Šta je novo?

LG G2

Hvala svima na savetima, na stock LL sam. Zadnji put sam se zezala sa androidom još u vreme rutovanja tada aktuelnog Htc Tattoo, metodom "peške" :d

Ne mogu da editujem prethodni post a pre nego što nešto zeznem htela sam da pitam iskusnije koju metodu rutovanja predlažete?

LG G2, D802, LP 5.0.2.

Jel ima neki novi rom da je vredan prelaska za cloudya :) ne pratim dugo temu jer me ovaj sluzi lepo :)

Cloudy 2.2.me vec dugo drzi.Prije toga probao skoro sve sto je bilo vrijedno,svaki imao po nesto dobro ali i lose.Jedino na cloudy 2.2.nisam nasao nikakvu zamerku,evo vec i posle skoro 2 meseca koriscenja.Cloudy 3.3.prelep rom,ali mi se kod njega vec posle 5-6 dana javljao neki lag i usporenje ,nevezano za br aplikacija.Takodje ni sa baterijom nisam bio najzadovoljniji.Tada sam mislim koristio dorimanx 8.1(il tako nesto).Ako su ovi noviji kerneli popravili situaciju sa baterijom i ovim usporavanjem,jos juce bih se vratio na cloudy 3.3 :) .

Cloudy 2.2.me vec dugo drzi.Prije toga probao skoro sve sto je bilo vrijedno,svaki imao po nesto dobro ali i lose.Jedino na cloudy 2.2.nisam nasao nikakvu zamerku,evo vec i posle skoro 2 meseca koriscenja.Cloudy 3.3.prelep rom,ali mi se kod njega vec posle 5-6 dana javljao neki lag i usporenje ,nevezano za br aplikacija.Takodje ni sa baterijom nisam bio najzadovoljniji.Tada sam mislim koristio dorimanx 8.1(il tako nesto).Ako su ovi noviji kerneli popravili situaciju sa baterijom i ovim usporavanjem,jos juce bih se vratio na cloudy 3.3 :) .

potpisujem ovo za Cloudy 2.2,nemam ni jednu primedbu,sve radi stabilno i brzo......

probao sam juce na kratko Orion os 2.3 koji je MM .. pored problema koji su poznati (za promenu ima preglasan ton u slusalici), sve radi jako brzo, ali sam se ipak vratio na Cloudy 3.3 .. mrzelo me da provedem pola dana ili vise u silnim podesavanjima, a i pitanje je da li bi imao obojeni navbar, kao sto to radi cloudy, te jos neke meni bitne stvari

u svakom slucaju, rom ima dosta podesavanja, kao i layer-e, i vredi ga probati, pogotovo kad srede ovo sto jos nije upeglano ..

Ok je OrionOs - prilično stabilan a li bluetooth ne radi i to me ubija.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

konacno sam skupio hrabrost i ubacio cloudy za sada sam zadovoljan, samo jos jedno pitanje da li ima potrebe menjati kernel i ako treba kako to da uradim?

edit: stavio dori 9.8 pronasao kako ide sad da vidim kako mi odgovara rom :D

Poslednja izmena:
Lol, pa ima xcam advanced drajvere, instaliraš xcam samo, i isto kao i na svakom stock based.

konacno sam skupio hrabrost i ubacio cloudy za sada sam zadovoljan, samo jos jedno pitanje da li ima potrebe menjati kernel i ako treba kako to da uradim?

edit: stavio dori 9.8 pronasao kako ide sad da vidim kako mi odgovara rom :D

Napisao sam i gore, moj ti je savet da stavis 9.5 to je najstabilnija verzija sa najboljom baterijom..

mislim da cu da probam sa 9.8 kako mi je pre radio telefon i baterija sa punjenjem dva puta dnevno ovo je sjajno

Ja ne znam jesam jedini ili svima posle nekog vremena uspori Cloudy3.3 ? A sa Dorijem mi se i restartuje telefon jednom dnevno sam od sebe.. Treba ocu da dam telefon jer mi stiže sutra drugi pa ne znam na kom romu da mu ostavim telefon s obzirom da je njemu najbitnija kamera. Stock sa fixom ili Cloudy ipak?

Meni se to desava na Cloudy 3.3. Zato sam sad na Bliss. Mada, i ovaj mi zabaguje nekad. Izgleda da prosto telefon otkazuje poslusnost.

ja par meseci koristim 3.3 bez prekida, nije nesto primetno usporio da bi se to moglo istaci .. mada nemam nesto puno aplikacija, tako da mozda i to doprinosi ... baterija u mom rezimu koriscenja traje danima, ali zaista, a bar dva dana uvek sigurno

Da li za G2 postoji neki xposed modul ili aplikacija za određivanje prioriteta povezivanja na WiFi mreže?

Ja ne znam jesam jedini ili svima posle nekog vremena uspori Cloudy3.3 ? A sa Dorijem mi se i restartuje telefon jednom dnevno sam od sebe.. Treba ocu da dam telefon jer mi stiže sutra drugi pa ne znam na kom romu da mu ostavim telefon s obzirom da je njemu najbitnija kamera. Stock sa fixom ili Cloudy ipak?

Ja sam upravo to i pricao,i ne samo ja ,vec sam video jos ljudi na xda forumu . Instaliraj mu cloudy 2.2.

Poslednja izmena:
Ja sam upravo to i pricao,i ne samo ja ,vec sam video jos ljudi na xda forumu . Instaliraj mu cloudy 2.2.
Mislim njemu najmanje bitna verzija androida pa ce tako i biti izgleda

Btw, jel probao neko OptimusG3? Vidim da su ga azurirali pre 2 nedelje, izasla je finalna verzija

Meni je cloudy 3.3 posle 3,4 meseca usporio, al flesovao sam ga opet sada radi sjajno. Kombinacija sa dorimanx 9.5 je najbolja do sada, nesto mi se ne prelaze na druge romove.. Kada bude opet usporio, odradim isto i super :D

Kakav je zvuk na zvucniku na GE?CM 12.1 odlican i brz rom,ali zvuk izuzetno slab,to me nateralo da idem dalje :) .

Nazad
Vrh Dno