Ne znam da li je ovde pravo mesto za ovo što ću napisati, ali je u vezi Kupujemprodajem sajta, pa reko` da podelim iskustvo od danas.
Pre 2 dana, u subotu, dogovorim se sa likom sa k/p da bih uzeo tel. koji prodaje. Dogovorimo se oko cene, pošaljem mu svoje podatke za slanje, uz dogovor da će mi paket poslati danas, u ponedeljak, i da će mi sve redovno javiti, nakon što pošalje (mislim na kod za praćenje). Danas prođe skoro ceo dan, pustim liku sms na broj koji je naveden na k/p. Pisao sam oko 15h, još uvek nema odgovora. Pokušam sada da mu pišem na k/p, kad iskače upozorenje da je komunikacija sa korisnikom blokirana!?
Komunikacija i dogovor oko kupoprodaje je prošao vrlo brzo i korektno. On ima preko 10 pozitivnih ocena, što je za tel koji uzimam dovoljan garant i nije sveže registrovan.
Sms koji sam mu poslao ni u najmanju ruku nije bio uvredljiv, prosto sam mu postavio pitanje. To isto pitanje sam želeo da mu napišem na k/p, ali ostanem zatečen.
Da li sam ja u ovom slučaju blokiran od strane njega, ili mu je nalog blokiran, ili je po sredi nešto treće? Oglas je još uvek aktivan, kao i njegovi ostali oglasi. Računam da se čoveku ispreči ko zna šta u životu, pa ne stigne da ispoštuje dogovor oko slanja, pa ne može čak ni sms ili poziv da uputi (viša sila), ali da je u pitanju viša sila prestajem da mislim onda kada sam video da nam je komunikacija blokirana.
Ništa mu nisam platio avansno, dogovor je bio da plaćanje nastane pouzećem. Kao što rekoh, dogovorismo se u par reči. Stoga, štete za mene nema, ne znam ni zašto bih se obratio moderaciji k/p, jer u pitanju nikako nije prevara, nego više ispala (možda grešim), sačekaću sutrašnji dan, pa ćemo videti.
U čudu sam, jer mi se ovo sa k/p još nije dešavalo, pa ne znam da li je do k/p, do mene ili tog lika.
Molim moderatore da prebace moj post, ukoliko sam promašio temu. Pošto nije klasična prevara ili sl., smatrao sam da mogu ovde da napišem iskustvo.