http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951Ne mogu da editujem prethodni post a pre nego što nešto zeznem htela sam da pitam iskusnije koju metodu rutovanja predlažete?
LG G2, D802, LP 5.0.2.
Cloudy 2.2.me vec dugo drzi.Prije toga probao skoro sve sto je bilo vrijedno,svaki imao po nesto dobro ali i lose.Jedino na cloudy 2.2.nisam nasao nikakvu zamerku,evo vec i posle skoro 2 meseca koriscenja.Cloudy 3.3.prelep rom,ali mi se kod njega vec posle 5-6 dana javljao neki lag i usporenje ,nevezano za br aplikacija.Takodje ni sa baterijom nisam bio najzadovoljniji.Tada sam mislim koristio dorimanx 8.1(il tako nesto).Ako su ovi noviji kerneli popravili situaciju sa baterijom i ovim usporavanjem,jos juce bih se vratio na cloudy 3.3.
+1Probajte GE.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Neko nesto ?Pogledajte prilog 197703
Primetio sam ove linije na sivoj pozadini konkretno kod tapatalk, isto i na pocetnom ekranu gde je slika sa sivom pozadinom. Da li je ekraj poceo da brljavi ili... ?
Meni se ista stvar desila jednom, baš sam se iscimao, mislio sam da crkava ekran polako.Neko nesto ?
Praticu stanje pa ako nista tu je garancija.Meni se ista stvar desila jednom, baš sam se iscimao, mislio sam da crkava ekran polako.
Sutradan nestalo, sve normalno, dan danas radi bez problema..
Losa kameraProbajte GE.
konacno sam skupio hrabrost i ubacio cloudy za sada sam zadovoljan, samo jos jedno pitanje da li ima potrebe menjati kernel i ako treba kako to da uradim?
edit: stavio dori 9.8 pronasao kako ide sad da vidim kako mi odgovara rom![]()
Ja ne znam jesam jedini ili svima posle nekog vremena uspori Cloudy3.3 ? A sa Dorijem mi se i restartuje telefon jednom dnevno sam od sebe.. Treba ocu da dam telefon jer mi stiže sutra drugi pa ne znam na kom romu da mu ostavim telefon s obzirom da je njemu najbitnija kamera. Stock sa fixom ili Cloudy ipak?
Probaj sa 3c toolbox proDa li za G2 postoji neki xposed modul ili aplikacija za određivanje prioriteta povezivanja na WiFi mreže?
Mislim njemu najmanje bitna verzija androida pa ce tako i biti izgledaJa sam upravo to i pricao,i ne samo ja ,vec sam video jos ljudi na xda forumu . Instaliraj mu cloudy 2.2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari