Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

ponovljeno je nekoliko puta. to sto dosad nije ne znaci da nece, i kad se jednom desi smorices se.

ja sam tako za prethodni telefon imao dve maske, jednu koja stiti celi telefon i drugu fensi tanku koja stiti samo zadnju i bocne strane ali ne gore i dole. isto i za mene vazi da mi nikad nije ispao telefon, da sam pazljiv itd... i tako ti ja resim da vozim tu fensi masku neko vreme (iz boga pitaj kog razloga, bilo mi dosadno), i meni taj telefon ispadne tad iz dzepa i skrcka gornju ivicu. i sta sad? lesson learned.....

ne znam kakav ti auto vozis ali nijedan se ne projektuje da podnese sudar, već da maksimalno apsorbuje energiju sudara kako bi zaštitili ljude u istom a ne auto!!!.
U telefonu nema ljudi (bar mom) pa i nema potrebe za tim 😀
Naravno da se projektuje i za sitna cukanja i za udese, zato svi automobili imaju lajsne i plasticne bampere.

tačno. to je obično za parking pa te neko čukne, otvori vrata pa te ogrebe i sl. tj svakodnevno korišćenje ali nije za to da zveknes autom u drvo, a izvini pad telefona sa 1.5m nije sigurno svakodnevna upotreba istog

Ma da, dva komada novih za 130-140eur.

Ako hoćeš jedan, ne može. Obavezno prodaju po 2 komada za tu cenu.

Sitna cukanja su do 25km/h, auto u auto, napravljeno da eventualno popucaju plasticne zabice i minimalizuje stetu.
Racunali su inzinjeri da ce se to i lupati i da nije svako savrsen.

a izvini pad telefona sa 1.5m nije sigurno svakodnevna upotreba istog
Naprotiv, padanje telefona je sasvim uobicajeno koriscenje.
Tacno je samo da se nece razbiti svaki put.

Jesi celav? Ako nisi hoces da ga menjas za Lumiu? Da vidis kako ces da ocelavis brzo! 😀
Mala sala[emoji14]
@karabaja
Imas nove na KP vec od 130-140 evra.
U cemu je fora sa tom lumiom?
Stavio sam bio coolpad da prodajem i javilo mi se sigurno njih deset da menjaju lumie za coolpad.

Јел неко решио проблем са D3GO апликацијом на xiaomi.ru рому? Да ли успева да Hide my root?

Ja upravo stavio flyme os na rn2 sa xda i radi perfektno, pogotovo sam se odusevio sa kamerom 😉

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Jednostavno,kao da koristim drugi telefon sto se tice kvaliteta fotografija. Ili bar tako izgleda. A i brzi je,samo se jos snalazim sa ovim flyme pa ne znam gde je tacno sta,tj kako da proverim zauzece ram memorije.

Poslednja izmena:
Lol, flyme na RN2.

Šta sve nekom "ludaku" sa xda neće pasti na pamet. [emoji1]

Da, svaka im cast 😀 Ali koliko god muiu bio dobar, flyme pici 😉

I ja više volim flyme. [emoji1]

Edit
Lažem. Volim oba, zavisi od raspoloženja verovatno.[emoji1]

Poslednja izmena:
Ja ga do sada nisam koristio, jedino isprobao jer drugar ima mx5 ali sada mogu da ga *****avam jer nam mobilni rade isto a njegov skuplji 150e 😀

cek... koliko sam nasao na netu taj "flyme os" je u stvari cm 12.1 based, samo sa flyme skinom preko. jel to tacno?

Ne znam,ali pocetno odusevljenje me proslo i vracam ga veceras na miui :-D

Lol to je dugo trajalo, ja taman kreno da flesnem rom, al reko da proverim prvo temu ponovo dobro je sto sam to uradio 😉

Flesni ga slobodno,ja sam jos na njemu,mrzi me da vracam opet. Radi brzo i stabilno,baterija mozda bolja nego na miui,uglavnom nije lose da se isproba ;-)

Nazad
Vrh Dno