Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kutija je baš zalepio dbrand na 6p. Iscimajte ga za slike i savete.

Ja sam uzimao sa dbranda pre mesec i po dana kacio sam slike tad je postarina bila 5 dolara, moguce je da vam paypal uzima jos 3 dolara provizije ili tako nesto ili su jednostavno povecali postarinu. Sto se lepljenja tice nista lakse na svetu nema, ako pogresite skinite pa opet jer to nije folija za ekran pa da nema popravke. Ja sam skinuo dbrand sa strana 6p ostavio sam samo ledja i kameru pokrivenu i to je definitivno najbolji kombo narucito na crnom nexusu, vec mesec dana su mi alu stranice telefona gole i nemaju tacke na sebi tako da vise ni ne brinem oko ogrebotina, i note 4 sam nosio bez ikakve zastite i nigde tacke a ista je prica. Da sam kupio 5x ne bi uzimao ni dbrand ni nista drugo

Na ovim klipovima sve deluje lako, a u praksi nije baš tako :)
Ko je živac bolje da odnese u shop da mu nalepe, nije čak ni jeftina ova folija...

Inače lepo izgleda, idealno za 5X :)

Poslednja izmena:
Pa evo ljudi koji su lepili kažu nema ništa lakše :) iskreno, što bi mi neko drugi lepio :)

@nikola1970 : Sa KP ili .. ? Ko je prodavac ako moze preporuka i nije tajna. Moze i na PM. ;)

Poslednja izmena:
Иако сам чврсто обећао себи да га нећу купити, џаба... Наложили сте ме овде и сад морам.

^ Heh, i ja cekam da i stigne, mada nisam planirao da menjam sadasnji nexus.
Ne uspevam da pronadjem listu Type C USB proverenih kablova. Ako ima neka dobra dusa da okaci bilo bi super.
Kakva su vasa iskustva sa kablovima i adapterima za USB type C?

Adapter i kabal koji mogu da preporucim su definitivno xiaomi.

Jel bi mogao neko da mi kaze(da ne kopam po temi) koliko traje otprilike baterija na 5x? I gde na kp ga bezbedno kupiti(ovo moze i na pm)

Ja cu na kraju uzeti od onih iz apatina. Ovi moji sugradjani su neozbiljni. Prvi put se ispostavilo da sam zvao nekog mladena (pomesao sam sa mobilni ns), on kao mozda bude, ovaj mobilni ns je mutav, covek ne zna da komunicra preko telefona. Kao preko one stvari prica. Na slozene recenice odgovara sa da, ne i mozda. Ja ne znam kako se on sa nekime dogovori sa takvim stavom.

Poslednja izmena:
Vidim da na ms ima neki za 430 iz ns bez garancije i 465 valjda nov...jel to neki od pomenute dvojice ili?

Ja merkam taj od 430e ali mi uopšte čovek ne uliva poverenje. Prvo bezobrazno neće da odgovori na poruke preko kp... I sada Telep kaže ovo... Pazi koliko malo ocena ima u poslednje vreme, jer nikome neće da odgovori. Nakupio čovek sebi pozitivne i sada ih čuva, da slučajno ne ulete negativne... Opasni muvatori...

Ja merkam taj od 430e ali mi uopšte čovek ne uliva poverenje. Prvo bezobrazno neće da odgovori na poruke preko kp... I sada Telep kaže ovo... Pazi koliko malo ocena ima u poslednje vreme, jer nikome neće da odgovori. Nakupio čovek sebi pozitivne i sada ih čuva, da slučajno ne ulete negativne... Opasni muvatori...
Ma tako je odgovarao i kada je drug zvao za gpro2 jer je bar po oglasu imao super cenu. Apsolutno mi lik ili likovi ko god da stoji iza broja (jer se javlja sa DA) nisu jasni, usluzni su kao naj nadrndanije salteruse u drzavnoj sluzbi.

Ajde i meni, ako vec neces ovde da napises.

Poslednja izmena:
Ima raznih ljudi. Radi protiv sebe, ali dobro ima svako svoju filozofiju. Kada smo banana držva, ne može čovek naručiti sa google play store, amazona...Da imam nekog preko ne bih ništa uzimao u Srbiji...

Jedno pitanje za korisnike 5x-a.

Da li i na vasim ekranima bela boja ide malo ka zelenoj kada se gleda pod vecim uglovima? Inace ekran mi deluje super, malo je topliji u odnosu na druge telefone, ali rekose da ima najverniji prikaz na telefonima do sada.

Možeš u dev options da uključiš cooler colors ako ti se više sviđa

Pa bre ja ne primećujem ništa spec... :) mislim ips ko ips, menja prikaz sa uglom, al ne vidim da pozeleni, potamni samo... Valjda :)

To je tako na lg-u, na gpro2 kod druga vuce na braonkasto pod uglom, na nexus 5 na sivkasto.

IPS? Misliš oled? Kod mene malo promeni boju kad se gleda pod uglom, ali ništa drastično.

On ima 5x :)

Možda je vreme da se splituju teme sad... 5x se prilično omasovio a i 6p ima solidan broj vlasnika

Vidi vraga... Bio sam ubeđen da oba imaju oled.

Nazad
Vrh Dno