Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Не, мени већ две године перфектно ради.

Stigla nova verzija samsung browsera - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser

Instalira se ovo i nema više reklama - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast

Samo treba u AdBlock aplikaciji kliknuti na Help, pa na prvi link i uključiti AdBlocker ...

6a74221914c7f2e1d4533a3f32aec470.jpg

Poslednja izmena:
Nesam školuvala !
Ali radi i bez ruta :)

We use a public content-blocking API provided by Samsung Internet: http://developer.samsung.com/technical-doc/view.do?v=T000000278L

Mene čudi da je na play store-u, a ne na samsung marketu ...
Još su ubacili i za stare modele podršku.

This update is available for Galaxy S7 Edge, S7, Note5, S6 Edge+, S6 Edge, S6, S6 Active, Note4, S5, S5 Neo, S5 Active, S5 Sports, S5 LTE A, Note3, S4, S4 Duos, S4 Active, S4 LTE A, A7, A8, A5x, A7x, and A9x with Android 5.0 and above.

Pola android tržišta :)

Poslednja izmena:
Da, dobro je resenje, ocigledno prate sta Apple radi, pa to i oni. Svakako plus za Samsung korisnike kojima je root nesto strano ili jednostavno ne zele rutovati mobilni, a vecina je takva :D 99%

Za nas ostale je ipak AdAway zakon.

Drugi nemaju knox (da se skinu reklame treba rut = gubitak garancije) tako da su morali ovo da naprave :)

Nije loša ova nova verzija, jedino mi nedostaju bookmarks-i iz Chrome browsera.

Poslednja izmena:
Bolje instalirati Firefox i neki od ad-blockera (uBlock origin, npr, ili bilo koji drugi).

Текстра то има, под СМС је подешавање.

Koja je najbolja aplikacija poput Tunnelbear-a, samo bez ogranicenih mb, treba mi za Spotify?

Google tastatura sada razbija kako radi, bolja od swiftkey mnogo.
Aj` mi samo opiši sledeće... da li ima varijantu srpska latinica, ali kao swiftkey bez "naših slova" osim na dugi klik, a da ima predikciju? Poslednji put kad sam probao, bilo je samo s našim slovima.

Može i tako. Uđeš u podešavanja, pa prilagođeni način unosa, i tu dodaš serbian latin qwerty.

Koja je najbolja aplikacija poput Tunnelbear-a, samo bez ogranicenih mb, treba mi za Spotify?
Ne treba ti. Skini modovanu verziju Spotify-ja i samo se registruj preko tunnel beara onda je koristiš normalno bez VPN-a.

Super što su ubacili swype, počeo sam da ga koristim sad. :)

Cekajte, ne razumem kako radi swype na Google tastaturi ako nema predikciju za latinicu?

AFAIK, Swype je brend, kreirali su Swype Keyboard, a riječ je "swipe"... Vidim svi redom pišete "swYpe"

On topic: dobih jedan Meizu Mx4 da se igram. Ubacim Google Launcher, i nema opcije da se on postavi kao default ili pokrene uopste (kaže da odem u settings/home, ali te opcije nema u settings :d )

Poslednja izmena:
SwiftKey za mene i dalje razbija ostale kvalitetom predikcije, a i više jezika u isto vreme je moguće, što mi mnogo znači jer me mrzi da menjam.

Toliko sam čekao predikciju za Google tastaturu, a sad kad bi je stvarno koristio mi smetaju neka druga ograničenja.

[emoji53]

Poslednja izmena:
AFAIK, Swype je brend, kreirali su Swype Keyboard, a riječ je "swipe"... Vidim svi redom pišete "swYpe"

On topic: dobih jedan Meizu Mx4 da se igram. Ubacim Google Launcher, i nema opcije da se on postavi kao default ili pokrene uopste (kaže da odem u settings/home, ali te opcije nema u settings :d )

settings-personalization(prva opcija)-default launcher odaberes.Tako je bar na meizu m2 note kapiram da ima iste opcije i na mx4 :)

Jedino što sada mogu da zamerim je način na koji se menjaju jezici, trebali su da stave kao swiftkey, swipe levo-desno, ovako nije prakticno, mada moze da se zadrži space i onda se izabere jezik.
Meni na swiftkey kad stavim tri jezika, ne radi kako treba jer vrlo često meša reči, pa sam to izbegavao. Probaj google tastaturu, meni se čini da ima bolju predikciju od swiftkey. Takođe, swiftkey prikuplja sve reči koje unesem, pa posle nekog vremena krene da baguje, i onda moram da brišem rečnik. Ovde kucanje milina, i mnogo brže radi...

Podešavanja(google tastatura), ispravljanje teksta, lični rečnik pa tu kucaj, ne znam drugi način...

Poslednja izmena:
Ubaci TouchPal, on sam pamti svaku rec koju upises (sto moze da bude i lose ako puno gresis), samo odaberes da ti automatski dodaje nove reci.Verovatno i SwiftKey ima istu opciju. Google keyboard na srpskom - kada budu sve ispeglali, zasto se muciti sada?

Nije mi rešenje da dodajem svaku reč u rečnik sam, praktičnije je da može da se doda prilikom kucanja.. ***, baš šteta što ne može.
Neću drugu tastaturu, odgovara mi ova, generalno nemam nikakve zamerke osim te, 95% reči mi pogodi..

Provalio sam kako ali ne radi za latinicu. Otkucaj neku novu rec koja nije u rečniku, pritisni razmak, onda će ta nova reč da bude podvučena crvenom crtom. Klikni na nju i ponudiće ti da je sačuvaš...

Да, стварно не ради за латиницу, ни за целу ни за qwerty!? Баш глупост. Иначе користим Гугл тастатуру одавно, поготово због ћирилице, ствар која ми највише фали је додатни ред са бројевима.

Vrh Dno