Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Da li postoji neki nacin da se poboljsava baterija na ovom telefonu u zadnje vreme ni dan mi ne izdrzi na medium brightness.
Ne pratim te romove i te nove verzije miu pa ako bi neko mogao to da mi pojasni bio bi mu zahvalan.

kako da resim problem stalno mi izbacuje android.process.media stopped, gledao sam da obrisem data iz media u apps ali ja cim idem otkazi ili prijavi gresku nakon toga media nestaje iz pokrenutih applikacija i opet se pojavi greska i tako u nedogled

Подешавања/Апликације/Управљач и преузимања, обриши кеш и обриши податке,
uploadfromtaptalk1460413184952.jpg

Обрати пажњу, не преузимања (иста је икона) него управљач и преузимања!

Global 7.2.3.0 LHMMIDA
mali oko 8Mb update

dva fixa

^Predjoh sa 7.1.3.0

Ono sto sam primetio: PDAF bukvalno radi 50% brze u odnosu na 7.1.3.0 (sad je to pravih reklamnih 0.1s), HHT mod jos uvek nije sredjen, nova animacija kod otvaranja aplikacija, nova weather app (mislim da je ovo ubaceno jos u 7.2.2.0), google app je sada moguce potpuno izbrisati (na 7.1.3.0 je bilo moguce samo uraditi disable), vise slobodnog RAM iako imam isti broj otvorenih aplikacija, stucanje prilikom skrolovanja u folderu u kome se nalazi dosta app.

Poslednja izmena:
a multitasking?

ja čučim na nekom starom cm 12.1, mrzi me da ga updateujem, a radi odlično. samo mi se dialer i te osnovne funkcije ne sviđaju kako izgledaju, miui je mnogo lepši, ali kad je težak ko trepča....

Nisam koristio cm12 tako da ne znam kako tu stoji stvar, ali sto se tice multitaskinga na MIUI mislim da se nista nije promenilo... Nisam koristio mnogo verzija, pre 7.1.3.0 sam imao miui.eu 5.10.22 i skoro na svim max je nekih 8 aplikacija u multitaskingu bez reload tokom prelaska iz jedne u drugu.

Poslednja izmena:
Подешавања/Апликације/Управљач и преузимања, обриши кеш и обриши податке,
Pogledajte prilog 197780

Обрати пажњу, не преузимања (иста је икона) него управљач и преузимања!
Ovo nije pomoglo, ubacivao noviji rom jer sam bio na beti od januara..nije ni to..nisam znao sta da mu radim i na kraju promenim jezik sa srpskog na engleski i nije bilo problema, posle toga vratio na srpski i sve bilo okej

Ти си први коме није успело. Ово се јавља скоро свима које знам (са RN2) с'времена на време и увек се тако решава проблем.

Moguce je da sam obrisao kes u samo podacima posle se vise ni ne secam 😀

Mislio sam da li je xiaomi.eu_multi_hermes_6.4.7_v7-5.0 ili miui_HMNote2Global

OK, u medjuvremenu si dao odgovor, ali koja je razlika izmedju ta dva?
Imaju ili oba OTA i koji bi trebao da flesujem?

Vidim da je ovaj EU rom manji za 200mb

Poslednja izmena:
Pokusavam na weekly romu 6.4.7 instaliram mtk engineering mod da bi podesio da mi bude stalno na 3g, ali mi prikazuje gresku android.proces.phone... da se iznenada zatvorila... Jeli to aplikacije ili do verzije roma-a.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

@ 6.4.7 xiaomi.eu
Meni se ta poruka nije pojavljivala. Mada mi deluje da na ovom romu baterija malo krace traje nego na martovskim...

engineering mode ne treba da se instalira, samo se ukuca kod u dialer i uđe se u njega.

Misli na aplikaciju, nekada se zvala mtk eng. tools ako se dobro sećam, a izgleda je sada mode.

Nema veze, bitno je da ima app. Mnogo je lakše nego bockati kodove u dialer.

šta je lakše ne razumem? svaki dan ulaziš u engineering mod pa ti treba aplikacija? to se uđe jednom, podesi se i nikad više posle toga.

Pod jedan, ne znam ni jedan kod napamet. Aplikacija, na dva klika od svega.

Zna on sve kodove napamet. Sačekaj samo da izgugla.
Inače, brže bi on to, nego mu sporo rade dva ssd diska.
On je mnogo brz čovek, njemu jedan ssd baš ništa ne znači. Mnogo je to sporo.
Naravoučenije, sa trolčinom nema pametnog razgovora.

Da li je ovo global ili prc?
Mogu li da skinem zip-ovan rom na telefon i odatle da ga dignem?
4cd25751be5f0ed78c5a085fa19d0445.jpg

A koji je kod, znas li?

naravno

*#*#3646633#*#*

Zna on sve kodove napamet. Sačekaj samo da izgugla.
Inače, brže bi on to, nego mu sporo rade dva ssd diska.
On je mnogo brz čovek, njemu jedan ssd baš ništa ne znači. Mnogo je to sporo.
Naravoučenije, sa trolčinom nema pametnog razgovora.

ti si mnogo bezobrazan za jednog trgovca koji pokušava da razvije posao ovde.

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1460749918192.jpg

Evo i sa ovim cim krenem da promijenim mod mreze pojavi se ova greska

*#*#ENGMODE#*#*

Uglavnom kodovi imaju ovakve skraćenice po kojima se pamte, dok su bile aktuelne stare Nokije znao sam dosta ovih servisnih kodova napamet.

Poslednja izmena:
Ако мора да имаш алфанумеричку тастатуру или барем кућни телефон у близини

Nazad
Vrh Dno