Tom logikom, zašto onda ocekujes da tebe neko svati legitimnim a ne potkupljenim ? Pogotovo sto si glasno branio poteze benča. Naravno da nisu svi potkupljeni i destruktivno je imati tako pesimistično mišljenje . ali prije svega treba da konzumacija jednog videa bude zasnovana na tvojim licnim a ne tudjim mišljenjem. Jer na kraju dana, bez obzira da li je osoba potkupljena ili ne, na kraju ce iznjeti svoje misljenje koje se ne mora nuzno podudarati sa tvojim potrebama. Sve recenzije treba uzimati sa trunkom soli i imati sluha iz koje perspektive recenzent gleda igru a ne postati TB-a ili angry joea i vikati kako se tvoje misljenje ne slaze sa njihovim. Mislim, zasto je moje ili tvoje misljenje bitnije? Iz recenzija treba izvuci ono sto tebe interesuje a ne ono sto recenzent smatra da je bitno. Igre koje se prodaju u milionskim primjercima mene zaobilaze jer nisu moj tip. Ja da ih testiram bi bilo degutantno. Isto vazi i za youtubere.
Meni je iz videa bitan gameplay koji se moze vidjeti bez komentara i tehničke specifikacije, kako je igra optimizovana sto TB super radi sa "PC port" klipovima. Ostalo je na meni da li mi se svidja ili ne. Svaki put kada bi vidio da je igra lame, tako je i bilo u gameplayu bez obzira sto bi neki IGN like šminkeri falili igru kako je revolucionarna. Video jednostavno ne laze.
Kada opet spominjemo TB-a, kako sam rekao, zarada od 15K u 48h je dezinformacija. U video kaze da je odbio ponude game brand deals koje su ukupno iznosile 15K:
https://youtu.be/OgFLTfo4YUQ?t=8668