Šta je novo?

Homefront: The Revolution

Bruka kako izgledaju ovi shotovi sobzirom da je konzolna grafika..., pitanje je koja konfa ce trebati samo za grafiku slicnu na PS4, a kamoli za neke maximum postavke.

750 ti

Evo ga i rAMA sa svojim tradicionalnim rererencama na 750ti kao ekvivalentom (ma i to je mnogo)za mrsku AMD grafiku u PS4 :)

Igrao par sati ovo i već vidim kakve će ocene biti. Ne očekujte više od 5/10

Mnogo, mnogo čudna i nezanimljiva igra. Ima Orvelov Big Brother vajb, jer te snimaju i skeniraju sa svih strana. Modovanje je vrlo dobro, ali igra je nekako prazna.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

:)

[YOUTUBE]ZyouYCwymB8[/YOUTUBE]

Pogledao sam na netu neke snimke, ova igra katasrofalno izgleda.

Ocigledno da su se zeznuli sa pricom, bolje da nisu uplitali konflikt sa Korejom u glavnu pricu i desavanja u kampanji, verovatno bi u suprotnom igra mnogo bolje prolazila kada su ocene i review-i u pitanju. Steta. :(

@mefisto
Nisam je igrao, ali na osnovu onoga sto sam video na snimcima meni uopste ne izgleda bezveze, jedino ako si gledao snimak sa konzola. Potrazi malo snimak sa PC-a, sa max setovanjima (ima ga na tube-u) i videces koliko lepse, fluidnije i sa boljim efektima i texturama izgleda.

Fluidnije je na PC-u definitivno. Na PS4 je bolje ići stealth, mada to ovde ni ne postoji. Day One patch na PS-u je baš lepo sredio sve framerate probleme, ali čim te detektuju i krene njih 20ak na tebe ode i ono malo fluidnosti. Onaj deo sa shotova koje sam ranije kačio stvarno super radi, čim kreneš dalje izgleda kao da je razvoj obustavljen na silu :D.

Izgleda toliko impresivno da je svakako uzimam pa sve i da su prica i gameplay najveci krs (a po vidjenom mi je sasvim OK i bolje of keca koga sam obrnuo sa zadovoljtvom)

Fluidnije je na PC-u definitivno. Na PS4 je bolje ići stealth, mada to ovde ni ne postoji. Day One patch na PS-u je baš lepo sredio sve framerate probleme, ali čim te detektuju i krene njih 20ak na tebe ode i ono malo fluidnosti. Onaj deo sa shotova koje sam ranije kačio stvarno super radi, čim kreneš dalje izgleda kao da je razvoj obustavljen na silu :D.

Pa i jeste tako bilo. Radio Crytek UK na njoj pa su zatvoreni. Posle nesto smutio Deep Silver i eto igre...

Ne bi ovo realno imalo toliko negativne ocene da je izašlo kad nema ničeg dobrog u mesecu. A oni nabili sa DOOM-om i Uncharted 4-kom, koji su jbna remek dela u SP-u.

Sećam se kad je Dying Light izašao, taj mesec ništa drugo nije bilo. Ocene vrlo niske, prodala se ko alva :D. Ja ću ovo još malo pikati jer igra deli trofeje šakom i kapom. Dobih Silver trofej u tutorijalu za Hack-ovanje :D.

Sorry ako sam vam zagadio temu sa mojim PS utiscima, znam da je ovo Master Race sekcija ;). Ono, imam ja i vrlo solidan PC ...

Kada vec spominjete uncharted 4 da li znate gde moze da se kupi?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ocigledno da su se zeznuli sa pricom, bolje da nisu uplitali konflikt sa Korejom u glavnu pricu i desavanja u kampanji, verovatno bi u suprotnom igra mnogo bolje prolazila kada su ocene i review-i u pitanju. Steta. :(

@mefisto
Nisam je igrao, ali na osnovu onoga sto sam video na snimcima meni uopste ne izgleda bezveze, jedino ako si gledao snimak sa konzola. Potrazi malo snimak sa PC-a, sa max setovanjima (ima ga na tube-u) i videces koliko lepse, fluidnije i sa boljim efektima i texturama izgleda.

Pogledao sam PC gameplay nista impresivno, preskoci cu ovo.

Kada vec spominjete uncharted 4 da li znate gde moze da se kupi?

Kupujem prodajem, amazon, PS Store...

Nema za pc.

Poslednja izmena:
ili mene oko vara ili se na min u nekim situacijama bolje vidi primetio sam na prvoj slici?

Poslednja izmena:
Ono sto sam ja primetio na do sada vidjenim snimcima definitivno nisu iskoristili pun potencijal engine-a sto je prava steta. Inace texture im nisu bas na zavidnom nivou, tu su po meni najvise podbacili. Sam level dizajn mi je OK, kao i light efekti.

Kakva mehanika kretanja...
Podseca me na Opposing Force:)

Igra li neko ovo mozda bi je kupio iduceg meseca taman i cena ima da pada malo oa me interesuju iskustva.

Kad bude 5$ na Amazon rasprodaji onda kupuj. Biće to i brže nego što misliš :D

Izaslo iz za nas...:d
Nemogu da postignem da skinem sta je sve izaslo...:)

Vrh Dno