Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko iskustva sa ovom NlPost? Narucio sam nesto 13.02 i 29.2 mi tek pisalo item is ready for shipment. Jel to znaci da je krenulo ka srbiji ili ka holandskoj posti :)
Meni danas stigao paket.
Expresno brzo za 8 dana sa prolaskom kroz nasu carinu bez dazbina.

@brajko85
Ide prvo u Nl pa odatle u RS
@Kidence
Sa kog sajta si naručio? Meni je stigao razlupan, tražili su samo sliku i SKU broj sa pakovanja da vide da je njihovo , i usledio je refund.

Poslednja izmena:
Porucio sa Alija, koliko vidim prvo su radili scan posiljke, pa onda je paket odbijen(gledam vreme, razlika 2 minuta)....moguce da je puklo staklo pa nece da salju...samo mi to logicno...

Biće da je tip prodavca koji će da uradi sve samo da ne vrati pare. Sledeći put proveri traking da li je ispravan, pa ako nije , a sadržaj pošiljke oštećen, kaži da nisi ni primio. Mnogo je brže, ali nije daleko od stvarnog stanja.

Poslednja izmena:
Njegov odgovor kada sam ga pitao sta nije u redu sa posiljkom...koji sam maler, hebeno staklo za RN3 ne mogu mesecima da zalepim na mob... Strasno...prvo mi postexpress polomi staklo, sada ovi sabani...hahahahah uploadfromtaptalk1457012416204.jpg

Kakav sad PostExpress? Inače, nikada ne idi na resend , zeznuće te. Uvek refund, pa naruči kod drugog.

Nas postexpress, POSTA...strucnjaci, skakali po staklu pa polomili...poslao mi lik iz NS...i do Bg-a ga polomili nacistio...

Ns, Ali... ? Ili sam ja nešto loše pročitao, ili ti pričaš o dve stvari. Pričamo od tempered glass sa alija koji vraćaš Kinezu pošto je slomljen, a on ti tako tražio?

Ne, ne... Malo sam te zbunio...Prvo sam porucio staklo kod nas od momka iz NS-a i poslao mi za Bg preko postexpress-a....Naravno, oni ga polome... onda nisam mogao da nadjem nigde u Srbiji staklo i porucim sa Alija...Ali i sa tom posiljkom nesto nije u redu i vraca se prodavcu...

Мени и даље ништа ново. [emoji45]
54b261979186d6450e17af17a275da1e.jpg

I meni to stoji, item is ready for shipment. Koliko sam video po netu to tek treba da se posalje u holandiju pa tek onda u srbiju. Ima da se nacekamo. Nikad vise ne idem preko tog postnl, previse tupljenja.

Али стоји од 1.фебруара ту, што је много, много је. Са Гирбест-а ми је преко тих истих холанђана стигло за 12-13 дана.

@marrecar Pa ja koliko razumem tek ce da krene iz kine :)
Verovatno nasa posta ima saradnju sa kineskom postom pa se i na sajtu nase na primer vidi kretanje paketa. Bar ja sam imao prilike da to vidim..
Zahvaljujem :D Malo me je zbunilo s obzirom da sam ocekivao informacije samo od njihove poste, ne i od nase.

Upravo sam postavio licni rekord. :) neki paket sa alija poslat 18og(narucen dan pre) feb dosao do moje poste 1og marta.. Nerealno.

Dosao je u obliku omp (obicne medjunarodne posiljke)

Evo meni maska od 90c sa besplatnom isporukom poslata 15. februara, stiglo 1. marta. Sve informacije su bile tacne i na vreme, tako da me je potpuno iznenadilo da je tako brzo stiglo i da je sve bilo bez problema s obzirom na cenu i besplatnu isporuku. Doduse trebalo je nedelju dana da posalje, ali s obzirom na kinesku novu, nije mi smetalo. Drugaru kad sam rekao za koliko je stiglo, on u neverici i potpuno iznenadjen.

Evo i meni se jutros promenilo na Nl-NLAMSE Prispece, tako da sam sad mirniji. :)

Narucio sam Xiaomi Powerbank preko gearbesta, ovo mi je drugi put preko istog prodavca i doplatio za tracking number i desilo se sledece
c471bfc6af8b4959b1cbb896551a2610.jpg

Poslednja izmena:
Može li neko da mi kaže šta znači sledeće:

Datum Mesto Faza
02.03.2016 13:02:00 MY-MYBWHA Prijem

Kinez kaže da je stiglo u Srbiju, a meni baš ne liči nešto na to. Treking kod je RC?????????MY.

To ti je verovatno oznaka za neki aerodrom pa sad treba odatle da krene za Srbiju.

Idemo...rkeeee!
nece biti korektno da zadrze tu bedu od 25e josh bar 10 dana, ne bi bilo ql da zadrze josh 5-6...

29.02.2016 11:50:34 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
01.03.2016 07:35:49 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
02.03.2016 07:57:26 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
03.03.2016 07:35:33 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
04.03.2016 07:48:57 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
05.03.2016 08:20:39 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED

29.02.2016 13:06:45 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
29.02.2016 17:49:14 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
07.03.2016 08:10:41 68200 CARINA GPC NIŠ - Otprema
07.03.2016 14:29:44 40200 GPC NIŠ - 40200 GPC NIŠ Otprema

moze neko da protumaci ovo,poslato ka posti u mom gradu?

Sad posle njihove nove godine, meni je paket i preko CN poste stajao 10 dana tamo negde, da bi danas dobio status da je otisao sa aerodroma u Pekingu. Nagomilalo se posiljki...

I meni takodje, skoro dve nedelje bez statusa, 3.3. se pojavile prve informacije, prekjuce stiglo u Peking, danas je izgleda izaslo iz Kine. Treba sad da proverim sta je tacno, zauzet je server pa ne ucitava kako treba. Nova godina je kriva, nagomilalo se pa nikako da stignu sve da posalju.

kod mene singapur je ocaj,vec 12 dana stoji jedan te isti status na njihovom sajtu,narucih paket 18.02 a on jos nije ni stigao u srbiju,izgleda da me ceka oko 60 dana za isporuku...
Singapurcani nešto ne ažuriraju status ali manje vise nisu toliko spori, bude oko 20-25 dana, samo odjednom sledeći status ima da ti bude da je stiglo u bg...

Kinez me ubedjuje da kod RS...NL pripada China Post Registered Air Mail. Da li je u pravu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno