Šta je novo?

Windows (phone) 10

Problem sa edge-om, tj verovatno je do googla, ali kada probam gmail daje mi samo plain html verziju. Moze neko jos da potvrdi?

Ja sam odustao da gledam gmail na telefonu kroz bilo koji pregledač, samo kroz mejl klijent. Generalno sam stekao utisak da Google po tom pitanju dosta s*re... Čak mi je i sa jednog Android telefona (njihov sistem) bio problematičan.

Ja sam odustao da gledam gmail na telefonu kroz bilo koji pregledač, samo kroz mejl klijent. Generalno sam stekao utisak da Google po tom pitanju dosta s*re... Čak mi je i sa jednog Android telefona (njihov sistem) bio problematičan.

Meni je ok radio do juce. Kada obrisem "kolacice" ponudi mi plain html ili da nastavim na modernu verziju, ali samo ova skrnava radi, na modernu klikcem, samo radi reload stranice :(

Ne znam gde drugde da pitam, pa ću ovde - znate li neki proveren servis u koji bih mogao da odnesem L920?
Ne radi mi mikrofon već nekoliko meseci, pa sam ga koristio samo za kuckanje, a drugi telefon za razgovore.

Ne znam gde drugde da pitam, pa ću ovde - znate li neki proveren servis u koji bih mogao da odnesem L920?
Ne radi mi mikrofon već nekoliko meseci, pa sam ga koristio samo za kuckanje, a drugi telefon za razgovore.

Promobi?

Fino deluje .218 , nemam većih primedbi. Mada mi je i prošli bio ok. Jedino što sam primetio da mi više troši u mirovanju . Ali ne mnogo , možda za nijansu, sa druge strane baterija generalno bolje drži pri korišćenju .

Nema ni pucanja aplikacija ni drugih problema .

Najviše mi fali trenutno neka dobra battery app za win 10 ., sa dobrom statistikom i da je u win 10 stilu. Koristio sam insider ali prosto nije to . Da li je nekom stigao mail od vibera za onu beta verziju ?

Poslednja izmena:
Fino deluje .218 , nemam većih primedbi. Mada mi je i prošli bio ok. Jedino što sam primetio da mi više troši u mirovanju . Ali ne mnogo , možda za nijansu, sa druge strane baterija generalno bolje drži pri korišćenju .

Nema ni pucanja aplikacija ni drugih problema .

Najviše mi fali trenutno neka dobra battery app za win 10 ., sa dobrom statistikom i da je u win 10 stilu. Koristio sam insider ali prosto nije to . Da li je nekom stigao mail od vibera za onu beta verziju ?

Mozda meni malo vise, ali mi wifi/3g nonstop ukljucen, mreza katastrofa + sam ubacio jos jednu karticu. Nije još mail stigao, valjda još nisu krenuli sa betom.

Sent from mTalk

Da li neko koristi WP 10 na Lumii 830. Da li radi Here Drive + i Here Maps ?

Zanima me koji buid finalni i kako radi. Da li se update dobija preko Insider-a ili?

Batalicu Redstone, ne odgovara mi, bateriju crpi, zapucava, bas nisam zadovoljan njime. Kako bese ide postupak preko WDRT, kad instalira 8.1 da uradim HR, pa preko upgrade advisor na WP10, e sad dal' ce da instalira odmah .164 ili .218 i da li posle svakog instaliranog builda da radim HR?

Finalni build je 10.0.10586.218. Ne znam za 830, ali 930 leti. Nisam na insideru sa ovim telefonom, nego regularno dobio OTA update. Cini mi se da se i kamera popravila poprilicno, pogotovo u uslovima loseg osvetljenja.
Posle 8.1 nemoj da vuces backup. Odma advisor i na koji god ti ponudi. Zatim isto bez backup-a teraj do 218, ako ne ide odma. Na kraju uradi reset.

Poslednja izmena:
Batalicu Redstone, ne odgovara mi, bateriju crpi, zapucava, bas nisam zadovoljan njime. Kako bese ide postupak preko WDRT, kad instalira 8.1 da uradim HR, pa preko upgrade advisor na WP10, e sad dal' ce da instalira odmah .164 ili .218 i da li posle svakog instaliranog builda da radim HR?

Stvarno ne vidim potrebu za hard reset nakon vracanja na 8.1 preko wdrt .

Sent from mTalk

Neko je radio neko nije, po meni nema logike slazem se.
Super ako instalira .218 direktno, onda cu posle njega HR, i da uradim restore backup-a.

wdrt pa 8.1 onda advisor pa instalira verziju 107. nakon toga uradis HR i instaliras 164. posle bi trebalo da apdejtuje na 218.

Tako sam ja odradio i bilo je sve oket (samo da napomenem da nisam vracao beckup sisitema nego sam krenuo iz pocetka kada mi je instalirao werziju 107. i to je to)

Jos da kazem da i baterija mi se cini da je bolja na 218. :D

Poslednja izmena:
Krenucu da instaliram sve kad ubacim .218. Baterija mi otisla u djavola, drzi jedan dan prosecnog koriscenja i greje se dosta, to su glavni razlozi zasto bataljujem, iako ovaj novi Redstone donosi sto vizuelnih sto funkcionalnih promena.

Krenucu da instaliram sve kad ubacim .218. Baterija mi otisla u djavola, drzi jedan dan prosecnog koriscenja i greje se dosta, to su glavni razlozi zasto bataljujem, iako ovaj novi Redstone donosi sto vizuelnih sto funkcionalnih promena.

vrati na 8.1 pa idi iz pocetka kako su ti ljudi preporucili :)

Ja cu da vratim na 8.1 ,pa cu da apdejtujem do 218 pa tek onda hard reset :)

Sent from mTalk

Definitivno još bolja baterija na 218,
L1520

I meni baterija bolje drži, barem mi se čini tako.

I čak i na ovom mom telefonu sve brzo radi, jedino otvaranje poruke preko banera ili iz centra za obaveštenja ide sporije, ali nešto mislim da sam pročitao da hoće da prave univerzalnu za skajp, a da skajp integraciju iz poruka uklone. Mislim da bi nam to bilo super tako - ipak bi nam poruke brže radile. Ne znam kako drugima to radi sad... Isto i kad čitam jednu poruku, pa prelazim u glavnu stranu, pa u neki drugi dijalog. Nije baš da sve ti ide instant, mejl recimo znatno brže radi. Sve je to super, ali mislim da bi fluidnije poruke doprinele kompletnom utisku o sistemu.

Ha, nudi mi .218 update na L920

Mislio sam da će da prestane i Insider podrška za nas koji ne dobijamo zvanično W10

Evo jedna informacija u vezi novog build-a.
Možda je do mog telefona, ali posle instalacije su mi nestale HERE aplikacije, više ih jednostavno nema, sve ostale aplikacije su tu.

Sent from mTalk

Evo jedna informacija u vezi novog build-a.
Možda je do mog telefona, ali posle instalacije su mi nestale HERE aplikacije, više ih jednostavno nema, sve ostale aplikacije su tu.

Sent from mTalk

mislim da je to i najavljeno u vezi sa here mapama ali imas aplikaciju maps koja je menja. Ja korsitim jednu drugu aplikaciju Sygic pa ti ne mogu puno pomoci sigurno neko zna vise da ti kaze.

Ha, nudi mi .218 update na L920

Mislio sam da će da prestane i Insider podrška za nas koji ne dobijamo zvanično W10

Ne, biće podrška sve dok Redstone 1 ne krene u Release Preview i Production kanalu. To mu dođe do jula ove godine, ako im se planovi nešto ne poremete.

mislim da je to i najavljeno u vezi sa here mapama ali imas aplikaciju maps koja je menja. Ja korsitim jednu drugu aplikaciju Sygic pa ti ne mogu puno pomoci sigurno neko zna vise da ti kaze.

Ma retko sam je i koristio, a znao sam i za ukidanje podrške.

Sent from mTalk

Finalni build je 10.0.10586.218. Ne znam za 830, ali 930 leti. Nisam na insideru sa ovim telefonom, nego regularno dobio OTA update. Cini mi se da se i kamera popravila poprilicno, pogotovo u uslovima loseg osvetljenja.
Posle 8.1 nemoj da vuces backup. Odma advisor i na koji god ti ponudi. Zatim isto bez backup-a teraj do 218, ako ne ide odma. Na kraju uradi reset.

Ja sam od 930 na zalost odustao , iz 2x nalazio sam HW problem kod novih telefona. U jednom slucaju 930 mi je zamenjen za andorid u drugom slkucaju dobio sam 830 + razliku u ceni.
I nisam jedini koji je imao HW probleme iz kutije. Poslednja serija 930 je ocajna. Kada se pogodi ok primerak to radi, ali ako se pogodi. Steta 930 je meni vrh telefon koji bi rado posedovao.
Razmisljao sam i o 1520 samo tesko se nalaze ili nikako kao i 930.
830 je ok ne mogu da kazem ali nije to to.

Sto se tice 830 i win 10 preko update adviser-a sam dobio da mi je tel spreman za upgrade i instalirao mi je .107 vidcemo da li ce dobiti .128 Videcu kako to radi kada zavrsim proces.

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam od 930 na zalost odustao , iz 2x nalazio sam HW problem kod novih telefona. U jednom slucaju 930 mi je zamenjen za andorid u drugom slkucaju dobio sam 830 + razliku u ceni.
I nisam jedini koji je imao HW probleme iz kutije. Poslednja serija 930 je ocajna. Kada se pogodi ok primerak to radi, ali ako se pogodi. Steta 930 je meni vrh telefon koji bi rado posedovao.
Razmisljao sam i o 1520 samo tesko se nalaze ili nikako kao i 930.
830 je ok ne mogu da kazem ali nije to to.

Samo cu reci dve reci, a mislim da ce se istali sloziti... Srbistanski uvoznici! Kolike li oni uzimaju zarade samo na te svoje fazone sto nama uvaljuju harverske verzije telefona koji se u normalnim zemljama vise ne prodaju, nego se prodaju verzije sa ispravljenim problemima, pa aj' nekom da se uvale.

Media-Controls-Lock-Screen-349x620.png

wp_ss_20160408_0025.png

Ovo za muziku mi se svidja.
A za smajlije - nekako sam naviknut sad na ove koje trenutno imamo, ti koje sam imamo mi se svidjaju, no dobro, navikao bih se i na ove - ipak je to manje bitan detalj. :)

Vrh Dno