Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba da se dokupi nova prime ili Tesla unread dodatak.

Probao sam taj dodatak, ali ne radi. A i u njemu pise da je za prime verziju, mozda ne radi na free?

Само за плаћену (prime) верзију је тај додатак.

Proradio swype na Gugl tastaturi za srpski. Ima mesta napretku ali uopšte ne radi loše.

Nova ti je svaka 3-4 meseca na akciji 1e te stvarno se isplati uzeti

Dajte neku dobru SMS aplikaciju koja ima strip to unicode?

Vidi stvarno pa swype radi i na google tastaturi

Nema predikciju?

Ja dugo koristim TouchPal, odlična tastatura ali su preterali sa bloat-om, sad tražim zamenu.
Poslednji put kada sam koristio swift nisam bio zadovoljan, umela je da laguje, jel' ima još neka za preporuku osim ove tri?

Poslednja izmena:
Ima ćirilica...
Nema treće samo google keyboard ili microsoft swiftkey :)

Treba da se dokupi nova prime ili Tesla unread dodatak.
Čak i tada radi samo ako ne izbrišeš notifikaciju iz "notification bar-a". Čim se uradi Clear ili swipe levo/desno te poruke nestaje i broj sa ikonice kao da je poruka pročitana iako nije.

I meni to smeta i voleo bih kada bi to moglo nekako da se reši.
Inače imam kupljenu verziju Nova Prime.

Primetio sam i problem sa verzijom. Ja imam 4.0.2 i ne apdejtuje se automatski. Kada odem u podešavanja i proverim verziju piše da postoji update (verzija 4.2.2). Kliknem na dugme "update" koje me odvede na GP gde nemam opciju da apdejtujem aplikaciju, već samo uninstall i open.
- Jel ima još neko ovaj problem i kako da ga rešim?

Poslednja izmena:
Koristio pre swiftkey-a i sk mi bio bolji :)

Sada google keyboard i ne menjam - samo dok se čovek ne navikne i pokupi tastatura reči .

Jel postoji opcija na google tastaturi da se dugim pritiskom na slovo inicira simbol?
Nigde ne vidim u podešavanjima.

Ja već par puta instaliram i brišem Swiftkey, jer tastatura jednostavno laguje i pop up ne dozvoljava brzo pisanje.
Moja preporuka ide za Xperia keyboard. Postoji opcija da se ugasi pop up, ali nema ćirilica. Mada, verujem da će je vrlo brzo ubaciti.

Zašto ti popup smeta? To je samo vizuelno. Najbolji način kucanja na SwiftKey je da nabadaš slova otprilike i gore u redu sa pretpostavljenim rečima izabereš onu koju si hteo kada se pojavi (obično na srednjem mestu). Treba par stvari u opcijama da se podesi da to tako radi i onda samo cepaš.

Cekajte, ne razumem kako radi swype na Google tastaturi ako nema predikciju za latinicu?

Meni se pojavio srpski rečnik za Google tastaturu (sam ga je downloadovao).

Nije savršen, ali eto konačno su ubacili, baš je falilo.

Samo mi još fale znakovi kao sekundarna opcija na tasterima (sve vreme vidljivi)

Po brzini ništa ne može da priđe Google tastaturi (u smislu optimizacije).

Poslednja izmena:
Zašto ti popup smeta? To je samo vizuelno. Najbolji način kucanja na SwiftKey je da nabadaš slova otprilike i gore u redu sa pretpostavljenim rečima izabereš onu koju si hteo kada se pojavi (obično na srednjem mestu). Treba par stvari u opcijama da se podesi da to tako radi i onda samo cepaš.

Zato što pop up nije funkcionalan kao kod drugih tastatura. Kod Google tastature dok se kuca sa pop up-om, ni u jednom trenutku ne smeta, jer ne postoji lag.

I meni je popup grozan kod SwiftKey-a.

A koliko je samo glupo što ne može da se isključi. Najveća mana te taststure za mene.

Aj još jednom da pitam, jel postoji varijanta da se na Google tastaturi vide sekundarne opcije za long press kao na SwiftKey-u?

Ne postoji način(barem za sada). Na Swiftkey-u ni to ne može da se isključi. :D

Jel Swiftkey laguje i dalje posle nekog vremena?

Nazad
Vrh Dno