Realno, telefon je bas jeftin tako da cudo nisam ocekivao. A i baterije original su bar 3x jeftinije od npr Samsunga. Zato sam i kupio 4 rezervne, 2 uz sebe, 2 u autu.
Trenutno 3 telefona nosim uz sebe
Druze, ja ne sedim pored punjaca vec sam ceo dan u pokretu. Meni je lakse da zamenim bateriju nego da cekam da se napuni.
Ne nosim ja 2 RN2 vec sam 2 kupio. 1 za mene, 1 za suprugu. Po 2 baterije za svakog. Trenutno 3 telefona nosim uz sebe.
Slike cu napraviti kad se budem video sa bratom, ne zivimo zajedno.
Zadovoljan sam 😉.
Realno, telefon je bas jeftin tako da cudo nisam ocekivao. A i baterije original su bar 3x jeftinije od npr Samsunga. Zato sam i kupio 4 rezervne, 2 uz sebe, 2 u autu.
Dve sedmice sam ga koristio kao primarni telefon. Radnim danima ekran nije prebacivao 3h (oba slota aktivna, 4G, wifi, sinhronizacija uvek upaljeni) dok vikendom prebaci 4h. Tih dana, ujutru u 6 ga skidam sa punjaca, do nekih 14h najkasnije, baterija je na 20%.
Sto neko rece, stvar koriscenja.
Ne da sam zadovoljan, nego sam prezadovoljan.
Redmi 3 (note 3). Kakav crni oukitel.
Slažem se.On je pravljen da bude jeftin i u tom segmentu nema konkurenta, a nema ga smisla porediti sa 50$ skupljim telefonima
U smislu da je redmi 2 koji se pojavio nesto ranije kvalitetniji uredjaj, kvalitetnije izrade. Od ekrana do plastike.kako to misliš nekvalitetan?
Prednost "metalnog" telefona se gubi onog trenutka kada se on stavi u neku futrolu.
Mana svakog Xiaomi telefona kod nas je sto nema zvanicnog uvoznika jer mislim da bi svaki Xiaomi telefon uz neku normalnu cenu i dobar servis, napravio odlican posao. Realno, pokriva potrebe vecine korisnika.
Svrha metalnog je ista kao i plasticnog, takodje ista je svrha i sa futrolom i bez, a to sto do sad nije ispadao ne znaci da sutra nece.pa zato sam uzeo metalni telefon :-devil-: Koja je svrha metalnog tel. u futroli? Za 3 godine koliko sam ga koristio nije mi nijednom ispao - što ne znači da novi neće - ali i auto koliko sutra može neko da mi razbije pa šta ću :d (pu. pu, pu daleko bilo 😀 ) da mu nabavim futrolu :smash:
Kamera je bolja od s3, mozda u rangu sa s4, nemam pojma kakva je slika na iphone5Nisam našao nigde pa ću pitati ovde. Hoću da pazarim RN2, između ostalog zbog kamere. Da li je bolja kupovina to ili RN3, ili neki drugi Xiaomi za sličnu cenu? Vidim da je na temi neko rekao da je kamera bolja od Galaxy S4...može neko da napravi poređenje, ili sa S3, iphone 5?
...
Automobili se projektuju da podnesu sudare, telefoni jok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari