Proveri da li je flash formatiran kao FAT32.Jel' imao neko problema sa P35 pločama da neće da prepoznaju USB drive na kom je update BIOSa? Pokušao sam na mojoj ploči sa dva sticka i nisam uspeo.
da se ubacim....mene ovaj q9550 nije odusevio cak mi i crysis (2007) mrljavi kad je guzva na optimal settingsu, mozda je toliko dobar kao sto pricaju jedino ako se rashrafi klokanjem ili je do mog sistema koji nije radjen dugo (ili harda)
da se ubacim....mene ovaj q9550 nije odusevio cak mi i crysis (2007) mrljavi kad je guzva na optimal settingsu, mozda je toliko dobar kao sto pricaju jedino ako se rashrafi klokanjem ili je do mog sistema koji nije radjen dugo (ili harda)
^x2 nesto nije bas ok zasigurno, necu da klokujem... eto je verzija Pogledajte prilog 199922
p.s kad smo kod sistema valja li ova verzija Pogledajte prilog 199923
Ako post-expres putuje od cetvrtka,taj moze nadoknadu za prekoracenje roka naplatiti, vise nego otkup za taj xeon.
Proveri ti jos jednom,da li si ga uopste narucio...
narucio,sutra ga uzimam. paket je greskom otisao u Dimitrovgrad,umesto u moje mesto kod Nisa. da ne poverujes! zalio sam se njima na email i danas dobio izvinjenje kako je paket greskom otisao skoro pa u Bulgariju,nadamo se boljoj buducoj saradnji,nastavite da koristite nase usluge...blah-blah. digla se buka,radnika koji je pogresio ispituju,hoce da ga najure. ali nadam se da nece,pogresio pa pogresio sta sad...desava se.
mora da se velika buka digla oko jednog paketica koji je otisao u drugi grad![]()
digla se,verovao ili ne. cak me je to i iznenadilo. navikao sam da budem kasiran od strane tih drzavnih firmi i da sve ostane na "seen". drugim rechima,boli ih patak. medjutim,ovi izgleda imaju dobrog direktora. i on se javio,reagovao. pozivitno iznenadjenje. e sad,jedino mi ostaje da im trazim da se odreknu postarine,jer nisam dobio na vreme pismo. ali to cemo ipak ostaviti,za neku bolju drzavu.![]()
A na osnovu cega si se zalio?
ne biras da ti stigne u roku od 12 ili 19 sati, nego do 12:00h ili 19:00h. nevezano za tvoj problem![]()
onda ti je ukljucena konstanta voltaza i zakucan je na max kloku... zato i tolika temperatura.
kada ukljucis speed step,i kada se klok i voltaza budu spustali na idle, bice ti i temp 35 stepeni
namesti tjmax na 85 ili gledaj temperature preko aida64
^Kolega, nisi ispratio temu od početkaA i ko bi posle ovoliko vremena i postova. Aida64 se pokazala kao dobro merenje i možeš verovati software-u. Kod većine drugih programa moraš manuelno da podesiš, tzv. Tjmax vrednost za svoj procesor, a to je u tvom slučaju 85, kako gore kolega navodi.
OC nemoj očekivati od te ploče, jer je vrlo skromna u smislu chipset-a, naponske sekcije, BIOS podešavanja. Ako dostigneš 3.4~3.6, budi maksimalno zadovoljan učinkom. Srećno u daljem radu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari