Ja juce uzeo 32gb za 240e u BG-uJa sam gledao neke stare 10 dana za 240e i to modeli od 32gb..zali boze sto nisam bio u Srb tad.
Dobili smo usb c koji nemamo gde da ubodemoU cemu je fora sa kablovima? Zar niste dobili uz telefon?
Dobili smo usb c koji nemamo gde da ubodemo![]()
Onda je 5x jedini telefon koji ce ti ikad trebati topla preporukaPozdrav. Novi sam na forumu i slabo se razumijem u tehniku i tehnologiju. Ali bih pitao za preporuku. Da li bi ste preporučili da uzmem ovaj Nexus 5x iako sam neki "obični" korisnik telefona?
Telefon mi uglavnom služi za pozive, poruke, surfovanje netom. Ništa specijalno. I da pomenem da nikad prije nisam koristio ni jedan Nexus telefon.
Dosadni ste, ja sam ucinio prvi korak i napravio odvojenu temu, sta ste cekali do sad? Jel neko nekom branio da otvori novu temu i da je preimenuje u sta god hoce. Koliko vidim moderatori su podrzali moj predlog i sta tu ima vise da se raspravlja, niko vas nije oterao sa ove teme postujte gde hocete ova nova 5x tema je za ubuduce. Nexus 6p je flagship model i meni je bilo logicno da on ostane ovde a da se za 5x otvori nova tema jer sve vise ljudi uzima telefon i na novoj temi moze lepo da se vodi diskusija bez potrebe da se prevrce 1000 stranica ove teme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari