Ljudi ja vas razumem za godine i sve.Al postoji onaj drugi deo koji je offtopic, a gde svi cute i kriju ko zmija noge i "hendluju" kako znaju i umeju.Sve ja kapiram, svi imamo u gamingu verovatno duzi staz to nam je hobi.Ali sa 30god+ verovatno zivis sa ribom, zivot ide svojim tokom.Radis(predpostavka) 8h dok dodjes i odes sa posla jos recimo 2h.
10h si "odsutan" sa gajbe.Jedes,tus, i sednes da igras recimo 6h.to je 16h dnevno si odsutan, a pored sebe imas jos jednu dusu, koja nije panj pa da mozes samo da zaobidjes i da te je briga.8h ti treba za odmor tj spavanje.Nije ni bitno nek bude i 6h.
- Objasni ti ribi(ne nisu sve zainteresovane za gaming,sta vise mozda 10% njih), zasto si uzeo GPU,Mouse/Keyb(Bilo sta sto ti nije neophodno za zivot), zasto je na "ignore" mode(indirektno) po ceo dan,zasto si nezainteresovan da izadjes bilo gde sa njom, jer eto trebas svaki dan da igras 6-8h D3(nebitno bilo koja time-consuming igra).
Pocinje s6 uskoro.Petak-Sreda su slobodne,pa objasni zasto ces da budes 8-10-12-16h dnevno za kompom svih 5-6dana jer pocinje sezona pa bi da zapnes za paragone?(Like wtf? u njihovoj glavi), a prvi je maj je, svi su slobodni, treba da se rostilja, da se ode negde(personal time).Sta kao, neko ce da dodje i da ti kaze da si papuca, a ovamo isprada da si prvo nezainteresovan prvenstveno za licni, pa za zajednicki zivot.No no

Sreca mi je u nesreci da radim od kuce, pa stignem sve da zavrsim, sto radim za strance pa ih bas i ne zanima uskrs/prvi maj(jedino da trazim dane off), sreca pa njena starija sestra je dugo igrala WoW,(u vreme dok je zivela kuci, tj kod matoraca)pa donekle razume gaming i sve.
Nemoj da zezate, tj budite objektivni u vezi sa godinama, pa mnogo pre D3-a, su pucale veze brakovi zbog gaminga, ljudi dobijali nervne-slomove u sred partija na TS-u, uzimali slobodne dane da bi otisli na teren navodno pa se nabiju kod drugara par dana da bi se "zapelo" u sezoni/raidu/sampionatu(a kuci zena i dete), potkradale se donacije koje su sluzile za placanje okupljanja tima(jer je covek izgubio posao zbog gaminga), da bi se prehranio.
Najstrasnije je sto se vecina tih stvari desavala na domacem terenu.Stranci ko stranci, s*ebu stvar, svakako bolje uslove imaju od nas, pa se "oprave", pauziraju malo(kad naprave s*anje haha) pa se vrate.
Uglavnom, Steam,Battle.net,Origin friend lista polako ali sigurno, mi nestaje/proredjuje se piramidalno, svake godine sve vise i vise.Naravno neki su nasli alternativu, ali u vidu Battlefield-a,CS:GO i manje time consuming igara.