Nije 200 nego 250e + porez na to sto ne koristis LG![]()
s7 9.1mp jpg by hunder hunder, on Flickr
s7 raw obrada2 by hunder hunder, on Flickr
s7 12mp jpg by hunder hunder, on Flickr
s7 raw obrada1 by hunder hunder, on Flickr
6d midle raw obrada by hunder hunder, on Flickr
6d full raw obrada by hunder hunder, on FlickrSamo da ne propadnu kao sony
http://www.ibtimes.co.uk/samsung-ga...mpossible-without-causing-more-damage-1548425
http://www.phonearena.com/news/Gala...-you-currently-paying-phone-insurance_id80019
https://www.ifixit.com/Device/Samsung_Galaxy_S7
Ma 20 € kod majstor Vuksana iz Valjeva i to kad lepi sintelanom kako bio ostao vodotporan![]()
Video sam neke bas unakazene semplove sa S7 u 9MP wide u poslednje vreme..fazon da ti ne bude dobro cim ih vidis koliko sve sece oci. Preterali su sa obradom, sto kaze vojkan full NR + ultra-full ostrenje i udri. Morao bi tu raw da radi..
Heheh kakva zamena teza - ti si poznati smartphone prorok
HTC M10 propo na prvih 100 stranica, da li se mišljenje promenilo ?
Ovi sa berze pitaju - čekaju tvoje mišljenje![]()
kako cudno izgledaju ove kockaste slikevlasnici TFT 19ica sa pocetka ovog veka i vlasnici katodasa ce biti odusevljeni :smoke:
Nikako to da kažeš !
Ali dobro ti si moderator pa te stručnjaci neće napasti![]()
nema veze, tu je hebacki S6 koji ce uskoro biti 3 glavice pa ce da se ubere![]()
Izgleda da po prvi put Nexus pored softvera ima i kameru kao ogromni +
Ako nije bolja onda sigurno ne zaostaje kao sa N4/N5/N6 za konkurencijom .
Kupi Nexus 6P i pevaj, vidiš da je i kamera bolja![]()
20160408_221933 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
H83A0809 by Dragoljub Radovanović, on FlickrDrugo, zašto vas buni taj 4:3 odnos, kad je na profi telu difoltni 3:2 i tu isto je "kockastija" fotka? Treba se držati native odnosa senzora i to je to, ko se iole malo više razume u fotografiju zna zašto se ne koristi 16:9 za fotke ili bilo koji drugi odnos koji nije native...
Odogovr:Drugo, zašto vas buni taj 4:3 odnos, kad je na profi telu difoltni 3:2 i tu isto je "kockastija" fotka? Treba se držati native odnosa senzora i to je to, ko se iole malo više razume u fotografiju zna zašto se ne koristi 16:9 za fotke ili bilo koji drugi odnos koji nije native...
kako cudno izgledaju ove kockaste slikevlasnici TFT 19ica sa pocetka ovog veka i vlasnici katodasa ce biti odusevljeni :smoke:
Kad već prozivaš onda očekuješ i odogovor. Ovde si ti najveći stručnjak, sve znaš u teoriji sa YT klipa, ali praksa nula. To je tako i nemaš kud to da demantuješ, tako će biti dok ne kupiš neki telefon i napišeš nešto o njemu iz svog korisničkog ugla! Do tada, molim te pusti ostale koji znaju šta žele u životu da napišu ovde šta im se sviđa a šta ne, ako kažem da mi ne odgovara iphone kocka slika 4:3 onda mi ne odgovara, kapiraš stručnjak :trust:Objasni ti to nasim ''strucnjacima''![]()
Odogovr:
Ne pričamo o profi upotrebi, ovo je mobilni telefon. Godinama slikam u 16:9, godinama! Slike i uspomene gledam preko televizora 50" ili monitora 22", koji su kao što predpostavljaš wide 16:9. Treba li da kažem kako izgleda iphone kocka slika kada naleti u 4:3? Odvratno.
Kad već prozivaš onda očekuješ i odogovor. Ovde si ti najveći stručnjak, sve znaš u teoriji sa YT klipa, ali praksa nula. To je tako i nemaš kud to da demantuješ, tako će biti dok ne kupiš neki telefon i napišeš nešto o njemu iz svog korisničkog ugla! Do tada, molim te pusti ostale koji znaju šta žele u životu da napišu ovde šta im se sviđa a šta ne, ako kažem da mi ne odgovara iphone kocka slika 4:3 onda mi ne odgovara, kapiraš stručnjak :trust:
Nije mi jasno zašto toliko kukate na 4:3 odnos? Zašto jednostavno ne prebacite u 9mpx 16:9 i to je to, fotografije će i dalje odlično izgledati na bilo kom tv-u ili monitoru.
Realno, 4:3 je native odnos, i tako se max iskorišćava senzor, ali to ne znači da su fotke u 16:9 manjeg kvaliteta, samo su malo cropovane gore i dole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari