I ja nista jos nisam stavio. Mnogo bre lep fon bas mi je gre'ota.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Meni malo čudno deluje sa ovim casom. Ne znam zbog čega... [emoji4]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Onyx black i imam...Posteno pogotovo crni pa i sivi.
Je l i kad riba ima veliku vrednost obavezno zastita [emoji16]Svaka zastita ce narusiti dizajn.
Licno sebi ne mogu da priustim da nosim telefon ove vrednosti - bez zastite.
A o ukusima ne vredi...
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Je l i kad riba ima veliku vrednost obavezno zastita [emoji16]
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Poštujem vaše mišljenje ali ja sam ipak za HTC 10.Verujem da će noćne fotografije biti bolje, a što me još više privlači kod njega je softver/interfejs. Tu je Samsung jako loš u odnosu na HTC, TouchWiz je i dalje pretrpan nepotrebnim aplikacijama.
Imas na MS pun oglas sto novih sto do mesec dana starih sa validnom garancijom od 600-650e
Javi se na PM pa ću probati da pomognem sa Telenorom.Nego ljudi gde ste vi kupili ovaj tel? Treba da kupi drugar jedan i sad gledamo u Telenoru ga zavlace vec dve nedelje kao stize ove pa stize sledece pa krajem sledece i sad na kraju mu rekli pocetkom sledeceg meseca.
Ovo po kupujemprodajem je dosta rizicno sto se tice garancija itd. Jedino neka prodavnica?
Jel imate nekih preporuka?
Javi se na PM pa ću probati da pomognem sa Telenorom.
Samo što Ciga im duos varijantuOvaj ciga je opasanuspeo da instalira 2 sima i mmc u s7 ... http://youtu.be/GpRaHpF3cNI
Sent from my iPad using Tapatalk
Baby perioda kod mene nema, NIJEDAN ali slovima nijedan fon nisam nosio u zaštiti osim poslednjeg iphone 6 i to onaj najtanji silikon jer sam tripovao da ce da se izgrebe aluminijum.Robovi tehnike. Čuvaj fon j***š glavu. Foliju pozadi, tempered glass napred i sve to u tough armor case i sve to u neku futrolu i u džep obložen vatom da mu bude "mehko". Da li ste vi svi ovde prsli. Ja koristim LED cover i oduvek sam koristio originalne kejsove. Da nije fingerprint magnet ne bih koristio ni ovaj kejs.
Proći će vas to čim vas prođe baby period i poskidaćete sve te folije i glasove. Kejs se može i prodati a glas i folija me mogu.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Samo što Ciga im duos varijantu
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari