Šta je novo?

LG G4

i kod mene kida data , na wifi je drugacije, ali dzaba kada sam 12 h dnevno na dati

šta fali audiu na 6,0?

posle updejta pojacao mi se intezitet zvuka,na pola mu je skoro koliko je bilo na 5.1 na max,a kada slusam na slusalicama,ko da slusam na slusalicama od 500din znaci nikakav kvalitet

nisam primijetio tu razliku, a imam kvalitetne sennheiser hd 555 slusalice, i uRbeats by Dre

resio sam problem,isao sam na obrisi sve,sada je i mozda malo bolji zvuk.

ima li neko ideju gde u srbiji da kupim punjac koji bi zamenio fabricki

fabricki ostao u hotelu !@#$% a ovo sve sto imamo oko sebe puni telefon kao puz (pa i oni na 2A)

Mozda ovih dana pazarim G4. Videh negde da ima serija koji crkavaju. Kako da znam koji je koji? Verovatno je pisano ovde o tome, ali da nebih kopao po temi, ako moze neko ukratko da mi objasni. Hvala unapred

Crkavaju uglavnom serije 505-508 za sada :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Hvala na odgovoru.

fabricki ostao u hotelu !@#$% a ovo sve sto imamo oko sebe puni telefon kao puz (pa i oni na 2A)
Proveri da li se sporo telefon puni kada je ugašen ekran. Meni kad je upaljen ekran tri do četiri puta sporije se puni nego kad je ugašen ekran.

na tvom mjestu, porucio bih nesto od Aukey-a
http://sale.aliexpress.com/__pc/aukey_may.htm
porucio sam bar pola njihove ponude :d I zadovoljan sa svime sto je stiglo, a puni brze nego fabricki (ovi sa QC 2.0)
Proveri da li se sporo telefon puni kada je ugašen ekran. Meni kad je upaljen ekran tri do četiri puta sporije se puni nego kad je ugašen ekran.

to je tacno... Cak i sa QC punjacima

kad smo kod Aukey-a, jel ima neko iskustva sa ovim i slicnim socivima za kameru?
http://www.aliexpress.com/store/pro...23.html?sdom=3586.564645.502211.0_32633534723

Znam da je vecina smece, al se pitam ima li ih dobrih? :)

Poslednja izmena:
Ovo za sociva je jedan moj kolega narucio, kaze da je zadovoljan :)

Ne bas aukey, ali ono neke no name. Sve je to isto kinesko njesra :d

aukey se meni pokazao kao odlican brend, po svemu, makar za punjace i externe baterije ;)

Još jedan glas za Aukey.

Aukey Quick Charge 2.0 54W 5 Ports USB Desktop Mobile Charger Station QC2.0 wall Charger Fast charger for iPhone Samsung S6 SONY
http://s.aliexpress.com/JriYbQFV
(from AliExpress Android)

Radi kao satić. I USB kabl koji je došao uz njega bez problema tera QC 2.0

imam takav, ali za vecinu ljudi je overkill, pa i za mene :D Mislim da je onaj sa 3 izlaza optimum

Bile mi gladne oči :-D

tako nesto vec imam, samo nije ta marka vec neka omega, isto iz winwina i ne puni dovoljno brzo :|

pa ajd obraticu paznju, mada sam gotovo siguran da je ekran ugasen

na tvom mjestu, porucio bih nesto od Aukey-a
http://sale.aliexpress.com/__pc/aukey_may.htm
porucio sam bar pola njihove ponude :d I zadovoljan sa svime sto je stiglo, a puni brze nego fabricki (ovi sa QC 2.0)
morao bih se iscimati sa kreditnom karticom da je otvorim, ne bih da dzoram ovu default vizu :)

mislio sam da u srbiji ima nesto u ponudi :|

hvala svima, ako neko ima jos ideju dobrodosla je :)

izbacili sad model sa 10 izlaza, mijenjaj to odmah :D

btw, danas prvi put od ne znam ni ja kad da nisam punio telefon preko noći, da vidim može li da izgura 2 dana... radi već 29 sati, uz 2h SoT i preostalo 32%
Root konza, a juče izašao SimpleGX 1.4.0 kernel, autor obećava veeeliki napredak u stand by režimu, poboljšan sleep i doze mode. Sačekaću par dana da vidim komentare, pa ću da ga ubacim.. :)

joriq, šta ima da se čeka?[emoji106]
Ubedljivo najbolji kernel za G4.

Sent from my LG-H815

joriq, šta ima da se čeka?[emoji106]
Ubedljivo najbolji kernel za G4.

Sent from my LG-H815

čisto jer je velika promjena i baziran je na starijem 1.2.2, da ne bude da nešto šteka u odnosu na ovaj predzadnji (bješe 1.3.4 il tako nešto)
Elem, ja izgurah 2 dana puna bez punjenja sa ovim aktuelnim, 22% baterije će mi sigurno izdržati do kraja dana. Tako da ko god se žali na trajanje baterije, može samo sebe da krivi što nije odradio root+kernel :d :wave:

Veliku vecinu ljudi zanima da telefon radi normalno out of the box, bez kernela roota i romova...

sve ja to podržavam, i nisam želio da ga rutujem, imam ga od oktobra. Ali ipak, nema vajde ni od kukanja za apdejtom koji će doći da riješi sve probleme, jer neće. Opcija A je da, kao ja, pokupujete tonu punjača (ja sam uzeo 2 quick charge punjača za auto, 1 za kola, 1 2100mA za druga kola i 2 power banka, jedan od 16000 i drugi od 10000mAh). Opcija B je iscimati se oko ruta jedno veče.

Moj glavni problem sa rutom je što sam se plašio da ću izgubiti podatke, da ću morati sve iz početka da instaliram i podešavam. Ugrađeni LG backup je riješio 95% tih problema! I što je važnije, ništa bitno nisam izgubio u tih 5%. Izgubio sam melodije koje sam stavio za neke korisnike, raspored ikonica u onom drop down meniju i neka od podešavanja u settings su se vratila na default (što se ispostavilo da je dobra stvar, jer su mi neke stvari sada malo jasnije, pročešljao sam ga detaljno). Aplikacije su se reinstalirale sa svim podešavanjima. Čak sam i malo sredio sistem, stavio novi google play services 9.***, i izgleda da mi je on pravio problem na relaciji tastatura i FB Messenger (obrišem jedan karakter, a maknu se dva, nezavisno koju tasturu koristim).

Jedino što još uvijek Chrome neće da mi sačuva slike normalno, tj ne radi share u npr Vajber ili save u stock galeriju (pojavi se tek poslije nekog vremena, ne odmah).

PS Nikakvi romovi, imam stock rom, kernel koji je baziran na stock kernelu, a ogromnu uštedu baterije sam imao i prije kernela! Praktično sve izgleda vizuelno kao i prije ruta, nisam prčkao sa xposed...

Poslednja izmena:
Šta voziš, šleper? :)

baš nasuprot, Mini Cooper i Mini Cooper S :D

Nazad
Vrh Dno