Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da mnogo ce pogresiti ako uzmu 6p, pokajace se cim ga upale :), vi kapirate da bojkotujete latinicu na ovaj nacin a ne temu?

Sa srecom, prosao si extra. Nadam se da ce ih za mjesec dana biti da se biraju za 240e.

Негујмо ћирилицу.....и нексус 5икс

Šta ste uradili sa temom pobogu? Kad se već menja ime teme, onda i treba da se pomere svi postovi vezani za 5X u posebnu temu, a to je ogroman posao sada. Šta će vam odvojena tema za 5X, ne razumem? Lepo treba da se vrati na staro.

Meni je najlogičnije da ovo bude 5x tema, jer većina ljudi ima 5x. Za par meseci doći će još dosta ljudi jer će (i sada je) biti best buy. Plus može da se kupi kod operatera a 6p ne može. Tako ako se već deli tema 5x treba da ponese "glavnu" temu. Ovako se ne zna ko o kom telefonu govori... :) Greška moderacije je što odmah nije razdvojila teme nego se čekalo ovoliko...

@gizmo izdvojio je @Zile995 manje više sve postove za 5x, pa mogu da se pomere..

Ma što bi nekom pravio posao bez potrebe, ili da ostanu spojene ili za 6p posebna, ono što se jadan Žile iscimao sinoć da uradi je samo deo postova, bukvalno 90% ove teme je o 5x... Ako se već splituje tema valjda se izdvaja ono čega ima manje, kao što je urađeno za note 3 i note 3 dual sim

Nauk za ubuduce da se ne pravi jedna tema kada su dva proizvodjaca u pitanju; aj kontam sa sony z5 seriju da bude jedna, galaxy s7 i edge ali ovde je pre ili kasnije moralo da dodje do problema posto je velika razlika tj skroz su dva razlicita telefona u pitanju.

Ma nije problem sto je bila jedna tema za ova dva Nexusa u tom ''rumors'' periodu ali cim su predstavljeni telefoni trebale su da se odvoje teme..

Pogledaj u 6p temi što sam sliku okačio.Ako na taj adapter misliš ima ga u tehnotroniku.

Ne može zato što je usb c isti sa obe strane.

Dosadni ste, ja sam ucinio prvi korak i napravio odvojenu temu, sta ste cekali do sad? Jel neko nekom branio da otvori novu temu i da je preimenuje u sta god hoce. Koliko vidim moderatori su podrzali moj predlog i sta tu ima vise da se raspravlja, niko vas nije oterao sa ove teme postujte gde hocete ova nova 5x tema je za ubuduce. Nexus 6p je flagship model i meni je bilo logicno da on ostane ovde a da se za 5x otvori nova tema jer sve vise ljudi uzima telefon i na novoj temi moze lepo da se vodi diskusija bez potrebe da se prevrce 1000 stranica ove teme.

Ustvari meni treba micro usb to type c, da mogu stari micro usb kablovi da se pribodu na ovaj krs od ulaza. Jel postoji tako nesto? Nisam uspeo da nadjem

To nigde kod nas nisam našao.Poručio sam sebi dva komada sa ebaya pa ti mogu dati kad mi stigne jedan.

Ima li negdje preporuka koji punjac type c uzeti? Za kablove ima onaj dokument

Pozdrav. Novi sam na forumu i slabo se razumijem u tehniku i tehnologiju. Ali bih pitao za preporuku. Da li bi ste preporučili da uzmem ovaj Nexus 5x iako sam neki "obični" korisnik telefona?
Telefon mi uglavnom služi za pozive, poruke, surfovanje netom. Ništa specijalno. I da pomenem da nikad prije nisam koristio ni jedan Nexus telefon.

Na neki način ima smisla i da budu spojene teme, a i da se razdvoje.

OK, idemo ovako...

Pozdrav. Novi sam na forumu i slabo se razumijem u tehniku i tehnologiju. Ali bih pitao za preporuku. Da li bi ste preporučili da uzmem ovaj Nexus 5x iako sam neki "obični" korisnik telefona?
Telefon mi uglavnom služi za pozive, poruke, surfovanje netom. Ništa specijalno. I da pomenem da nikad prije nisam koristio ni jedan Nexus telefon.
Onda je 5x jedini telefon koji ce ti ikad trebati topla preporuka

Hvala na odgovoru. Ovom telefonu me vuče želja da upoznam čisti android. A ko zna, možda uz njega počnem i malo bolje se razumijeti u telefone.

@ChobbyNs koliko te izašla poštarina za dbrand? :)

8,95$.
Skuplje me izašla nego folija :)

Dosadni ste, ja sam ucinio prvi korak i napravio odvojenu temu, sta ste cekali do sad? Jel neko nekom branio da otvori novu temu i da je preimenuje u sta god hoce. Koliko vidim moderatori su podrzali moj predlog i sta tu ima vise da se raspravlja, niko vas nije oterao sa ove teme postujte gde hocete ova nova 5x tema je za ubuduce. Nexus 6p je flagship model i meni je bilo logicno da on ostane ovde a da se za 5x otvori nova tema jer sve vise ljudi uzima telefon i na novoj temi moze lepo da se vodi diskusija bez potrebe da se prevrce 1000 stranica ove teme.

Što ti pišeš u 5x temi kada imaš 6p? :d:D:p

Ja za razliku od vecine imam oba telefona o kojima se u temama pise,sto se razdvajanja tema tice nemam reci na ponasanje i bahacenje odredjenih clanova i moderatora. 75% postova u ovoj temi vezano je za nexus 6p bilo da je u pitanju prepirka, svadja, pljuvanje, normalna diskusija, mane, vrline itd. Vodjen tom cinjenicom smatrao sam da je logicno da ovo ostane 6p tema a da se za nagli porast 5x korisnika otvori nova sveza i ne zagusena tema. Posto sam naisao na bojkot odredjenih clanova koji ne poseduju ni jedan od ova dva telefona i moderatora kome se jednostavno iz licnih razloga ova podela niije svidela i ako je tema otvorena po svim pravilima foruma i nije imala sadrzaj koji nije u skladu sa pravilima te nije imao nikakav razlog a ni pravo da uradi ovo sto je uradio i da jos ocenjuje kako je to NAJPRAVDNIJE. Ali dobro uzivajte kako god vam vise odgovara ja sam otisao i onako i ovako.

Nazad
Vrh Dno