Šta je novo?

Windows (phone) 10

Poslednja izmena:
Groove Music, zadnji update, bez komentara:

Da li mora da se vraca prvo na 8.1 da bi se izasao iz insidera i dobio zvanicni apdejt ?

Sent from mTalk

Koja je sad ovo fora ,bio sam na build 107 odradih hard reset I sad sam na 122 ?

Na zvanicni 218 mi posta i kalendar jedu bateriju u pozadini,morao sam da je iskljucim.Na 168 je bila stalno ukljucena i duze mi je trajala baterija.

Na zvanicni 218 mi posta i kalendar jedu bateriju u pozadini,morao sam da je iskljucim.Na 168 je bila stalno ukljucena i duze mi je trajala baterija.

Kod mene potrosnja baterije uobicajena, koristim i postu i kalendar. Kad si radio hard reset posednji put, na kom buildu? Mozda bi to pomoglo, mada ako bi i to radio - bolje biti sigurniji da su ti ta dva problem, da ga ne radis bezveze. Mozda je i nesto drugo. Nekako bi meni od svih stvari za to bilo najvise bezveze da mi ne radi, ili da mi pravi problem.

Bolji efekat hard reseta je iz settings reset your phone,ili dugmicicma ?
Ima li neke razlike uopste ?

Nema razlike. Ovo na tastere je ako ne možeš da uđeš opcije telefona.

Inače, Edge i dalje posle tri - četiri dana počinje da mi "đuska"... To je to, čekamo sledeći build koji će valjda to rešiti.:)

Poslednja izmena:
Još mi se čini i da je zaboravio reči koje sam do sad dodavao u predikciju... Tj. prvo su bile tu, i jutros sam restartovao telefon zbog pomenutog Edgovog đuskanja, a sad mi se ne nude reči koje sam dodao - iako nisam radio hard reset. A čini mi se da daje lošije predloge. Ubacuje mi apostrof gde ne treba, i nije da ni teže dobijam reč koju želim - ovo drugo je možda i do izgubljenog rečnika, ne znam.

EDIT: Izgleda da ne mogu uopšte ni da dodam nove reči sad, tapkam na ono sa plusom, al reč ostaje podvučena crvenom linijom.

Poslednja izmena:
A meni je ponovo onaj stari glance tj bez datuma samo sat,kad udjem u glance na store odma me izbaci .

Sent from mTalk

WDRT se zaglavi na reading device information i kao nece da ocita telefon... Sta da radim?

Sad radim hard reset, pa videcu sta ce posle toga biti.

@ujkozavlanje Imam utisak da nesto taj server sporije radi sad, mozda je zbog toga. I meni je malopre backupovanje trajalo ko gladna godina pa sam odustao, koristim backup od pre tri dana.

Uspeo sam da se vratim na 8.1 proradio je iz treceg puta. :D
Sacu da instaliram upgrade advisor i da skidam wp10.

I ja uradio hard reset, izgleda da je zapamtio i reči koje sam ranije unosio, sad sve super radi. Jeste, baš sad kad oprobavam, zapamti je reči koje skoro niko ne koristi, a koje sam ja uneo. :)

Instalirao sam .107 i uradio HR, posle 8.1 mi se pojavljuje Vodafone logo kad palim telefon. :D

Još da dodam, sad kad sam uradio hard reset, zapamtio mi je i lozinke od WiFija. :) Ni to nije bilo ranije.

Kod mene potrosnja baterije uobicajena, koristim i postu i kalendar. Kad si radio hard reset posednji put, na kom buildu? Mozda bi to pomoglo, mada ako bi i to radio - bolje biti sigurniji da su ti ta dva problem, da ga ne radis bezveze. Mozda je i nesto drugo. Nekako bi meni od svih stvari za to bilo najvise bezveze da mi ne radi, ili da mi pravi problem.

Uuu kad sam ga kupio pre 3 meseca sam uradio hard reset,tada je bio na .29 buildu i sve do sada nisam imao problema.Sigurno su ta dva video sam u battery saver da mi u pozadini samo oni trose mnogo u pozadini ostalo je u normali.Neznam da li da radim hard reset,da li bi mi pomoglo...

Ja moram opet da pohvalim bateriju, jeste da se telefon praktično ne koristi sem za poneki update i backup ali baš danima ovako da traje... Kao kad je nov bio ***

Konacno instalirao .218, direktno sa .107 pa nisam radio drugi HR. Ubacio opet sve aplikacije, i na prvi pogled mnogo lepse radi, fluidnije. :D
Sad azurira sve redom, pa kad se napuni baterija, istestiracu sve lepo. Hvala svima na pomoci! :)

Da li se još nekom pri aktiviranju WiFi konekcije odmah, na koji sekund uključi i lokacija? Šta radi, kojim povodom i zašto ne pita/obaveštava...?

Da li se još nekom pri aktiviranju WiFi konekcije odmah, na koji sekund uključi i lokacija? Šta radi, kojim povodom i zašto ne pita/obaveštava...?

Meni se ne dešava, ali kolega koji ima isto telefon kao ja kaže da mu se inače dešava(lo) da vidi na trenutak upaljenu lokaciju kako je ova ugašena. Možda mu se ne dešava sad više doduše.

Nazad
Vrh Dno