Šta je novo?

Razmena PC igara

Menjam bilo koju igru sa ove liste (moguce i vise komada, zavisi od izbora), za referral na Humble Bundle-u.
U sustini, ako neko planira da kupi mesecni bundle, uradi to preko mog ref linka i oboje smo na dobitku - meni referral, njemu igra. 🙂
Bitno je samo da niste ranije uzimali mesecni bundle, tj da ste first time subscriber.

Poslednja izmena:
jel ima neko ko bi hteo trampu steam accounta...na mom jednom je cs go i cs 1.6 (cs 1.6 ima vac ban dok cs go radi bez poroblema) i drugi samo cs 1.6 za 1 steam koji ima i cs go i cs 1.6 ?

ocu trampu jer me mrzi da svicujem accounte kad prelazim iz igre u igru ?

Ako trampiš naloge, opet ćeš morati da ih menjaš, nema logike, osim da smrdi to što pokušavaš.

jer moguce da je toliko komplikovano da se shvati, na svakom nalogu imam po validnu igru ali ja to ne zelim, zelim na 1 da imam obe igre, pa ako je neko za zamenu, neka se javi

Aha, nisam pročitao to. Inače, ja sam mislio da jedan VAC znači VAC za sve CSove. Nisam znao da se odnosi samo na jednu od igara.

Share nije dozvoljen za naslove koji imaju VAC zaštitu.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

nishta onda, ostaje molba da ko ima na 1 nalogu oba cs-a da mi da ZA 2 odvojena naloga sa cs 1.6 i cs go 🙂

Ima li ko za razmenu Superhot ? Ja za razmenu imam Valhalla Hills, Legends of Eisenwald, The Journey Down 1 + 2, Jotun i Turmoil. Igre iz aktuelnog humble bundle-a.

Dobio sam uz monitor Ghost Recon Wildlands ali mi se ne dopada ta igra na youtubu i menjao bih za BF1. Da li postoji neko mesto gde se to može menjati ili prodati pa kupiti BF1 ? Ili klasični oglas da stavljam?

Poslednja izmena:
1. Prodajem Star Wars Battlefront (ukljucena i sezonska propusnica) na origin nalogu za 1500 din. Platio sam 120e, tako da je ovo jako povoljno.

2. Prodajem dva origin naloga jedan je Battlefield 3 Premium,drugi Battlefield 4 Premium. Cena za oba naloga 1500 din.

Sve je ovo dosta povoljno, ko je zainteresovan za kupovina nek me kontaktira na PM.

Pozdrav 🙂

^ Pročitaj PRVI post u temi - nema prodaje, RAZMENA igara.

Moja procena je da bi morao da doplatiš nekih 10-15e da bi se nadao da će neko da prihvati razmenu :d Retko ljudi uzimaju naloge po mom mišljenju, a i nalog vredi dosta manje od samog ključa (lično mišljenje opet). Vidi ponudi na nekom od sajtova gde se vrše te razmene ili ga prodaj za steam ključeve ili preko paypal

Neka stoji onda. Prije cu ga pokloniti nekome. Thx anyway.

Super Puzzle Platformer Deluxe
Teslagrad
MoW:Assault Squad GOTY
Contagion
Citizens of Earth
A Story About My Uncle
Double Dragon Neon

Steam ključevi...stoje mi dve godine neaktivirani.....podeliću ih kako mi se ko zainteresovan na PP (jedan key po čoveku).
Ako nešto ne radi - ne zamerite, unapred se izvinjavam. Dobio sam ovo kao bonus prilikom jedne kinguin kupovine i nikad nisam aktivirao.

Teslagrad
MoW:Assault Squad GOTY otišlo
Contagion
Citizens of Earth otišlo
A Story About My Uncle
Double Dragon Neon

Steam ključevi...stoje mi dve godine neaktivirani.....podeliću ih kako mi se ko zainteresovan na PP (jedan key po čoveku).
Ako nešto ne radi - ne zamerite, unapred se izvinjavam. Dobio sam ovo kao bonus prilikom jedne kinguin kupovine i nikad nisam aktivirao.

update

Jeste. Javi se na PP....bicu pored racunara za pola sata

otišlo sve

Nazad
Vrh Dno