periodu su počeli da zlopate sa baterijom...

A nemam uopšte slobodnog vremena da se akam sa custom romovima, kernelima i fleševima...

Šta se zbilo sa G4?

Na kraju sam ipak uradio downgrade na LL i baterija je jednako katastrofalna. Ne pomaze greenify, ne pomaze nista. Sva sreca da imam dve baterije, mada, moram priznati, desi se ponekad da jedva izvucem ceo jedan dan od ujutru do uvece. Doduse, dosta ga koristim, sve sinhronizacije ukljucene, 4g, sve drustvene mreze, ali opet, mislim da je baterija dosta losa. Sta da se radi.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Desio vam se Google backup.

Otidjite u backup&reset ili gde se vec nalazi i iskljucite backup, restart (moze i wipe cache iz recovery-a po zelji) i to je to.

he who dares - wins! :) Prekjuce SoT 6 sati i 17 minuta, bez pripunjavanja, od jutra do posle ponoci! :D Prije roota mi je apsoluti rekord bio nesto ispod 5 sati...

Meni je baterija 3,5h SOT uz dosta awake. Kad se taj awake sredi biće sigurno oko 5h i ja zadovoljan. Najbitnije je isključivati logd iznova i iznova.
*#546368#*815#
Tu se nađe logovanje pa se ide enable pa disable i to je to. Mora posle svakog restarta.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Meni je baterija 3,5h SOT uz dosta awake. Kad se taj awake sredi biće sigurno oko 5h i ja zadovoljan. Najbitnije je isključivati logd iznova i iznova.
*#546368#*815#
Tu se nađe logovanje pa se ide enable pa disable i to je to. Mora posle svakog restarta.

Meni taj kod ne radi, na portugalcu sam. Takode pitanje, da li moram da koristim stock dialer? Ne znam da li to ima veze?

Ja sam preko stock, ne bih znao da li može i neki drugi dialer.

*#546368#*815#

Ima li to efekta bez root-a?

Ja sam bez roota i nemam logd proces među potrošačima baterije kada gledam preko Gsam battery monitor. A dok nisam isključio preko ovog broja bio je taj proces uvek na prvom ili drugom mestu.

Prvi put vidim taj kod što si postavio. Hvala ti! Testiraću ovih dana. Meni je baterija loša samo na mobile data. Na wi-fi je skroz ok.

Nazad
Vrh Dno