Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ova bugarska fon arena je odavno prsla a ni ona gsm nije nista bolja.

Uvek mi bude smesno kada neko okaci ovde test sa Sammy arene. No dobro

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Šta vam se sad tačno ne dopada? [emoji41]

Sve je super,kada je arena dala amin,vec imamo smartphone kameru ove godine. To je S7

A sutra svi brzo u shopove po jedan S7,kako bi sto brze areni na racun legle parice.

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jednostavno, cim vidis da botina aka Nick T. radi test ne citas dalje.
A i sta ce kome nekakvi bugarski fon arena testovi kamera kada svi imamo oci a i dovoljno iskustva sa placenim botinama sa svih strana a uz to postoje 3 najpoznatija sveCka foto/video review sajta cije se misljenje najvise ceni tako da su ovi bugari tu samo da budu smesni :) I da masiraju ego ovim ''nasim'' botinama u penziji ili banovini :)

Poslednja izmena:
Lol šta je s vama [emoji23]

Prvo @ixon
scene-9---Final-score.jpg

Drugo @hsv, nisam okačio link da bi se gledao zaključak ili njihovo ocenjivanje svake scene nego zbog gomile full res semplova sa sva 4 telefona kroz 10ak scena

Opusteno brate, test k'o test nego samo kazem koliko su te blgarske arenice (p)ostale smesne :)

Pa ne racunajuci kojekakve botovske entitete u izumiranju ovaj forum i jeste prilicno dobar izvor korisnih informacija :)
Licno Gizmove testove telefona vrednujem daleko vise nego one sa phone/gsm arene, npr ovi gsm bugari su godinama davali blagu prednost TW UI u odnosu na stock android pa je svaka prica suvisna :d

Poslednja izmena:
Smetaju vam srani botići, a domaći koji keširaju u svim temama, pogledaj-prepričaj stručnjaci svih telefona koji su videli i nisu, ovde ima toliko botića i naučne fantastike da bolje ne komentrišemo druge.

@Vojkan, nisu ni pogledali link, ali su komentarisali za botiće i samsung, i očekujem da je samsung prvi po testu a ono G5, to su ti naši botići koji primaju keš od LG, Havajaca, sony i ostalih, ni ne pogledaju a sve znaju :d :D

Poslednja izmena:
Smetaju i ovi sto bi da im krvare usi i smartphone kupuju na osnovu zvuka u slusalici prilikom razgovora ali sta da se radi. Ima nas raznih. ;)

Xperia Z2

Jel ko koristio good lock 24.0.7? Moze li se kako promjeniti boja notification bara?

Na ovo mislim
749e79f212742e905901eb769d4a88b7.jpg
d4fe2ea078af964101406e2fc8b9fe59.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Smetaju i ovi sto bi da im krvare usi i smartphone kupuju na osnovu zvuka u slusalici prilikom razgovora ali sta da se radi. Ima nas raznih. ;)

Xperia Z2
Zapravo je to puno bitnije kod telefona nego ponovno učitavanje pojedinih aplikacija.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Xperia Z2

Za tebe je Game Boy, telefon ne koristiš za razgovore i ne treba ti, Game Boy i ništa jače.

Uspio promjeniti boju na good lock.... Al izgleda da niko ne koristi isti...

Btw meni mnogo vise odgovara njegov recent app
1e28ba8120b682452b786d94cdb1ee97.jpg

Poslednja izmena:
Uspio promjeniti boju na good lock.... Al izgleda da niko ne koristi isti...
Meni se svidja, samo sam ga probao ali sam bio u guzvi pa planiram ovih dana da iscsckam da vidim sta sve može, ali mi se default-na postavka nikako ne svidja.... Ne svidja mi se to što ne utice na njega teme iz telefona... Nikako ne volim ovu material belu i slicne svetle boje... Ako sam se zbog neceg rodio na S7 to su fabricke teme.

Sent from S7

Ne utice tema, moze se samo mijenjati boja ikonica. Ali rade update cesto, pa mozda ubace jos vise podesavanja.

Zapravo vecina krstenijih telefona nema nikakav problem sa kvalitetom razgovora a sa ponovnim ucitavanjem vecina ima. ;)

Xperia Z2
Note 5 se UŽASNO čuje u slusalici i mene su dosta losije čuli.... Probao.

Sent from S7

Da nije do primerka? Posto Samsungovi telefoni vec duzi niz godina imaju odlican kvalitet razgovora.

Xperia Z2

Uzasno znaci skoro nikako. To prvi ti kazes.. Moji prijatelji imaju i super je.

Sent from my iPad using Tapatalk
Da dodam i Note 4 isto loš.... Uporedjivao sam pre 10ak dana Note 5,Iphone 6s i 7 edge... Note je bio nov... Jedino da ta dva primerka ( note 4 koji sam probao nekad pre i ovaj novi Note 5) imaju neku manu... U odnosu na ova dva telefona Note se cuo dosta tiše i mutnije i mene su culi losije... Ogromna razlika.... Iphone u slusaci pristojno glasan i malo "basovitiji" ton a 7 edge plići ali jak, glasan i jasan... Ne kažem da je to merilo ali bavim se profesionalno muzikom pa mi je taj aspekt dosta bitan i mogu/umem da ocenim te stvari. A sa druge strane kesiranje aplikacija me ne interesuje.

Sent from S7

Ja koristio iP6 a kolega Note 4. Pa blago je reci da je na Note 4 kvalitet bio za klasu bolji. Bas mi je cudno da se zalis na Note 4 po tom pitanju.

Xperia Z2

Imao Note 4 i ovo što VexMunja govori o kvalitetu zvuka niđe veze sa vezom nema. Odličan je Note 4.

Sent from my LG-H815

Ja koristio iP6 a kolega Note 4. Pa blago je reci da je na Note 4 kvalitet bio za klasu bolji. Bas mi je cudno da se zalis na Note 4 po tom pitanju.

Xperia Z2
Moram da se složim sa ovim. Koristio sam note 4 neko vreme, odličan zvuk u toku razgovora u oba pravca (i ja njih i oni mene). Klasa iznad iphone. Takođe i za S6 sve pohvale.

Poslato sa tastature koja greši.

Iphone mi je mozda imao najgori zvuk od svih telefona koje sam nosio zadnjih godina (S4, Note 3, Note 4, Z2).

Xperia Z2

Imao Note 4 i ovo što VexMunja govori o kvalitetu zvuka niđe veze sa vezom nema. Odličan je Note 4.

Sent from my LG-H815
Ogradio sam se da se mozda zadesio falican primerak.

Sent from S7

Zapravo vecina krstenijih telefona nema nikakav problem sa kvalitetom razgovora a sa ponovnim ucitavanjem vecina ima. ;)

Xperia Z2
To nema veze sa onim što sam napisao i to nije razlog da se o tome ne diskutuje.
I nemoj da pišeš da ti smeta kada se to spomene kod nekog telefona, bode oči...to je primarna funkcija mobilnog telefona, i nema goreg osećaja nego kada na flagship telefonu loše čuješ sagovornika ili se on žali da te ne čuje najbolje...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Nisi u toku uopste, zna Ivan zasto sam to napisao. Do juce ste pricali i koristili neke krseve a sad vam smeta ako zvuk nije kristalno cist.

Xperia Z2

Nazad
Vrh Dno