Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Ja ću Redstone kada bude prešao na slow ring da stavim.14291 je odličan, bar na 550.
Ja ću Redstone kada bude prešao na slow ring da stavim.14291 je odličan, bar na 550.
Ja ću Redstone kada bude prešao na slow ring da stavim.
14291 na L640 - ruši se mtalk i posle reinstalacije
Instalirao sam ali ne vidim kako da je postavim na lock screen? Imam samo standardni Weather... Mozda se nismo razumeli, hocu ovoPostoji ovako nesto...
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/weather-beta/9nblggh168w5#app-details
Ne vidi se kako izgleda plocica na onim slikama u opisu aplikacije, ali izgleda tacno kako smo navikli uz ono sto bismo i hteli: na srednjoj plocici vidis tri dana, na velikoj vidis pet dana, a plocica je transparentna. Mozes da podesis azuriranje na 3, 6, 9 ili 12 sati.
Instalirao sam ali ne vidim kako da je postavim na lock screen? Imam samo standardni Weather... Mozda se nismo razumeli, hocu ovo
Tako je po default kad stavis Weather na lockscreen. Pozadine se menjaju u zavisnosti od vremena, mist, fog, rain, cloudy, sunny itd. Nadam se da ce u neko dosledno vreme unsprediti lockscreen da mozemo jos par app istovremeno da stavimo.EDIT: A ovo sto si sad pokazao, to je sa nekom aplikacijom postignuto tako, ili je to i inace moglo tako na 8.1. Nisam stavljao vreme na lockscreen, kalendar mi je bio vazniji, ali ovo sto si pokazao bas zanimljivo izgleda.
Pozdrav svima. Vidim da se pominje da je izasla zvanicna nadogradnja na win 10. Pokusavam preko Advisor-a da uradim upgrade ali javlja da nije dostupno.
Pogledajte prilog 196198
Lumia 640XL LTE je u pitanju.
Ljudi, sinoc sam instalirao Win 10 na svojoj 640 XL. Sve je okej i mnogo lepse izgleda ali mi se kontakti ne vracaju! Uvek su se pre sami vracali kad aktivoram svoj mejl... Mozda ga nisam lepo aktivorao, ne znam. Mnogo je razlicit ovaj sistem u odnosu na prosli... Molim vas, pomozite.
Našao sam još jedan BUG na redstone-u, nema sanse da mi sync-uje mail-ove, a kada probam da napravim izmene u Account nalogu, samo se sruši. Tako je i kada pokusam kroz podešavanja da napravim neku promenu u vezi naloga(Outlook).
Slažem se u svemu sa tobom, app camera je očajna što se tiče kvaliteta fotografija. Za browser koristim UC.
Mene interesuje kako je stanje sa baterijom kod tebe na L830 ? Update na WM10 sam odradio kako treba, build .107 hard reset, pa build .164 hard reset. U pozadini mi radi samo pet app ( outlook sa kalendarom zbog poslovnih email-ova, skype+mssg, weather, update i store ). WiFi i celular data ( 3G ) uključeni non-stop bez navigacije, igrice na telefonu ne konzumiram ( trenutno zbog ispitivanja baterije ), malo surf netom, 15-tak minuta razgovora par mssg i email-ova. Sinoć sam pustio telefon da se isprazni do kraja i jutros kada sam ga skinuo sa punjača ( 06:00 ) i proverio status baterije piše da je preostalo vreme oko 18 sati. Sada je 10:54 h i preostalo vreme baterije je 13 sati ( 70 % ), tako da mi uveče negde oko 22:00 h stanje baterije bude na oko 10%. Na Win 8.1 baterija je mogla komotno da izdrži 1-1,5 dan. Sa wm10 trajanje baterije mi je mnogo kraće.
Ono što sam primetio u battery saver-u je to da screen konzumira najviše energije negde oko 70 %, što ranije nije bio slučaj, inače Glance mi je takođe ukjučen.
Ima li još neko objašnjenje za situaciju sa trajanjem baterije ?
Pozdrav i hvala u napred.
Moja devojka ne moze da se uloguje na facebook aplikaciji ni na jednom windows telefonu l620,l535,l925 i l640 uvek joj izbacuje da je pogresila sifru ili mail ,dok na androidu moze bez problema ,sta bi mogao da bude problem ?
Sent from mTalk
Da pokusam, posto ne koristim doticni ili veoma, veoma retko. Da joj nije nalog zakljucan na odredjene uredjaje, pa zbog toga?
Evo i kod mene proradio Outlook. Verovatno je do njih. Ali počeo i meni mTalk da se ruši, čim se otvori. Šteta, bio je dobar, sad opet moram da se mučim sa Tapatalk-om.
Sta si uradio pa ti se rusi mTalk ?
Sent from mTalk
Koja mreza, za koje trziste je telefon?
064. Mislim da je telefon za Poljsko ili Cesko trziste.
Kako instalirate Redstone? U update mi ne pokazuje da ima nešto novo.
Moj je RM-1062_1018.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari