Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kakav se čini onaj tepih case za 5x, da li ga neko ovde ima? Da li mnogo poveća telefon? Meni se svidja i smucio mi se ovaj providni tanki silikon koji pozuti a telefon mi pozadi beo i vidi se. Da nema nešto što ne pozuti posle određenog vremena?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne bih ovo stavio pa da oni meni plate. :D
Ima li uopste za ovaj model neki aktivni flip cover, sa prozorom po mogucstvu?

Meni se baš sviđa... [emoji12] Kvalitetna plastika... @Batak, nije to Samsung pa da ima prozore... [emoji6]

Sent from my Nexus 6P

Poslednja izmena:
Flip cover mora biti najgluplja stvar ikada izmisljena za telefone.

Sent from my Nexus 5X

Pa nema samo Samsung prozore. :p
Telep, ima li nesto da ti nisi ishejtovao? Zasto je najgluplja stvar? Gluplja stvar su ovi silikoni odvratni i one folije i stakla za ekrane.

Nisu glupi, vrlo su korisni za nekog ko ne zeli slomljen telefon posle prvog pada. Ali da su ruzni ko k...., jesu. I plus ti povecaju telefon za 20%.
Da li one dbrand nalepnice stite imalo telefon?

Poslednja izmena:
Mene je nerviralo i na g4, lg circle case. Njega sam dobio uz telefon i definitivno neću nikada više koristiti tako nešto jer mi nije praktično. [emoji4] Ringke nije silikon...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa nema samo Samsung prozore. :p
Telep, ima li nesto da ti nisi ishejtovao? Zasto je najgluplja stvar? Gluplja stvar su ovi silikoni odvratni i one folije i stakla za ekrane.

Wait, what? flip case nije isto što i obican kejs plus preklopni deo?

Mene je nerviralo i na g4, lg circle case. Njega sam dobio uz telefon i definitivno neću nikada više koristiti tako nešto jer mi nije praktično. [emoji4] Ringke nije silikon...

Šta je Ringke? Plastika? Naručio sam slim pa pitam.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja pricam o obicnim drljavim silikonima koje vecina koristi. A flip cover je, u vecini slucajeva, mnogo lepse i kvalitetnije uradjen.

Ne razumem stvarno koja je razlika izmedju kejsa i stakla, i flip kejsa koji ti stalno smeta i koji stalno moras da otvaras da bi koristio telefon, onda ako to radis jednom rukom mlataras gore dole da ti se to preklopi da ti ne smeta, glupost.

Sent from my Nexus 5X

@Scouser mislim da je slim case isto plastika...
Slažem se sa Telepom. Više mi je smetalo nego koristilo...

Poslednja izmena:
Ne razumem stvarno koja je razlika izmedju kejsa i stakla, i flip kejsa koji ti stalno smeta i koji stalno moras da otvaras da bi koristio telefon, onda ako to radis jednom rukom mlataras gore dole da ti se to preklopi da ti ne smeta, glupost.

Sent from my Nexus 5X
Smeta sve (ja ga vecinu vremena koristim bez icega) ali je znatno elegantnije resenje flip nego silikoncina. A stakla i folije ce ga tesko spasiti od loma. Najbolji je osecaj bez icega svakako.

Poručio prvo Copper dbrand, pa otkrio da ne ide na beli nexus - stavio na oglase.

A evo ako nekog interesuje kako izgleda beli karbon na beli nexus ;)

Prilozi

• DSC_7278.jpg
    DSC_7278.jpg
    729 KB · Pregleda: 251
  • DSC_7282.jpg
    DSC_7282.jpg
    540.9 KB · Pregleda: 222
  • DSC_7284.jpg
    DSC_7284.jpg
    333.3 KB · Pregleda: 227
  • DSC_7279.jpg
    DSC_7279.jpg
    735.9 KB · Pregleda: 223
  • 2016-05-09-12.08.jpg
    2016-05-09-12.08.jpg
    411.7 KB · Pregleda: 213
Lepe slike @Axel. Sa čime si slikao? @Miksat stiže sigurno, ako ne stigne vraćaju pare nazad.

^Joco, Nikon D60 .. Nego u senci sam, vuče bela na plavkasto. ;)

Ma da je Canon bilo bi sve ok... [emoji6] Fine slike... [emoji4]

Fora, u svakom slučaju je bolje sa ebay, nisam znao da šalju. Gledao sam nešto ranije čini mi se da je bilo skuplje...

Fora, u svakom slučaju je bolje sa ebay, nisam znao da šalju. Gledao sam nešto ranije čini mi se da je bilo skuplje...

2db032b5722f39935e22feb8fedd568b.jpg
95d72184140b47a1931064ffceadc9f8.jpg

Sent from my Nokia 1110

Gledao malo pre baš. Izgleda da je stvarno popust. Ako se naruče 3 komada, na treći ide 50%. Ako neko naručuje i ja sam zainteresovan. To je 30$ sa sve poštarinom za 3 kom...

Opasno izgleda dbrand :D Najbolje je dbrand bez futrole, dobitna kombinacija

Prvi put sam izvukao preko 5h SOT. Samo wifi, osvetljenje na oko 1/4, youtube mozda pola sata, ostalo fb, instagram, viber, whatsap, chrome. Sve je na stocku. A kad se kombinuje sa 3g/4g nema sanse 4h.

20c1e89720df9e25e06bf53ca37cd646.jpg

53ea9c21a513bfb960bc86f0a8059e3f.jpg

c86b82769d22e6aca4d899f76cc7ecb5.jpg

Poslednja izmena:
Gledao malo pre baš. Izgleda da je stvarno popust. Ako se naruče 3 komada, na treći ide 50%. Ako neko naručuje i ja sam zainteresovan. To je 30$ sa sve poštarinom za 3 kom...

Ne znam kako racuna postarinu, da li 3 puta ili jednom, mislim 3 puta. Gde si video da ide 50 na treci?

Sent from my Nokia 1110

Poslednja izmena:
Ako neko zna u kojoj radnji u Bg-u ima 16 GB carbon black, neka javi u pp. Desetak koje sam zvao nemaju.

@Djordjesl upravu si, 3x5 za poštarinu. Jesu dripci... Preko kompa vidiš za popust na telefonu kada gledaš ništa ne piše... Ništa onda, da se čeka neki popust na dbrand pa da se naručuje. Mada i ovako ako se skupimo nas više na narudžbine preko 35$ ide besplatan shipping...

Poslednja izmena:
@Djordjesl upravu si, 3x5 za poštarinu. Jesu dripci... Preko kompa vidiš za popust na telefonu kada gledaš ništa ne piše... Ništa onda, da se čeka neki popust na dbrand pa da se naručuje. Mada i ovako ako se skupimo nas više na narudžbine preko 35$ ide besplatan shipping...

Al onda carina odere :D

Sent from my Nokia 1110

Nazad
Vrh Dno