Zašto da ne kupi WP?Druže uzmi neki drugi mob, nemoj wp... Aplikacije su užas, te koje postoje...
Navedene aplikacije ce ti sigurno glatko raditi cak i na losijim modelima, tako da oko toga nemas brige.Aплиkaциje ми нeћe прeдсtaвљatи прoблeм, koрисtиo бих нajвишe мtok, мaпe, ekсплoрeр, плejeр зa музиkу, мejл и мoждa joш пaр. Нajбиtниje ми je дa сисteм рaди глatko и бeз koчeњa, a у to сaм сe увeриo kaд сaм чaчkao koлeгин teлeфoн.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Skupa je. Pročešljaj malo po oglasima na KP.
Kupi polovnu, malo staru, a dobro očuvanu ali sa Telenorovom garancojom, odnosno sa garancijom distributera/servisa i na konju si!!!
Garanciju operatera može da ostvari, isključivo, korisnik, odnosno onaj ko je vezao ugovor.
Garanciju distributera/uvoznika ostvaruješ lično noseći telefon u servis (Begram za Lmije) i to je to. Madaaa ti nikada neće trebati uz normalno svakodnevno korišćenje.
Ja sam svoje 3 Lumie 735 (koje sam imao) kupio preko oglasa kako sam ti opisao i sve je bilo perfektno...
Kada kupiš novu, gubiš 50€ odmah (min)...
Pai sada.
L640 je niža klasa od L735 i jedina njena (L640) prednost u odnosu na L735 je Glance opcija koja prikazuje notifikacije na ekranu (sat, propušteni pozivi i dr).
Naj lošija stvar 640ke je ekran i to je to.
L735 imaš na KP kod likova koji donose iz Mađarske i poslednja cena je 160€ što je i više nego ok
Silno grešiš :d
Ja kupujem nove telefone (a i polovne), probam, vidim kako i šta radi i za mesec-dva prodam i idem dalje...
Taj teлeфoн би koрисtиo минимум 2 гoдинe, нисaм jeдaн oд oниx kojи мeњa teлeфoнe нa свakиx пaр мeсeциKривo ми je шto je oвako лoшa пoнудa koд нaс..
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Zdravo,
imam lumiu 625, WP 8.1 i planiram da uzmem sd karticu.
Deklarisano je da može kartica od 64gb, ali bih uzeo 128gb.
Ima li neko iskustva da je ubacio 128gb i da li radi (ne samo za ovaj telefon, bilo koji windows phone)?
koj razlog 128gb kad imas onedrive
druze l 535 ni u ludilu ne uzimaj , ja imam l 735 1 god i radi kao od prvog dana
Регистровао сам се са Самсунг телефоном на OneDrive и дали ми још 100gb.
Koji su oni šabani...:/
Што? Па то им је била акција. Приступи на OneDrive са Самсунг телефоном и добијеш 100gb бесплатно.
"Idi, kupi od mog komšije litru mleka, i ja ću ti dati još dve litre mojeg." OK je donekle, ali čoveče, nas ka**ju za 15GB, smanjuju ljudima na 5, a njima tako davali 100.Pa sigurno nismo mi sa 15GB zloupotrebljavali taj besplatni prostor, ko je hteo da tako "zloupotrebljava" njihovu uslugu sa filmovima, 15GB mu nije ni dovoljno.
*** kad niste pazili. Svima su poslali mejl na koji način da se zadrži prostor i ja sam to i uradio. Baš su mi skoro poslali mejl da počinju sa smanjivanjem prostora i da na mojih 30GB to neće uticati.
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari