Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ja zavrsio s trgovinom za veceras. Moram da priznam da sam zaradio lepu "dnevnicu" u trecoj smeni. Laku noc svima a vama ranoraniocima zelim dobro jutro ;)

Jutro dobro nema sta :D sve se zeleni, ali i diff luduje jos malo kopanja i doce nam kraj :d

Poslednja izmena:
oni najpametniji i da jesu opet ce se hvaliti da im je najveci

Ja ne shortujem iskreno nisam i trebala bi mi skola shortovanja sa par pitanja.

Do leta hashrate ima da bude 3-4 TH/s minimum.

Mislim da ce vec krajem mjeseca ovo biti na granici isplativosti... ne moze stalno cjena rasti i pratiti povecanje diff-a cim se cjena stmoglavi tu ce nam biti kraj. Gurat dok je ovako i molit boga da potraje ;)

Znas kako, ja 6 meseci plmislim da ce da pukne a ovo samo ide gore neprekidno. Da ti ne kazem koliku sam zaradu propustio jer sam prodao prerano, jednostavno nisam verovao u njega. Potpuna suprotnost od dash-a. Pomalo sam naivno uleteo u ovu pricu ali bili pa proslo.
Sada je sve moguce, ovaj novcic nije normalan! Videcemo dokle ce da dogura. Ako se pojavi ne nekim jacim menjacnicama tek onda moze da krene pravi pump pa da cena skoci 2-3x. Ovo sada sto skace 20% svakih par dana je vise postala normalna stvar.

Mislim da ce vec krajem mjeseca ovo biti na granici isplativosti... ne moze stalno cjena rasti i pratiti povecanje diff-a cim se cjena stmoglavi tu ce nam biti kraj. Gurat dok je ovako i molit boga da potraje ;)
Ja se tom logikom vodim jos od prvog velikog skoka zato nisam kupovao jos grafika. Mislio sam da nece dugo trajati sad vidim da sam se zeznuo. Sad kad sam prelomio da kupim grafe ocekujem pad jer u glavnom ide kontra od onog sto uradim.

Ja se tom logikom vodim jos od prvog velikog skoka zato nisam kupovao jos grafika. Mislio sam da nece dugo trajati sad vidim da sam se zeznuo. Sad kad sam prelomio da kupim grafe ocekujem pad jer u glavnom ide kontra od onog sto uradim.

Ma nece izvuces bar nesto, iako ne otplatis sve sa eth-om pojavice se nesto drugo uvjek se nesto novo napravi, samo opusteno.

€dit: New version of proxy released (8.mart) za dwarf ima li ikakvi poboljsanja u mene je stara verzija da skinem ovo ako je ista bolje? ako nije da ne cackam bezveze.

Poslednja izmena:
€dit: New version of proxy released (8.mart) za dwarf ima li ikakvi poboljsanja u mene je stara verzija da skinem ovo ako je ista bolje? ako nije da ne cackam bezveze.

meni nije hteo da radi isplatu sa starim....cim sam stavio novi instant je prebacio...ostalo je isto....ili barem meni tako deluje

Kolega, nisam najbolje razumeo ovaj deo "ETH目前是全球第二大市值的数字货币,以太坊是一个年轻的开发团队,在技术层面ETH有创新性也有缺陷,我们无法估量ETH的市场价值和风险。因此提醒广大ETH爱好者,在投资时注意控制技术风险和市场风险。"

Kolega, nisam najbolje razumeo ovaj deo "ETH目前是全球第二大市值的数字货币,以太坊是一个年轻的开发团队,在技术层面ETH有创新性也有缺陷,我们无法估量ETH的市场价值和风险。因此提醒广大ETH爱好者,在投资时注意控制技术风险和市场风险。"

Google kaže: "Тренутно на свету друга по величини тржишна капитализација дигиталне валуте"

Poslednja izmena:
Za sad je sve dražesno, a kad se istovari onaj sa 10 milki, pa počnu da sevaju krompiri, ala će da bude proklinjanja!!! Najluđe što uopšte ne postoji drugi iole realan scenario.

Meni je odsekao glavninu teksta na kineskom. Mora da se zaglupeo zbog tih karaktera. Nego kolega, misliš da pučanstvo (makar i Kinezi) mogu nešto da utiču na sudbinu novčića pored onih nekoliko kitova?

Za sad je sve dražesno, a kad se istovari onaj sa 10 milki, pa počnu da sevaju krompiri, ala će da bude proklinjanja!!! Najluđe što uopšte ne postoji drugi iole realan scenario.
U pampu je taj neko uzeo jos 2-3 milke od nas svih tako da imam kontra misljenje tebe bas. Odnosno govorim vec tri meseca da smo u uptrendu i da su padovi samo konsolidacije i nista vise.

Vrh Dno