Šta je novo?

LG Nexus 5X

Šta fali ambient display?

Stjepane bas mnogo polivas :)
I nisu svi nexusi isti,ne mozes pricati nesto o svom pa prenositi na druge modele.
Meni ne treba root za led a bez dt2w mogu posto fp otkljucava instant na dodir a jos je i zastita od drugih da ne cackaju telefon :)

Kod mene pali svaki put kada podignem telefon sa stola. Ali baš svaki put.

Yoyo testiraj malo vise, zna dobro da zabrljavi. Nekad reaguje kad tresnes stol, a nekad nece kad ga uzmes.
Cemu svrha oslanjati se na nesto, sto moras bacati grah da vidis hoce li raditi ili ne. Features treba mene da kontrolise, ne ja njega.

Edit: yoyo, polako...[emoji16]

Poslednja izmena:
Žalio bi se do sada da je tako.

Hvala Bogu 6P ima sve pa je stvar izbora (ambient, fp, dt2w). Jos izbaceno wireless punjenje sve po mojoj mjeri. [emoji106] Best buycina.

Poslednja izmena:
Nema dt2w ili ja to nisam pronašao.

Ima ali je skriveno i mora root. Jedna komanda u terminalu aktivira a ima i aplikacija na Playu koje rade to.

Rootuj ga sta se zayebavas. Imas systemless root, lako ti je vratiti, ako bas hoces OTA ili sta vec.

Poslednja izmena:
... Šta li je sa loznicom... Živ nisam...

937597ef252c972d052e555e051edb93.jpg
790fed6abd202ac256c09f0c3c73417b.jpg
7054e39a3a6ebe20881b7cc9ef5eb7c5.jpg
982cfb6803e6d3ff38bb473a1db489a3.jpg
9e3500b5fd90bb077282b5df7015062d.jpg

Poslednja izmena:
Slavi Uskrs. Ovde najmanje Srba ima. Ali jednostavno organizam nije navikao da ga nema, duze od par desetina minuta, pauza za jelo i wc.[emoji4]

Gle njega sto je precrtao, nismo mi M$ da te spijuniramo. Sto serial number, nije valjda ukraden. [emoji51] Paranoja iz windows podforuma. [emoji23]

kako sistem 400 mb? :)

Izbriso keca ispred, ima 3gb rama, nije ovo 5x.

Poslednja izmena:
DBrand -- Neko rece posto nema Srbije na spisku, uradi se checkout PayPal-om, oko ~10$ skin.. Medjutim ja kad prodjem checkout PayPal-om i vrati se na dbrand sajt, stoji mi da potvrdim porudzbinu i iznad pise 'Tracked DHL Shipping: $8.95'.. Neko rece da salju obicno pismo, ovako ispada 10 za skin + 8.95$ shipping?

Tako je, tako je i meni pokazivalo pa sam odustao od porudžbine.
Mnogo je 20$ za foliju.

Nexus 5x star 10 dana i to model od 32gb na oglasima 240e.. Dok dodjem ja u Srb za nekih mjesec bice za 220e da se bira. I vjerovatno Z2 ce otic u penziju.

Poslednja izmena:
Potvrđujem, sve su mi naplatili preko paypala i stiglo je za nedelju dana. Dakle, poštarina je 9$.

^ hvala sysninja

Je l' ima neko beli/quarz 5X a da nosi bez kejsa, je l' se prlja? :)

^ vršim pripreme :D

Ne mogu da nadjem nigde na svetu 32gb crni, pa se razmišljam beli, koji dok se ja odlučim verovatno prodat :d

A imam i opciju 16gb, njega gde god hoceš i u kojoj boji hoceš :p

Meni bi blo malo i 32gb... Napuni se to začas sa muzikom... :D

Poslednja izmena:
Ne znam kako toliko muzike slusate od jednom, meni je i 2GB ipod vise nego dovoljan ^^.
Na temu slobodnog mesta, trenutno sam na 7GB free od 10.67GB total. Najvise na apps i Images. Cudno za apps jer stvarno malo stvari imam instaliranih, uglavnom su kesirani podaci.

uploadfromtaptalk1459173516998.jpg
Muzika preko deezera, ostatak za ostalu multimediju :)
uploadfromtaptalk1459173521923.jpg

Naručiti ili ne, pitanje je ❓ [emoji1]

Ja ću verovatno žuti dbrand naručiti, samo sa cenom da se pomirim :)

Džaba mi i 5 dbrand-ova kada nemam ja živaca da to lepim u milimetar, a kada bi bilo loše nalepljeno izludeo bih... :D

Ne deluje teško gledajući po yt klipovima, samo strpljenje :)

Lepi se za dva minuta,ne mozes pogresiti.
Ja nemam zivaca za pipave stvari a dbrand sam zalepio perfektno 3 puta na 3 razlicita telefona.

Da ne moze nekako da se podeli postarina ako narucimo 2 skina ili striktno 1 skin u 1 koverat?

Nazad
Vrh Dno