Nije 200 nego 250e + porez na to sto ne koristis LG![]()
Samo da ne propadnu kao sony
http://www.ibtimes.co.uk/samsung-ga...mpossible-without-causing-more-damage-1548425
http://www.phonearena.com/news/Gala...-you-currently-paying-phone-insurance_id80019
https://www.ifixit.com/Device/Samsung_Galaxy_S7
Ma 20 € kod majstor Vuksana iz Valjeva i to kad lepi sintelanom kako bio ostao vodotporan![]()
Video sam neke bas unakazene semplove sa S7 u 9MP wide u poslednje vreme..fazon da ti ne bude dobro cim ih vidis koliko sve sece oci. Preterali su sa obradom, sto kaze vojkan full NR + ultra-full ostrenje i udri. Morao bi tu raw da radi..
Heheh kakva zamena teza - ti si poznati smartphone prorok
HTC M10 propo na prvih 100 stranica, da li se mišljenje promenilo ?
Ovi sa berze pitaju - čekaju tvoje mišljenje![]()
kako cudno izgledaju ove kockaste slikevlasnici TFT 19ica sa pocetka ovog veka i vlasnici katodasa ce biti odusevljeni :smoke:
Nikako to da kažeš !
Ali dobro ti si moderator pa te stručnjaci neće napasti![]()
nema veze, tu je hebacki S6 koji ce uskoro biti 3 glavice pa ce da se ubere![]()
Izgleda da po prvi put Nexus pored softvera ima i kameru kao ogromni +
Ako nije bolja onda sigurno ne zaostaje kao sa N4/N5/N6 za konkurencijom .
Kupi Nexus 6P i pevaj, vidiš da je i kamera bolja![]()
Drugo, zašto vas buni taj 4:3 odnos, kad je na profi telu difoltni 3:2 i tu isto je "kockastija" fotka? Treba se držati native odnosa senzora i to je to, ko se iole malo više razume u fotografiju zna zašto se ne koristi 16:9 za fotke ili bilo koji drugi odnos koji nije native...
Odogovr:Drugo, zašto vas buni taj 4:3 odnos, kad je na profi telu difoltni 3:2 i tu isto je "kockastija" fotka? Treba se držati native odnosa senzora i to je to, ko se iole malo više razume u fotografiju zna zašto se ne koristi 16:9 za fotke ili bilo koji drugi odnos koji nije native...
kako cudno izgledaju ove kockaste slikevlasnici TFT 19ica sa pocetka ovog veka i vlasnici katodasa ce biti odusevljeni :smoke:
Kad već prozivaš onda očekuješ i odogovor. Ovde si ti najveći stručnjak, sve znaš u teoriji sa YT klipa, ali praksa nula. To je tako i nemaš kud to da demantuješ, tako će biti dok ne kupiš neki telefon i napišeš nešto o njemu iz svog korisničkog ugla! Do tada, molim te pusti ostale koji znaju šta žele u životu da napišu ovde šta im se sviđa a šta ne, ako kažem da mi ne odgovara iphone kocka slika 4:3 onda mi ne odgovara, kapiraš stručnjak :trust:Objasni ti to nasim ''strucnjacima''![]()
Odogovr:
Ne pričamo o profi upotrebi, ovo je mobilni telefon. Godinama slikam u 16:9, godinama! Slike i uspomene gledam preko televizora 50" ili monitora 22", koji su kao što predpostavljaš wide 16:9. Treba li da kažem kako izgleda iphone kocka slika kada naleti u 4:3? Odvratno.
Kad već prozivaš onda očekuješ i odogovor. Ovde si ti najveći stručnjak, sve znaš u teoriji sa YT klipa, ali praksa nula. To je tako i nemaš kud to da demantuješ, tako će biti dok ne kupiš neki telefon i napišeš nešto o njemu iz svog korisničkog ugla! Do tada, molim te pusti ostale koji znaju šta žele u životu da napišu ovde šta im se sviđa a šta ne, ako kažem da mi ne odgovara iphone kocka slika 4:3 onda mi ne odgovara, kapiraš stručnjak :trust:
Nije mi jasno zašto toliko kukate na 4:3 odnos? Zašto jednostavno ne prebacite u 9mpx 16:9 i to je to, fotografije će i dalje odlično izgledati na bilo kom tv-u ili monitoru.
Realno, 4:3 je native odnos, i tako se max iskorišćava senzor, ali to ne znači da su fotke u 16:9 manjeg kvaliteta, samo su malo cropovane gore i dole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari