Šta je novo?

Razmena PC igara

Imam nov neiskoriscen kod za Dirt Rally.

Moze zamena za neku FPS igru ili Fifu.

Ako je neko zainteresovan za razmenu, treba mi Witcher 1 (Steam) mogu da ponudim Lost Moon (Steam).

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, imam kljuc za Sega bundle 3, pa hteo bih da menjam za CS:GO

Očigledno je napravio nalog da bi nekoga *****ao, to mu je jedini post.

Realms of the Haunting: 7MTMK-T88P8-BKBPP
Ako neko hoce ;)

Ne ostavljajte ljudi javno ključeve, neki pilićari će da pokupe to bez ijednog "hvala"...

Imam ključ za igru Two Worlds 2, ako neko hoće razmenu ja bih menjao za Skyrim (običnu verziju bez dlc) ili Civ 5.

Ljudi imam ove gluposti ako nekome treba,tj ako ima neku igru viska za Steam rado cu mu sve dati,posto ne znam koji ce mi:d

50% OFF Crypt of the NecroDancer
90% OFF Eleusis
75% OFF Secret Of Magia
90% OFF Earth 2160

Ako neko hoce i ima neku igru viska dam mu sva ova 4 kupona,mislim da istucu 3.3.2016

acc.jpg Ja ovo ljudi ne igram nista osim fife 16 i to ponekad, bf4 je premium i titanfall je isto premium, volio bi ovo menjati za neke nove, fps, racing itd, pisite u poruke...i bf3 je premium... ovo je dokaz glupih kupovina ali dobro, bar sam probao razne vrste igara sad znam da samo simulacije i neke pucacine su za mene :D

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 195086 Ja ovo ljudi ne igram nista osim fife 16 i to ponekad, bf4 je premium i titanfall je isto premium, volio bi ovo menjati za neke nove, fps, racing itd, pisite u poruke...i bf3 je premium... ovo je dokaz glupih kupovina ali dobro, bar sam probao razne vrste igara sad znam da samo simulacije i neke pucacine su za mene :D

Isti moj pljunuti origin. Bitno da se sve redom uzelo i BF i Fifu :d

Menjam Fifa 15 ACC + Battlefield 4 ACC za Rise of Tomb Raider ili Batman Arkham Knight.

Menjam nešto od igara iz Humble Bundle-a. Trenutno jedino što mi treba je Project Zomboid, Hyper Light Drifter ili Ori and the Blind Forest...

ARK: Survival Evolved
Wasteland 2: Director's Cut
GRAV
Shantae and the Pirate's Curse
I am Bread
Sentinels of the Multiverse
Switchcars

Renowned Explorers: International Society
Nova-111
The Magic Circle
Avalance 2: Super Avalanche
Stikbold

Pogledajte prilog 195086 Ja ovo ljudi ne igram nista osim fife 16 i to ponekad, bf4 je premium i titanfall je isto premium, volio bi ovo menjati za neke nove, fps, racing itd, pisite u poruke...i bf3 je premium... ovo je dokaz glupih kupovina ali dobro, bar sam probao razne vrste igara sad znam da samo simulacije i neke pucacine su za mene :D

Jao.....daj mi Dragon Age Origin ili kako se već zove......za sestru rode.....oći će mi iskopati (tinejdžer u pubertetu + menzis).....ne smem da je pogledam.

dobio u bundleu a vec imam:
A Valley Without Wind 1 & 2 Dual Pack (bundle)
Steam Key: MG5DL-RWMQ8-KLJUCVECPREZET

ko prvi preuzme neka javi da obrisem kljuc

Poslednja izmena:
menjam Eventide Slavic Fable ponudite nesto steam kljuc je u pitanju

Pozdrav, imam Star Wars Battlefront + sezonska karta, sta biste ponudili, pm :)

Poz! Imam steam acc..na njemu cs 1.6 , cs source, pes 16 ,hl2,left2dead i jos dosta tih nekih valve igara ! Ako neko zeli da se menjamo ..mene interesuje gta V i cs go u jednom ili samo gta !

Imam nekoliko Windows 7 Pro OEM licenci. Ponudite nešto u sličnoj vrednosti (~15e). Kontakt preko PM.

Meni nonstop izbacuje da nemam ključ za Ultimate,a instalirao sa cedeja,originalnog kupljenog skupa sa pcjem

nempojma koji moj oće???da mi ni neko maznuo ključ??

Menjam novog Hitmana(kod dobijen uz graficku) za Rise Of Tomb Raider ili Batman Arkham Knight.

Treba mi:
Metal Gear: Phantom Pain
Darkest Dungeon

Imam sledeće ključeve, uglavnom iz bundlova:

Hurtworld
Dungeon of the Endless - Crystal Pack
The Forest
ARK: Survival Evolved
Wasteland 2: Director's Cut - Classic Edition
Keep Talking and Nobody Explodes (Oculus/Steam)
Planetary Annihilation TITANS
GRAV
I am Bread
Infinifactory
Shantae and the Pirate's Curse
The Bureau: XCOM Declassified
The Last Remnant
Just Cause 1&2
Lara Croft and the Guardian of Light
Kane & Lynch 2: Dog Days
Dustforce DX
JumpJet Rex
Fran Bow
Galak-Z
1993 Space Machine
Steredenn
Wasted
Avalanche 2: Super Avalanche
The Magic Circle
Nova-111
Renowned Explorers: International Society
Stikbold
Claire
Super Hexagon

Hoce li neko da menja 3 Summer Sale kartice koje se prodaju za 0.07$ za neku od ove dve igre Gun Monkey , Space Farmers ?
Fali mi 15c da kupim Torchlight 2 a mrzi me da cekam do sutra :)

Vrh Dno