pmfrulez
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.01.2014
- Poena
- 200
Kolko jadno izgledaju ostali telefoni u poredjenju sa 7edge pa i s6plus na slici deluje jedno na vrhu stranice
Kolko jadno izgledaju ostali telefoni u poredjenju sa 7edge pa i s6plus na slici deluje jedno na vrhu stranice
Kada vidim ovakva poredjenja sa arene,u momentu mi ne bude dobro
Zapravo je to puno bitnije kod telefona nego ponovno učitavanje pojedinih aplikacija.Smetaju i ovi sto bi da im krvare usi i smartphone kupuju na osnovu zvuka u slusalici prilikom razgovora ali sta da se radi. Ima nas raznih.
Xperia Z2
Smetaju i ovi sto bi da im krvare usi i smartphone kupuju na osnovu zvuka u slusalici prilikom razgovora ali sta da se radi. Ima nas raznih.
Xperia Z2
Meni se svidja, samo sam ga probao ali sam bio u guzvi pa planiram ovih dana da iscsckam da vidim sta sve može, ali mi se default-na postavka nikako ne svidja.... Ne svidja mi se to što ne utice na njega teme iz telefona... Nikako ne volim ovu material belu i slicne svetle boje... Ako sam se zbog neceg rodio na S7 to su fabricke teme.Uspio promjeniti boju na good lock.... Al izgleda da niko ne koristi isti...
Zapravo vecina krstenijih telefona nema nikakav problem sa kvalitetom razgovora a sa ponovnim ucitavanjem vecina ima.Zapravo je to puno bitnije kod telefona nego ponovno učitavanje pojedinih aplikacija.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Note 5 se UŽASNO čuje u slusalici i mene su dosta losije čuli.... Probao.Zapravo vecina krstenijih telefona nema nikakav problem sa kvalitetom razgovora a sa ponovnim ucitavanjem vecina ima.
Xperia Z2
Note 5 se UŽASNO čuje u slusalici i mene su dosta losije čuli.... Probao.
Sent from S7
Da dodam i Note 4 isto loš.... Uporedjivao sam pre 10ak dana Note 5,Iphone 6s i 7 edge... Note je bio nov... Jedino da ta dva primerka ( note 4 koji sam probao nekad pre i ovaj novi Note 5) imaju neku manu... U odnosu na ova dva telefona Note se cuo dosta tiše i mutnije i mene su culi losije... Ogromna razlika.... Iphone u slusaci pristojno glasan i malo "basovitiji" ton a 7 edge plići ali jak, glasan i jasan... Ne kažem da je to merilo ali bavim se profesionalno muzikom pa mi je taj aspekt dosta bitan i mogu/umem da ocenim te stvari. A sa druge strane kesiranje aplikacija me ne interesuje.Uzasno znaci skoro nikako. To prvi ti kazes.. Moji prijatelji imaju i super je.
Sent from my iPad using Tapatalk
Moram da se složim sa ovim. Koristio sam note 4 neko vreme, odličan zvuk u toku razgovora u oba pravca (i ja njih i oni mene). Klasa iznad iphone. Takođe i za S6 sve pohvale.Ja koristio iP6 a kolega Note 4. Pa blago je reci da je na Note 4 kvalitet bio za klasu bolji. Bas mi je cudno da se zalis na Note 4 po tom pitanju.
Xperia Z2
Ogradio sam se da se mozda zadesio falican primerak.Imao Note 4 i ovo što VexMunja govori o kvalitetu zvuka niđe veze sa vezom nema. Odličan je Note 4.
Sent from my LG-H815
To nema veze sa onim što sam napisao i to nije razlog da se o tome ne diskutuje.Zapravo vecina krstenijih telefona nema nikakav problem sa kvalitetom razgovora a sa ponovnim ucitavanjem vecina ima.
Xperia Z2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari