Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas vizije, krv Kleopatre tece u tebi ili?!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Svi se usutili svi na berzi a? :d

Meni ovo lici na pripremu za jednu zelenu stepenicu do 500$ pa cemo vidjeti dalje ;)

Slazem se ali za pocetak do 500$ da dobaci pa onda nek krene prema 1000$ :d

Nisam pratio do skoro...pa ako moze neko ukratko da mi objasni. Ako btc skoci recimo 30 posto, da li i ostali novcici skacu toliko? Tj da li se orijentisu prema njemu,ili svako za sebe...
Konkretno me trenutno zanima eth i jos par isplativih.

Svako za sebe, moze da skoci a i da padne, nemaju veze sa btcom

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Mislim da niste nije ni svesni kako ce ltc da padne. :-devil-:

Mislim da niste nije ni svesni kako ce ltc da padne. :-devil-:

Pa to je jasno i ocekivano, mada sam pokleknuo FOMO osecaju i kupio pre mesec-dva, delovalo je da nece dole...Polako se akumulira, cekam 65 za sledeci uskok, pa onda 60-55-50 itd, ako bude. A ti kad znas da ce da padne prodaj sve pa kupi kad padne...

Pa to je jasno i ocekivano, mada sam pokleknuo FOMO osecaju i kupio pre mesec-dva, delovalo je da nece dole...Polako se akumulira, cekam 65 za sledeci uskok, pa onda 60-55-50 itd, ako bude. A ti kad znas da ce da padne prodaj sve pa kupi kad padne...

Daj boze da padne,da se dokupi za par k$.
Al tesko,ja mislim da je toliko opruga potisnuta,da je pitanje kad ce jos malo da je pritisnu i da pukne.
Mislim da nije pitanje hoce li ,nego kad.
ALi pre svega ocekujem prvo btc preko 520-550$ i u tom trenutku ce i ltc/btc da padne al mislim da nece ispod ..065
Mislim da ce to upravo biti udarac cekica koji ce da otpusti oprugu :smoke:

Daj boze da padne,da se dokupi za par k$.
Al tesko,ja mislim da je toliko opruga potisnuta,da je pitanje kad ce jos malo da je pritisnu i da pukne.
Mislim da nije pitanje hoce li ,nego kad.
ALi pre svega ocekujem prvo btc preko 520-550$ i u tom trenutku ce i ltc/btc da padne al mislim da nece ispod ..065
Mislim da ce to upravo biti udarac cekica koji ce da otpusti oprugu :smoke:

Nemam pojma koliko je LTC u $, to me ne zanima...Samo prema BTC-u. Ne treba meni LTC ni u pismu, samo kao sredstvo za nabavku BTC-a. Ako padne-padne, ako ne-nema veze. Ima toliko drugih shitova da mozes svaki dan neki da ubodes i da se oparis. Svakako cu 90% LTC-a koje imam i budem jos nabavio prodati do oko 0.03, 10% cu ostaviti za mozda moon ili za istresanje ako padne posle pumpa ispod 0.025. I onda opet godinu-dve ne gledati to njsra.

Poslednja izmena:
Nemam pojma koliko je LTC u $, to me ne zanima...Samo prema BTC-u. Ne treba meni LTC ni u pismu, samo kao sredstvo za nabavku BTC-a. Ako padne-padne, ako ne-nema veze. Ima toliko drugih shitova da mozes svaki dan neki da ubodes i da se oparis. Svakako cu 90% LTC-a koje imam i budem jos nabavio prodati do oko 0.03, 10% cu ostaviti za mozda moon ili za istresanje ako padne posle pumpa ispod 0.025. I onda opet godinu-dve ne gledati to njsra.

Sve to i ja cekam samo sto nisam pljuvao ltc jer ga odvajam od drugih shitova,sto ce i vreme dokazati.
Naravno da nisam ltc fan koji je zaljubljen u coin.
Tih 0.025 za 30% cekam i ja 0.003 za drugih 30% i posle toga po osecaju ostatak.
Ne interesuje ni mene ltc cena u dolarima jer cu posle juriti btc/dolar par.za 5 godina za 5,docice(valjda)

Ja delim novcice na 3 kategorije...Jedna je BTC i on je tu usamljen. Druga su novcici kroz koje se testira neka dodatna opcija sem pukog blockchainovanja i gde postoji neka ekipa koja tu svasta kodira i testira. Treca kategorija su novcici koji su napravljeni samo da se otmu pare i to im je jedina primena. Imam svih jer mi je bitno samo koliko moze na njima da se zaradi i ne zanima me apsolutno nista o njihovim manama/prednostima/vesti itd. LTC mi je pre u trecoj nego u drugoj.

Znaš li kakva je razlika izmedju LTC i BTC ?

Poslednja izmena:
Ltc je malo teze napumpati, potrebno je dosta sredstava, ali je pump neizbezan, vrlo moguce u narednih par meseci, mozda i pre polovljenja btca... Po meni, idelano vreme za uletanje, mislim da nece jos mnogo dole, zivi bili pa videli...

Sa cisto tehnicke strane razlika je kao između vampira i Blejda jer LTC ima sve njegove prednosti i nijednu njegovu manu. ;)

Sa cisto tehnicke strane razlika je kao između vampira i Blejda jer LTC ima sve njegove prednosti i nijednu njegovu manu. ;)

Ali sa cisto realne strane to ne znaci ama bas nista, sto se vidi i po vrednosti. Jednostavno zakasnio je, mozda bi cela ova prica bila daleko povoljnija po sve nas da je nastao prvo LTC...Problemi koje BTC ima ne bi usporavale napredak kriptovaluta, ukoliko je to uopste i razlog za usporavanje. Ono sto za sada ima samo BTC je ogromna infrastruktura za koju je bilo potrebno par godina da se izgradi. I mnogo stotina miliona dolara.

Poslednja izmena:
LTC je jednostavno alternativa BTC, deli sa isti sigurnost i nasledjuje sve bitne i testirane novine, takodje ucestvuje u razvoju blockchain-a, takodje oni sto ne vole BTC geografski tu im je LTC (kinezi, mozda rusi, itd)

Ostali shitcoin-i sto testiraju nove mogucnosti sve to lepo zvuci ali realnost je da je 98% tih novih mogucnosti cista glupost i bezbednosni rizik koji je osmisljen da lepo zvuci kako bi se uzeo $$, cast izuzecima

mozete vi o cemu hocete BTC je prvi i tacka...LTC je drugi i tacka...industrije su tu, masa je tu, nema sta, cekamo cene :)

Ali sa cisto realne strane to ne znaci ama bas nista, sto se vidi i po vrednosti. Jednostavno zakasnio je, mozda bi cela ova prica bila daleko povoljnija po sve nas da je nastao prvo LTC...

Ako je zakasnio zašto je onda ranije imao realnu vrednost veću od 40 $. :trust:

Ja sam pametan pa nesamo da se nisam obogatio vec nisam ništa zaradio na LTC-u. :(

jel mogu da dobijem neki kontakt nekog ko kupuje btc? zmajns ne odgovara na poruku, ne znam kada ce se vratiti na forum.

coinimal pa na paypal izadje oko 5% provizija.
paypal uzima 3.9% razlika izmedju cjene btc-a na mjenjacnicama zavisno sa koje berze saljes recimo bitstamp je 1BTC=449$ dok je recimo BTC-e 441$

Uglavnom manje je od 6% koliko je tamo za vip ili 7% za registrirane korisnike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno