Šta je novo?

Windows (phone) 10

Najzad imam ispravnu i kompletnu Lumiu 520, ažurira se na .218 pa da vidimo kako šljaka zaista :)

Media-Controls-Lock-Screen-349x620.png

wp_ss_20160408_0025.png

Ovo za muziku mi se svidja.
A za smajlije - nekako sam naviknut sad na ove koje trenutno imamo, ti koje sam imamo mi se svidjaju, no dobro, navikao bih se i na ove - ipak je to manje bitan detalj. :)
Sve bolje i bolje,mnogo novih stvari,iznenadjuje :)

Ubacili back/forward u Edge?

Ne, biće podrška sve dok Redstone 1 ne krene u Release Preview i Production kanalu. To mu dođe do jula ove godine, ako im se planovi nešto ne poremete.

Aha, hvala.

Taman da ispratim šta se dešava, pa da vidim šta mi je činiti na leto.
Onaj HP Elite x3 mi se baš sviđa, jedva čekam testove i utiske korsinika.

Biće to ozbiljan sistem na kraju. Držim palčeve.

Hmm, na jednoj lumiji 520 imam here, na drugoj nemam, isti build :(
Što je veći bedak, to na ovoj boljoj nemam here..i puca mi store kad hoću da ažuriram aplikacije, gasio sam fon više puta, ista priča.
Doduše, nije isti fw.
Kontam da sam trebao ažurirati sve aplikacije pre ažuriranja na noviji build.:wall:

Pokusaj da pauziras azuriranje svih aplikacija i azuriraj prvo store. Nadam se da tada nece pucati.

Ne rade mi "zive slike" na kameri na .218 buildu. Ima li jos nekog sa ovim bugom?

Nisam stigao dotle :D
Zveknuo HR, sad bolje radi, ali here mapa nema i dalje.

@Vuk125 Steta... Telefon je stvarno odlican. Brz, lep, elegantan, plus sto meni 5 inca je nekako taman. Sto Gari kaze, kod nas se uvozi dosta sljama i necijeg otpada. Naravno ne svuda... Ali dese se nekada i takvi slucajevi. Zato bas i ne pucam da uzimam novo sa oglasa. Ovaj telefon sam pazario od drugara iz Austrije, jer on ima naviku (kao i masa ljudi u normalnijim drzavama) da cim garancija istekne, ili ugovor, razduze ga po niskoj ceni, i uzmu novi skoro za dzabe. I tako sam dobio u top stanju 930ku, Mumbi Leder Flip Case, nosac za auto Nokia, Nokia bezicni punjac u boji telefona i obican punjac za smesno malo para. Nema vise validnu garanciju, ali sam siguran da ce telefon da sljaka jos dosta vremena, a ne planiram da ga menjam skoro.

Meni se posle HR ažuriraju aplikacije zadnjih 7h

Telefon je jako spor i slab. Ni ne može da ide brzo.

Pa čak ažuriranja od 3-4 mb? Čudno mi je to.
Imam utisak da nije baš sve leglo na mesto, na onoj raspad L520 stvari idu dosta brže, koja ironija...

Da li može neko ko koristi build 14322, Redstone, da otvori novu temu za taj build. Više se nezna ko je na kom buildu i kome šta radi ili ne, a buildi svaki čas dolaze ;)
Ova tema neka ostane za 10586.xxx, a nova Windows 10 Redstone.

Možemo i da pominjemo svaki put - samo da ne zaboravimo, a možemo da dodamo i u potpis...

Baš sam hteo predložiti ovo za novu temu. Ne mogu više da pohvatam šta je za Redstone, a šta za redovne buildove... :d
Malo se onda i zaguši tema, pa još ako se pojavi neko ko se ne razume ispadne zbunj²! :D
Potpisi nisu rešenje jer se vide samo preko kompa, na TT i mTalk se mora onda stalno ići na profil da bi se video...

Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

Poslednja izmena:
Kod mene FM ima i dalje... wp_ss_20160415_0001.jpg

Media-Controls-Lock-Screen-349x620.png

wp_ss_20160408_0025.png

Ovo za muziku mi se svidja.
A za smajlije - nekako sam naviknut sad na ove koje trenutno imamo, ti koje sam imamo mi se svidjaju, no dobro, navikao bih se i na ove - ipak je to manje bitan detalj. :)
Kako skinuti taj bild, to je deo Redstone? Koji ring? Ja sam na Preview Release

Poslednja izmena:
Svaka im cast kontrole za player na LS je izgledaju super ;-)

Sent from my Xperia

meni je na fast ringu pokupio ovaj zadnji build. ni kod mene nema fm radio aplikacije :-O
pola telefona je na srpskom a pola na engleskom. ostalo radi ok, bar nisam primetio neke bugove. lumia 830

Kako skinuti taj bild, to je deo Redstone? Koji ring? Ja sam na Preview Release

Ako sam dobro razumeo, to je neki Redstone build u najavi, jos nije dostupan. Ja se ipak jos drzim ovog TH2, ove novine na RS su mi super (ne samo ovo, ima tu jos stvari kako sam citao) ali ipak ne bih da se upustam u tu avanturu sad kad vec imam kakvu takvu stabilnu desetku. Sacekacu jos malo. :)

EDIT: Hehe, stvarno nam treba jos jedna tema sa Redstone. :D

Ako sam dobro razumeo, to je neki Redstone build u najavi, jos nije dostupan. Ja se ipak jos drzim ovog TH2, ove novine na RS su mi super (ne samo ovo, ima tu jos stvari kako sam citao) ali ipak ne bih da se upustam u tu avanturu sad kad vec imam kakvu takvu stabilnu desetku. Sacekacu jos malo. :)

EDIT: Hehe, stvarno nam treba jos jedna tema sa Redstone. :D

Koji to redstone build nije jos uvek dostupan ?
Ovaj sa novim funkcijama je dostupan kolko znam :)

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno