Narucio sam Xiaomi Powerbank preko gearbesta, ovo mi je drugi put preko istog prodavca i doplatio za tracking number i desilo se sledece![]()
Nisam iz NS okolina Gložan,u paketu su kopačke
Singapurcani nešto ne ažuriraju status ali manje vise nisu toliko spori, bude oko 20-25 dana, samo odjednom sledeći status ima da ti bude da je stiglo u bg...
Mislim da oni ne gledaju ulicu nego postanski broj pa ce slati u lokalnu postu. Doduse odatle ne znam sta bi radili dalje, ne verujem da bi bio neki problem.
Druže jel ti nije problem da mi okačiš jedan snimak ekrana sa kompletnim trackingom? Ili pošalji na PP kako tebi odgovara. Hoću da uporedim sa mojim! Hvala!bio si u pravu,nije bilo azuriranja 16 dana i danas je vec u beogradu u redovnoj proceduri,na kraju ce ispasti manje od 30 dana...
Druže jel ti nije problem da mi okačiš jedan snimak ekrana sa kompletnim trackingom? Ili pošalji na PP kako tebi odgovara. Hoću da uporedim sa mojim! Hvala!
mislim da i nema postanski broj,sem zip srbije 381 i naravno naziv grada,sto bi trebalo da bude dovoljno valjda...
Kako nema, mora da ima valjda, koliko znam moras da kucas postanski broj, tj zip, svoje poste kada narucujes. Kako ce drugacije da isporuci, ne moze da salje u postu na osnovu ulice ili grada. Osim ako grada naravno ima jednu postu, ali opet, mora od nekud da dodje do te poste.
Pa dobro, ako su ti do sada donosili bez problema, ne vidim zasto ne bi i sada. Bitno je da su brojevi tacni, a sad sto si permutovao slova manje vise bitno, ne verujem da ce praviti problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari