Šta je novo?

Razmena PC igara

Imam origin acc sa fifa 12 13 14 15 16, titanfall full,bf3 full, bf4 full, crysis 3, bad company 2, dead space, nfs most wanted, iskreno ne igram vise nista, a steta da stoji, jer su uglavnom mp igre, pisite u pp pa ako moze neka prodaja ili menjaza...

Imam Star Wars Battlefront origin nalog (posedujem i sezonsku propusnicu,rank 68/70). Pisite u pp ako bi neko kupio ili se menjao za neku igru.

poklanjam key Star Citizen ko se prvi javi

Ljudi, poslednje upozorenje - drzite se pravila iz prvog posta, NEMA PRODAVANJA u ovoj temi, dakle RAZMENA. Poeni za krsenje pravila o oglasima ne isticu nikad, ostaju kao uspomena btw😛

Poslednja izmena:
Da li neko ima HITMAN-a za razmenu/prodaju?

Steam nalog sa CS:GO. Oko 600 sati na njemu, PRIME matchmaking isključivo, Global Elite rank. Naravno, bez cheat-ova. 😉 (Profile, Steam Guard status, in-game rank)

Idealno, menjao bih za nešto sa moje wishlist-e, ali i druge Steam igre dolaze u obzir.

Nudim Star Wars Battlefront (ukljucena je i sezonska propusnica). Ako je neko zainteresovan neka mi ponudi svoju igru u pm. Pozdrav 🙂

Menjam sledece igre 🙂
Terra Incognita Chapter One
Chainsaw Warrior Lords of The Night
Super Mustache
Huntsman The Orphanage
Barrow Hill Curse of Ancient Circle
Hoven The Sages Spinel

Otisao Chainsaw,ostalo:

Legend of Grimrock 2
Terra Incognita Chapter One
Super Mustache
Huntsman The Orphanage
Hoven The Sages Spinel

Btw zasto ovde nema edit ? :smash:

Ima ali samo u prvih sat vremena mozes da editujes post posle toga ne moze. Jedino da cimas moderatore da oni menjaju post ali onda ti post ostaje pozadi pa neko nece videti sta nudis, mozda je ovako bolje.

Ima ali samo u prvih sat vremena mozes da editujes post posle toga ne moze. Jedino da cimas moderatore da oni menjaju post ali onda ti post ostaje pozadi pa neko nece videti sta nudis, mozda je ovako bolje.

Aha,vazi. Ovako sam mislio da pravim problem kad svaki put hocu da ubacim igru na listu 🙂

Tražio sada neke nalepnice da pošaljem kolegi članu i izvalim da sam dobio neki bonus, šta li je već, za World of warships uz grafičku. Ako nekog to zanima neka mi se javi, pa ću da mu prosledim potrebne podatke za dž, jer sam duša čoveka i od danas na godišnjem.

Imam novog Hitmana za razmenu, eventualno prodaja. Zainteresovan sam za Witcher 3, pa neki deal moze da bude postignut

trebalo bi sutra i CIV VI kod da dobijem pa moze zamena za W3 GOTY za steam, ili neki drugi dogovor

Poslednja izmena:
ja imam oko 20e na steamu a hocu Shadow Tactics pa ako neko hoce da se iskombinuje neka sine PM

Ajde da se malo bacimo i na karte. Cisto da kompletiram badge sa saleta
trebaju mi 2, 5, 6 i 7
imam viska 3 i 8

mozda si sakupio, al ako nisi, imam 6, treba mi 8 od ponudjenih.

Danas je bio veliki priliv jer je bilo 6 karata, cini mi se. Napravio sam 2 značke i osmicu više nemam.
Sada mi fale 1, 4, 6, i 8 za treću i imam samo 9 viška.
postoji trade bot na steam card exchange sa kojim mozes da zamenis karte.

Napravio sam badge, sve ostale prodao, danasnje cu sutra da pokupim. Bot jos nisam probao, nekom drugom prilikom.

Ako ima neko key za GTA V nek me cimne na PP,ili oce nalog da prodaje svejedno

Igre koje posedujem za razmenu (Gift/Key):

Action Henk
Beyond Eyes
BROFORCE
Deponia Doomsday
DiRT Showdown
Hotline Miami 2: Wrong Number
Kathy Rain
Pirate Pop Plus
Rebel Galaxy
Slime Rancher (Early Access)
Stardew Valley
Styx: Master of Shadows
THOTH
Train Valley

Saljite ponude na PM.

Hteo bih da uzmem ovaj Humble monthly sto traje jos koji sat, a posto sam se preracunao i sad nemam dovoljno na kartici za njega, a imam nesto para na Skrill-u (koji HB ne prima), mogu da ponudim bilo koju igru (ili igre) u toj vrednosti (12$ il koji dolar preko) sa g2a (koji primaju Skrill), ako bi neko da mi zauzvrat kupi HB kao gift.

Imam steam nalog sa cs 1.6. Moze zamena.
Moze kombinacija sa cs go.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno