...Nista ovde ne deluje niti plasticno niti da ih "shiju" druge igre.
Ni ovde se ne bih baš složio, šije ih Fox Engine (MGS V), šije ih Snowdrop Engine (Division), daleko su realističniji, dok sa druge strane CE3 ima iste probleme kao Frostbite 3 (koji se recimo u stručnoj javnosti daleko više ceni), probleme o kojima sam već pisao...![]()
Zbog konzola je i doslo do stagniranja razvoja Cryengine-a. Zato su osakatili CE3 u odnosu na CE2.
Izgleda odlicno. I u ovoj ranoj fazi.
Osvetljenje je vise u stilu prvog crysisa, vise ide na realizam a manje je "cinematic" kao u nastavcima, a sve je sad u physically based sejderima...Nista ovde ne deluje niti plasticno niti da ih "shiju" druge igre.
Voleo bih da prežive ovu njihovu krizu, heh! :d
Ne bih voleo da im se desi da ih kupi neko ko će da ih razbuca kao što je Intel svojevremeno napravio u Project Offset varijanti... :smoke:
Možda se tako nešto i desi, pošto propali Sony želi da ih kupi...
Ova igra kod nas može već duuugo da se pazari na K/P za PS4 (neko je nabavio gomilu onih press promo primeraka). Izgleda da je još pre mesec dana pozlaćena, a tek nedavno je stigao neki ogroman patch koji je rešio sve probleme.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Lik je obrisao oglas, rasprodao je. 2500 din za ps4, javljam vam kako radi sutra kad mi stigneMože link? Sad sam pogledao i nisam pronašao na search.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari