Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je takav bio preko Holandske pošte.

Zadnja dva slova oznacavaju zemlju poste, NL je Holandija. To je po tebe bolje jer su oni brzi od kineske poste

Kad se već pominje NL, kako uopšte Kinezi šalju holandskom, švedskom i drugim poštama?

Pa lepo imaju posredne kurirske sluzbe ili doticne poste imaju svoje objekte tamo

Mogle bi onda i kod nas da dodju da šaljemo i mi za džabaka...

Narucio sam Xiaomi Powerbank preko gearbesta, ovo mi je drugi put preko istog prodavca i doplatio za tracking number i desilo se sledece
c471bfc6af8b4959b1cbb896551a2610.jpg

I ja isto 2.3 prvi put nešto naručujem od preko. isto sam preko gearbest poručio i doplatio za traking numnber. Poslali su mu neke mailove sa fotkom zapakovanog predmeta, ali nisam provalio gde je tu tracking number. Probao sam preko tih brojeva koje imam, jedan je order number a drugi shiping number. preko nekog ruskog sajta koji ste linkovali na početku mi izbaci sledeće za taj
03.05.2016 17:24
Of notification's shipment of Electronic [Translate]
03.05.2016 19:24
Preuzeto od poshiљaotsa
03.05.2016 22:24
Sortiraњe
03.05.2016 23:58

He unleashes poshtansku ispostavu
03.07.2016 7:58
Stigl in meђunarodnu izmenichnu ispostavu
03.08.2016 2:01
Abroad item of Post Send (the Export) [Translate]
03.08.2016 7:34
Airline to over Handed / Transporter [Translate]

Nemam pojma da li treba da dobijem joše neki broj, za praćenje i odakle sada pratite pošiljke ?

Hm, sada sam opet taj isti shiping broj otkucao u tom ruskom i ne daje mi više isti prikaz.

sada dobijem ovo

[LINKTOBARCODE]: RC458596596NL
[NOT_REGISTERED_USER]
[NODESTINATIONMESSAGE]

PostNL: RC458596596NL
[MESSAGE_TRACKATOFFICIAL]

[{Date}] [{Status}] / [{place}] [{Weight}] [{Additional}]
03.09.2016 3:27
Of notification's shipment of Electronic [Translate]
Serbia

The PTT SAOBRAĆAJA of JP "SRBIJA": RC458596596NL
[MESSAGE_TRACKATOFFICIAL]

Poslednja izmena:
Je l' znas preko koje poste poslato? Nigde ne pise isto, meni npr. na Aliju pise jedna informacija, doduse starija, na 17track nesto drugo, novije, peko trackchecker aplikacije nesto trece, a na track china post nesto cetvrto.

Imam pitanja za tri posiljke:
1. Xiaomi Powerbank narucen preko Gearbesta 27.02 i dalje stoji pre advised, kada da ocekujem da ce bar da krene ka Srbiji paket ? Da li su Holandjani prespori ? Screenshot_1.jpg
2. Zadnje staklo za Lenovo telefon Screenshot_2.jpg preko 17track.net malo detaljniji opis ali i dalje nista Screenshot_3.jpg naruceno cak 6.februara !
3. Nakit koji jos nije ni krenu iz kine Screenshot_4.jpg

@kovle
ne znam sta ocekujes, niko nema trece oko pa da zna, sedis i cekas... pogotovo sad kad je prosla nova kineska godina i paketi su se nagomilali

Mozda neko ima slicno iskustvo pa da ih razmenimo, zato i postoje ovakva mesta, od 16-17feb kad su poceli da rade proslo je 25 dana

aha kako da nisu krenuli da rade odma, sve trce,... i kad dobijes tracking broj to ne znaci da je vec poslati vec samo da ti je rezervisao isti, kad su uvakva zagusenja normalno je da je rok isporuke 40-60 dana pa i vise, tu jednostavno nema pravila
NL posta bas i ne updatuje informacije redovno, za kinesku iako updatuje nekad zna da se zaglavi u tranportu i mesec dana

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi! :) Jel poručivao neko skoro preko Singapure post? Kakvo im je vreme dostave?

Ja koliko vidim ako si iz NS ovo ode nazad za kinu, sta je u paketu?

Ovo izgleda kao da se vraća nazad, da nisi naručio drona možda?

Singapurcani nešto ne ažuriraju status ali manje vise nisu toliko spori, bude oko 20-25 dana, samo odjednom sledeći status ima da ti bude da je stiglo u bg...

bio si u pravu,nije bilo azuriranja 16 dana i danas je vec u beogradu u redovnoj proceduri,na kraju ce ispasti manje od 30 dana...

ljudi imam jedno pitnje,da li ce da bude problem za carinu,naime,tek sad videh da sam pogresno napisao adresu u brzini(konkretno zamenio sam dva slova,umesto kneza vase popovica napisao samo "kenza" vase popovica),da li bi to mogao da bude problem i eventualno kome da se obratim kad vidim da je posiljka pristigla na carinu?

Mislim da oni ne gledaju ulicu nego postanski broj pa ce slati u lokalnu postu. Doduse odatle ne znam sta bi radili dalje, ne verujem da bi bio neki problem.

Mislim da oni ne gledaju ulicu nego postanski broj pa ce slati u lokalnu postu. Doduse odatle ne znam sta bi radili dalje, ne verujem da bi bio neki problem.

mislim da i nema postanski broj,sem zip srbije 381 i naravno naziv grada,sto bi trebalo da bude dovoljno valjda...

bio si u pravu,nije bilo azuriranja 16 dana i danas je vec u beogradu u redovnoj proceduri,na kraju ce ispasti manje od 30 dana...
Druže jel ti nije problem da mi okačiš jedan snimak ekrana sa kompletnim trackingom? Ili pošalji na PP kako tebi odgovara. Hoću da uporedim sa mojim! Hvala!

Druže jel ti nije problem da mi okačiš jedan snimak ekrana sa kompletnim trackingom? Ili pošalji na PP kako tebi odgovara. Hoću da uporedim sa mojim! Hvala!

nije ni bilo trackinga,naruceno 20.2,kuriri preuzeo 24.2 (PRVI STATUS), 28.2 poslato u srbiju (DRUGI STATUS) i danas treci status posle 15 dana da je u beogradi na carini,to je sve,...Snap1.png

Poslednja izmena:
mislim da i nema postanski broj,sem zip srbije 381 i naravno naziv grada,sto bi trebalo da bude dovoljno valjda...

Kako nema, mora da ima valjda, koliko znam moras da kucas postanski broj, tj zip, svoje poste kada narucujes. Kako ce drugacije da isporuci, ne moze da salje u postu na osnovu ulice ili grada. Osim ako grada naravno ima jednu postu, ali opet, mora od nekud da dodje do te poste.

Kako nema, mora da ima valjda, koliko znam moras da kucas postanski broj, tj zip, svoje poste kada narucujes. Kako ce drugacije da isporuci, ne moze da salje u postu na osnovu ulice ili grada. Osim ako grada naravno ima jednu postu, ali opet, mora od nekud da dodje do te poste.

nisam nikad pisao od grada postanski broj,cacak je u pitanju,pa i kad narucujem nesto iz srbije napisem 32000 cacak,u stvari,ispravan broj je 32101 ali nikad niko nije pravio frku jer svi paketi dolaze na jedno mesto...

Pa dobro, ako su ti do sada donosili bez problema, ne vidim zasto ne bi i sada. Bitno je da su brojevi tacni, a sad sto si permutovao slova manje vise bitno, ne verujem da ce praviti problem.

Pa dobro, ako su ti do sada donosili bez problema, ne vidim zasto ne bi i sada. Bitno je da su brojevi tacni, a sad sto si permutovao slova manje vise bitno, ne verujem da ce praviti problem.

pa ovo sam sa alija sad porucio prvi put,malo sam se sad uplasio zbog tog broja,mislio sam da traze postal code od drzave a ne grada,ali me vadi sto cacak ima samo jednu postu,sve zavisi od dobre volje ljudi u beogradu...

Ma BG posta ce to proslediti u Cacak, a onda tamo zavisi od dobre volje postara. Siguran sam da permutacija slova nece predstavljati problem, pitanje je da li ce uopste primetiti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno