Šta je novo?

HTC One M8

Ne bih rekao da je ok. Koji rom, koji kernel?

Jede 4G bateriju, ali ovo je skoro 3 puta veci drain nego na WiFi-u. Nije mi logicno.

Probaj LeeDroid ako vec zelis dobar custom.

Poslednja izmena:
Mislim u sustini jeste dobar... Ali previse verzija izbacuje :D

Link za LeeDroid-m8-r11

A GPE nisi probao?

To je stock. Flesuj ono sto je imotep95 postavio za brzu kameru, par postova iznad.

Izgleda da je brisanje keša pomoglo, ali samo donekle. Flesovanje (ako ga je uopšte odradio) se završilo(sve po onom zadnjem upustvu), restartovao se i krenulo ispočetka podešavanje telefona.

Sve je to lepo krenulo od odabira jezika, WiFi mreže i ostalo...i kad je trebalo da pritisnem dugme finish , izbaci mi opet Update HTC Sense Home.

Napominjem da opet nije bilo opcije za Gmail nalog.

I opet se pojavljuje da je Play Store prestao sa radom.

uploadfromtaptalk1462043335350.jpg

uploadfromtaptalk1462043348802.jpg

Poslednja izmena:
Druze ti nisi ni flesovao dobro. Nisi otkucao dobro fastboot flash komandu. Zato ti je izbacio spisak opcija za fastboot, <opcije> <argumenti> jer mu je nepoznato. Ne vidi se lepo sa slike, cini mi se da si pogresno otkucao rec flash.

I 2 puta se flesuje RUU. Molim te, lepo procitaj uputstvo i bice sve ok :)

Poslednja izmena:
U pravu si Žile, dva puta sam u reci flash napisao slovo *a*. Idem ponovo.

Hvala na ispravci.

I prati korak po korak, od 1-15, svaka stavka lepo, ne preskaci :) I proci ce. Ako zeza RUU.zip: no error onda kucas fastboot erase cache pa ponovis fastboot flash zip RUU.zip. Obrati paznju, u tutorijalu se ponavlja 2 puta fastboot flash zip RUU.zip.

Nema promena, probao i na laptopu (reko, možda računar nešto zeza), isto sve odradi...Evo u prilogu tok flesha...
Kad odem u setings i hoću da uđem u opciju apps samo krene i za sivi ekran i počne da loduje i tako stoji...ne može se ući.

uploadfromtaptalk1462053833647.jpg

uploadfromtaptalk1462053857858.jpg

Poslednja izmena:
Telenor mu ne gine. Pre par sati sam se cuo sa prodavcem od kojeg sam kupio telefon i covek je bez reci pristao da ga on nosi u Telenor(poslacu mu telefon za Beograd kuririma u sredu, ako ga do tad ne osposobimo).

Da li bi vredelo da ga ja odnesem u poslovnicu ovde u Kuli? Imam original garanciju i kopiju pretplatnickog ugovora.

Haha fora je sto sam ti dao nepotpisan RUU zip. Mora da bude signed od strane HTC-a, zato sto ti je LOCKED bootloader.

Eh kad bih znao koji je signed, a koji nije. Evo ovaj je potpisan RUUSigned.zip
Isto radis po uputstvu. ***, trebalo bi sad da radi. Probaj kad mozes.

I slikaj nam/postavi fastboot getvar all :)

Ni taj kanda nije potpisan, opet isto...

Probacu jos jednom, pa cu slikati.

Poslednja izmena:
Daj slikaj jos sta si sve kucao i postavi fastboot getvar all.

Na ovakav problem nisam naisao. Pitacu na xda ljude. Nadam se samo da si obrisao onaj stari RUU i stavio novi RUU sto sam ti dao.

Jesam, obrisao sam naravno i stavio onaj novi. Mislim da i taj novi nije potpisan od strane HTC-a.

Nista, postavio sam pitanje i ovu tvoju sliku sa svim informacijama u M8 Q/A podrforum na XDA. Nadam se da ce neko odgovoriti i resiti problem.

Hvala Žile, siguran sam da ćemo rešiti problem.

Možeš i ovde dati link ka XDA, da mogu da pratim temu.

Poslednja izmena:
EVO i odgovora :)

Koristimo pogresan fastboot. Potreban je i HTC-ov potpisan fastboot.

Skini ovaj htc_fastboot.exe

I stavi ga u AndroidSDK folder, gde je i RUU.

1. Taj 0P6BIMG_M8_UL_M60_SENSE70_MR_HTC_Europe_6.12.401.4_Radio_1.29.214500021.12G_20.72.4196t.01_release_464360_signed.zip preimenuj u RUU.zip
2. Smesti ga u M8\AndroidSDK folder, tj. tamo gde je adb fajl.
3. Smesti htc_fastboot.exe u M8\AndroidSDK folder, tj. tamo gde je adb fajl.
4. Upali telefon i povezi ga sa PC
5. Kucaj adb reboot bootloader. Ugasice se i uci ce u bootloader. Ili drugi nacin ako je ugasen, drzi power+vol down.
6. Kad udje u bootloader, kucaj fastboot oem rebootRUU
7. Sacekaj, uci ce u RUU mod.(Crn ekran sa HTC logo-om)
8. Onda kucaj htc_fastboot flash zip RUU.zip
*Ispisace ti poruku: FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
*RUU mode will reboot,
*Now run the same command again,
9. Ponovo ukucaj htc_fastboot flash zip RUU.zip
10. Pa kad zavrsi, ukucaj fastboot reboot-bootloader
11. Kada udje u bootloader, selektuj HBOOT
12. Onda selektuj RECOVERY.
13. Izbacice ti crveni trougao. Zadrzi power+volume up i brzo pusti volume up(dok pustas volume up, power sve vreme drzis) dugme.
14. Izaberi wipe data/factory reset, pa Yes
15. Izaberi wipe cache partition
16. Reboot system

Pazi dobro. Ne kucas fastboot flash zip RUU.zip vec htc_fastboot flash zip RUU.zip

Poslednja izmena:
Marinko nadm se da ces uspeti sa ovim inace napravi sam sebi lepo posla.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@marinko98 i slikaj opet ako izbaci neku gresku :)

Izgleda da nesto pogresno radim, nece da udje u RUU mod?

Prilozi

• 2016-05-01_122832.jpg
    2016-05-01_122832.jpg
    100.2 KB · Pregleda: 76
  • 2016-05-01_122849.jpg
    2016-05-01_122849.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 73
Uklonio sam ga...treba i on da se nalazi u folderu?

Treba...vratio sam ga i usao je u RUU mod.

Poslednja izmena:
verujem da treba za tu prvu komandu pa kasnije preuzima htc_fastboot Koliko shvatam tek iz ruu moda mozes htc_fastboot a da bi usao u taj mod treba ti obican.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno