deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
i kod mene kida data , na wifi je drugacije, ali dzaba kada sam 12 h dnevno na dati
Proveri da li se sporo telefon puni kada je ugašen ekran. Meni kad je upaljen ekran tri do četiri puta sporije se puni nego kad je ugašen ekran.ima li neko ideju gde u srbiji da kupim punjac koji bi zamenio fabricki
fabricki ostao u hotelu !@#$% a ovo sve sto imamo oko sebe puni telefon kao puz (pa i oni na 2A)
na tvom mjestu, porucio bih nesto od Aukey-aima li neko ideju gde u srbiji da kupim punjac koji bi zamenio fabricki
fabricki ostao u hotelu !@#$% a ovo sve sto imamo oko sebe puni telefon kao puz (pa i oni na 2A)
to je tacno... Cak i sa QC punjacimaProveri da li se sporo telefon puni kada je ugašen ekran. Meni kad je upaljen ekran tri do četiri puta sporije se puni nego kad je ugašen ekran.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ima li neko ideju gde u srbiji da kupim punjac koji bi zamenio fabricki
Pravi izraz bi bio Zinulo ti dupe. :-DBile mi gladne oči :-D
tako nesto vec imam, samo nije ta marka vec neka omega, isto iz winwina i ne puni dovoljno brzo :|
pa ajd obraticu paznju, mada sam gotovo siguran da je ekran ugasenProveri da li se sporo telefon puni kada je ugašen ekran. Meni kad je upaljen ekran tri do četiri puta sporije se puni nego kad je ugašen ekran.
morao bih se iscimati sa kreditnom karticom da je otvorim, ne bih da dzoram ovu default vizuna tvom mjestu, porucio bih nesto od Aukey-a
http://sale.aliexpress.com/__pc/aukey_may.htm
porucio sam bar pola njihove ponude :d I zadovoljan sa svime sto je stiglo, a puni brze nego fabricki (ovi sa QC 2.0)
I da li se može postavljati više puta? Možda je glupo pitanje ali nemam iskustva sa staklomMože li neka preporuka za kvalitetno kaljeno staklo za ekran?
joriq, šta ima da se čeka?[emoji106]
Ubedljivo najbolji kernel za G4.
Sent from my LG-H815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari