Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Jeste,6P al da ne kosta 600 evra. :)
Ja se ne opterecujem toliko kakav mi je status bar i slice stvari,jednostavno ako mi nesto ne odgovara samo promenim temu,a stavno ima dosta dobrih.Instalirao sam oko 30 kom odlicno dizajniranih sa prodavnice,mada njje ih lako sve naci.
Inace,Beta radi super,muzika izvuva kako je dobra,kamera manje vise ista,nije ni malo losija.Moda bude jos malo bolja kad dodje zvanicni.
Ostaje samo problem sa kesiranjem.Kod mene recimo,ako je Opera(posto nju u zadnje vreme koristim)cetvrta/peta po redu u recent meniju uvek reloaduje stranicu kad probam da otvorim,***.Do trece kad je po redu ne ucitava ponovo.

Ako ti u safe modu radi sve kako treba onda ti definitivno neka aplikacija koju si instalirao pravi problem. Probaj hard reset, ili kompletno preko flashtool-a ubaci ponovo sistem.

Za sada uvek kada ga resetujem u safe mod, zvuk radi odmah normalno i kada iz safe odem u normal opet radi normalno neko vreme.
Sada ću da odradim hard reset i neću instalirati ništa od aplikacija (možda viber i skype), pa da vidim kako se ponaša.
Ukoliko nastavi i nakon hard reseta da se buguje, stavio bi novi rom, jel imate neki predlog koji da stavim ili da istražujem po xda i netu?

Od mene preporuka za google style v3 rom.
Izgleda slicno kao vanila android,sve radi kako treba,nikakv bug nisam primetio.
Mozes i ovu beta mm da stavis,skroz je ok za daily driver.

Hvala, resetovao sam tel, ne znam da li da mu dopustim da odradi sve update.
Sačekao bi da vidim da li će se ponoviti bug, ukoliko se ponovi onda da stavim taj style 3 rom za početak :p

Da, bolje tako, koristi par dana stock čisto da budeš siguran.

Telefon sam kupio sa buildom 23.4.A.1.264, odmah sam ga root i prebacio na 23.4.A.0.546.
I sada je 23.4.A.0.546, nemam pojma jel to onda stock ili ...?

Poslednja izmena:
Jeste,to je poslednji stock.

Telefon sam kupio sa buildom 23.4.A.1.264, odmah sam ga root i prebacio na 23.4.A.0.546.
I sada je 23.4.A.0.546, nemam pojma jel to onda stock ili ...?
Poslednji stock 5.1.1 je > 23.4.A.1.264 <

Znaci ti si rutovao telefon koji je imao poslednju zvanicnu verziju fw i presao na neku stariju verziju lolipopa...

Nema veze, ionako su to samo Stagefright zakrpe, ništa ne dobija ako sad bude stavljao .264.

Kod mene je taj. 0.546 radio katastrofalno dok 1.200 radi sjajno. Nisu izgleda samo stagefright zakrpe.

Ne znam, ja sam provrteo verovatno sve te verzije lolipopa, nisam primetio nikakve razlike.

Izgleda nisi ni gledao kernel build date... Ima razlike, nisu samo sigurnosne zakrpe.

Zar nisi ti rekao da ni 3.10 kernel ne bi doneo ništa dobro,a sada 3.40 sa novijim datumom donose razna poboljšanja?
Jel možeš da napišeš koje su razlike u tom novijem kernelu u odnosu na one sa starijim datumom?

Sto konnstantno forsiras neku light agresiju? Opusti se.
Ako su menjali kernel, znaci tu su neke modifikacije odradjene, kako bi nesto funkcionisalo bolje, ne mora da znaci da su drasticne promene.
Cak i taj stariji 3.4 kernel moze sadrzati neke stvari koje su npr primenjene u 3.10 rekao sam neke a ne sve...
Ako ti nisi primetio bolje, znaci da to ne postoji?...dobro tako je kako mislis.

Ne forsiram,nego menjas stavove kako tebi u datom momentu odgovara.
Ja sam rekao da mi svi ti stock romovi rade jednako,onda si se ti ubacio s komentarom kako je kernel noviji(cisto da mi lupis kontru).
Sad kad sam te podsetio sta si pisao za kernele,odjednom ja sirim neku light agresiju.

Poslednji stock 5.1.1 je > 23.4.A.1.264 <

Znaci ti si rutovao telefon koji je imao poslednju zvanicnu verziju fw i presao na neku stariju verziju lolipopa...

Tako je, to sam napisao u prvom postu, linkovao sam i temu sa XDA odakle sam pratio uputstvo.
Danas sam odradio fact. reset.
Instalčirao samo Viber i dozvolio da odradi update svih app koje su to tražile.
Za sada radi normalno, ne buguje zvono, ali je isuviše rano da nešto zaključim. Do sada nije uspevao da sastavi 1 dan (možda pola dana) da se ne zaglupi zvono.

Poslednja izmena:
Pobrkao si ja sam tada pisao za 3.10 i zasto ga nece biti,i ne samo ja, al ajde fokusirao si se na mene ocigledno ti ne odgovara kada ti neko skrene paznju da nisi bas u pravu.
Ja nemam potrebu tebi da lupam kontru, cak sta vise necu ni da ti se obracam vise. No problem.

2104601638aec551523510aa8ccd8ee9.jpg
28723b330dd9f03cccae73c9850806f8.jpg

Evo ga za sada :)

Jako je agresivan mt na ovom 6.0, non stop mi dan izbacuje aplikacije iz memorije.Ne mogu ni da popunim ram.

Ako to ostane tako necu preci pa makar baterija duplo duze trajala. Stvarno su slepci.

Pogotovo je stvar sa kesiranjem losa kada je u pitanju web pretazivac,pisao sam vec o tome.

Sad mi nesto pade na pamet. Kakvo je kesiranje bilo na KK-u?

Ja se nesto ne secam da sam testirao tad za neke druge app,sem za viber koji mi nikad nije ponovo ucitavao pa ma koji bio po redu u recents kad ga pokrenem.

E to je onda bilo bolje. Sad zna da ga istera iz rama. Mada cesce ispada WA koliko sam primetio zadnjih dana (duze ga nisam koristio).

Telefon je od juče na postu, samo Viber nakon factory reset.
Za sada sve radi normalno, čini mi se da ranije nije uspeo da sastavi ovoliko dugo da se zvono ne zglupi, ukoliko do sutra bude sve ok, verujem da ga je neka app zglupila (imao sam ih brdo instaliranih) ili možda blokiranje nekih servisa za update.
Instaliraću danas Spotify i možda još neku app, neću da preterujem :p
I dalje sam na 23.4.A.0.546, i nervira me što u padajućem meniju iskače da postoji sistemsko ažuriranje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno