A mozda i ono sto sam ja napisao.mozda mu smeta sto je lik prevarant i *****ace nekog
A mozda i ono sto sam ja napisao.
A i gde ja napisah da mu bilo sta smeta?
A gde sam napisao da njemu ista smeta kako ti napisa?
Da li je primitivno ili ne, ne znaci da li je nesto ispravno ili ne.
Jednostavno tako deluje s obzirom da nije pitao coveka da li je popravio kvarove. Ako jeste i ako radi to je ispravna stvar. Da li je trebao da napise po meni JE TREBAO ali nista preterano bitno ako nije A RADI.
Znaci samo da nije iskren do kraja ali ne znaci da je prevarant, bio bi u slucaju da prodaje tu neispravnu stvar, a mi ne znamo da li je doticni samo hteo da uzme vise kesa i da proda stvar koja radi(a on je popravljao precutno) ili je prevarant.
Licno mislim ono prvo, a ovaj sto se nije pomucio i prodao ga za 15€ verovatno misli ovo drugo.
Ja u svakom vidim postenog coveka(valjda polazim od sebe kako ja drugima tako i oni meni, a verovatno i ovaj sto prodade za 15€ misli isto) jer nikog nikada nisam prevario pa ne zelim ni drugi mene.
Treba da pomene da je popravljano.
Losa ti logika.svako ko nije iskren je lazov i prevarant
to je najosnovnija logika
Losa ti logika.
A hajdmo ovako.... Dakle lik popravio sve i napajanje radi perfect, i on je lazov, a po cemu? Sta je slagao jer napisao da je novo a nije, jer napisao da radi a ne radi(a predpostavka je bila da je popravio).
Nije niko njega pitao jel si ti to popravljao pa da ga je ovaj slagao i rekao da nije, ako bi to uradio onda bi bio to sto si rekao. Za sad ga smatram samo neiskrenim prodavcem svakako NE lazovom kako ga ti nazva.
Previse olako dajes kvalifikacije ljudima koje ne poznajes i nemas uvid u to sta i u kakvom stanju prodaju.
A logika ti je do 00!!!
Jes vidim i ovi sto prodaju polovna kola, svi su naveli sta im je radjeno i koliko su presla![]()
To je polovna roba, macka u dzaku, i ovaj sto prodaje to napajanje za 70e verovatno ga je sredio da radi, sad koliko ce, to je drugo pitanje, kupac polovne stvari snosi rizik da to sto kupuje moze vec prekosutra da crkne.
Jes vidim i ovi sto prodaju polovna kola, svi su naveli sta im je radjeno i koliko su presla![]()
To je polovna roba, macka u dzaku, i ovaj sto prodaje to napajanje za 70e verovatno ga je sredio da radi, sad koliko ce, to je drugo pitanje, kupac polovne stvari snosi rizik da to sto kupuje moze vec prekosutra da crkne.
mozda mu smeta sto je lik prevarant i *****ace nekog
Prijavio si ga za sta?
Mozda je on to popravio, ljudi se bave tim popravkama.
Dovoljno je da napise ispravni i nema prevare. To je polovna roba.
Losa ti logika.
A hajdmo ovako.... Dakle lik popravio sve i napajanje radi perfect, i on je lazov, a po cemu? Sta je slagao jer napisao da je novo a nije, jer napisao da radi a ne radi(a predpostavka je bila da je popravio).
Nije niko njega pitao jel si ti to popravljao pa da ga je ovaj slagao i rekao da nije, ako bi to uradio onda bi bio to sto si rekao. Za sad ga smatram samo neiskrenim prodavcem svakako NE lazovom kako ga ti nazva.
Previse olako dajes kvalifikacije ljudima koje ne poznajes i nemas uvid u to sta i u kakvom stanju prodaju.
A logika ti je do 00!!!
Prilicno losa analogija. Jedino ako govorimo o autu koji je bio poplavljen, pa ga onda neko kupio za bagatelu, sredio i prodaje dalje. Onda je analogija na mestu - odnosno od toga koliko je sredio taj auto zavisi da li je preprodavac takvog auta prevarant.
Stalno se provlači ta priča kako je polovna roba mačka u džaku, a zapravo je sva roba "mačka u džaku", jer svaki uređaj može da crkne posle sat vremena korišćenja, isto kao što može da potraje milion sati. Garancija je ono što delimično štiti kupca nove robe. Isto tako, iskrena reč prodavca je ono što štiti kupca polovne robe, u meri u kojoj on može da bude zaštićen (ne može prodavac da ga zaštiti od iznenadnog kvara, npr.).
Blago tebi, menjao bih se sa tobom da se malo odmorim, uhhhh...ok, sada stvarno vidim da je bespotrebno pokusavati bilo sta da ti se kaze
neiskrenost = laganje
ne govorenje necega ili govorenje neistine = laganje
laganje => prevara
prevara = lose
lose = steta
neko je ocigledno bezao iz skole
Da to je kvantna fizika.Da li znaš da se bolja napajanje ne poporavljaju, već se vrši zamena za nova.
Blago tebi, menjao bih se sa tobom da se malo odmorim, uhhhh...
Samo uzivaj da sam zeleo da bezim iz skole ne bih isao i zavrsio fakultet, kao sto si ti bezao.
I molim te, batali me nadji sebi drugu zanimaciju mene ostavi jer nisam ovde zbog tebe.
Da to je kvantna fizika.
Većina ne shvata tako i zato bivaju prevareni. Recimo sad mi pade na pamet, jedno pitanje koje može da se postavi prodavcu, da li predmet ima skrivenih mana tj. da li je prodavac nešto prećutao. Ako tvrdi da nema a recimo pojavi se nešto u razumnom roku, tipa 5 dana, da li prodavac prima reklamaciju ili ne? To mnogo govori o prodavcu.
Koje napajanje i koji lik
Ako ne kazes da ne radi a on ne pita,nema prevare. Ni po poslovnoj etici ni po zakonu!imam odlican iphone 5s, stanje 10/10 za 100e, hoces da kupis? necu ti reci da uopste ne radi, ali neces mi uzeti za zlo jer to nije laz, jel tako? samo sam precutao detalj
Ako ne kazes da ne radi a on ne pita,nema prevare. Ni po poslovnoj etici ni po zakonu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari