Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ja koristim stock sve :) sve što sam ranije prčkao po custom romovima Google je vremenom ubacio u stock pa nemam potrebe da se zezam sa xda [emoji60] više

Custom romovi na nexusu dodaju funkcije, nisu brži od stocka, nema tu šta da se ubrzava

Na neksusu se igras s romovima iz obesti, zato sto ti se moze, da naucis neke stvari...kod drugoh je to potreba, muka, jedini spas.
Stock je sasvim ok(kod mene je na tabu stock i to sada....pazi sad blasfemiju.....nije ni rutovan....[emoji47] [emoji4] )

Otkad je izasao mm, nista nisam ceprkao po sistemu, niti imam potrebe.[emoji4]

Aj probaj to za lejere, ako može, možda vratim stock :) Mada i ovaj pure nexus radi kao zmaj, nemam primedbi :)

Hoću mada ne bih još da restartujem, pokušavam da skupim uptime da vidim kako kešira [emoji23]

To i ja čekam za Bataka, ali mi se ne da, stalno nešto prčkam :)

Imam root, nisam tolika baba [emoji14]

@ChobbyNS taman da mu prođe ban [emoji23]

Yebo layere, skontah na kraju, nidje veze i batalio, a jedno vrijeme bio zagrijan . Bugovi, a korist, funlcionalnost i ostalo nula bodova. To je za Branislava i slicne da se igraju i ubijaju monotoniju.[emoji23]

Poslednja izmena:
Koji su konkretno bugovi vezani za layere, pošto ja ni jedan nisam primetio?

Doći ćete vi svi u godine kad ćete osećati da treba neko da vam plati da reinstalirate i drndate sve to 24/7 :)

Meni je bas obrnuto, jedino na nexusu ima smisla ne dirati ništa.

Za ostale Android telefone razumem, kad zna da bude očajno.

Koji su konkretno bugovi vezani za layere, pošto ja ni jedan nisam primetio?
Bugovi u sklopu same teme. Ne oboji nesto OK (jos nisam naletio na neku bez najsitnijeg buga), i tome slicno. Posle updatea appa se nekad desi FC, pa ceka update layera itd itd. Ili se to ne racuna u bugove, ili bugovi moraju biti u engineu, sta li...[emoji23] Meni i najsitniji bugovi smetaju, ako ne moram bez toga. Psiha da mora biti sve 'idealno'. [emoji119]

Poslednja izmena:
To si u pravu, može nexus da se koristi stock.
Meni jedino root treba zbog reklama.

Bez roota tesko. Ne bih imao dt2w, led lampicu...itd Bez LEDa se ne bih navikao decenijama.[emoji33] Kako bi se sve to pojednostavilo implicira da je lakse custom, nego 800 aplikacija posebno.

Dje nam je loznica, sta li je njega sprijecilo da se odvoji od svoje druge polovine...[emoji1]

Poslednja izmena:
Ne verujem da je na 5x dt2w baš battery friendly :)
Kako misliš da led ne radi bez root-a?

Mislim glavom. Na 6P treba root za dt2w, a ne treba za led. Za 6 treba root za oboje.
Uglavnom, lakse je custom, nego 800 aplikacija za sve i svasta. Jos bloatware izbacen.

Poslednja izmena:
^ bogami vidjao sam po netu neka bas dobra kesiranja kod LG V10 i G4 sa MM softverom, tesko mi je da poverujem u to s obzirom koliko je djubre bio LG UI sve ove godine :)
Mada pitanje je kako se i ti LG ponasaju posle 10 dana aptajma.. moguce da i kod njih system usage krene polako ka 2Gb a kesiranje aplikacija postaje sve losije.

Ne prelazi mi sistem 1.1 G bez obzira na run time:

Screenshot_2016-03-27-16-29-33.png

235 h Up time

Ali mora tel biti zakljucan (screen lock). To je zamisljeno kao security.

Opet je vece smaranje tako (prstom sa zadnje strane) ukljucivati ekran kad se ugasi i sl. nego dt2w.

Koliko puta mi se desilo prljave ruke, stoji tel na ravnom povrsini i otkljucam malim prstom i ne pomjeram.

Ne može i bezbednost i sve što ti padne na pamet u isto vreme, ***...

Po meni je dt2w mnogo korisniji od fp koji je vise fancy feature. Od koga da ga zakljucavam, od sebe? Kakve realne koristi kad covjek razmisli?[emoji23] Sto mi je za utjehu ako mi ukradu tel, i nece ga mozda moci otkljucati, kad ga vise nema. [emoji1]

Dakle, sa FPom su namjenili security unlock i ne moze da zamjeni dt2w, dok je power dugme za ukljucivanje, iskljucivanje ekrana.

E zato je tu 6P i dvije muve jednim udarcem, i bezbjednost i sve sto ti padne na pamet u isto vrijeme. A to kosta...

Poslednja izmena:
Bez s2s ne mogu :)

Evo malo o punjenju.
Danas ceo dan drndam telefon i ostao sam na 20% baterije. Pošto treba da idem napolje, stavio sam ga na punjač u 17:12. U 17:27 ga skidam, 42%. 1.5%/min.
Inače sa tih 20% sam imao 5:35h SOT, ceo dan kod kuće na wifi, svetlo auto i slajder na "malo desno od wifi toggle", tapatalk chrome kamera whatsapp...

Onaj ambient display je promasaj decenije po meni uz wireless punjenje. Neka su ga izbacili sada.
Sve na sta se raja lozi na XDA, meni bezveze. Raja se izgleda lozi samo na featurese, a da li ce joj biti od koristi i sluziti, nije bitno, bitno da se nadje, vise zayebancija za igranje.[emoji16]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno